Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

czemu niektórzy mężczyźni jak dostają kosza

Polecane posty

"nie obrazaj mnie" ­ tak tylko pytam :P ­ "Kobiety takze, albo moze nawet przede wszystkim - rozmawiaja z kolezankami o roznych szczegolach ze swoich zwiazkow. " ­ ja nie rozmawiam 🖐️ pewnie rzeczy powinny zostać między dwojgiem ludzi.

@zaba: zgadzam sie, takie rzeczy powinny zostawac pomiedzy zainteresowanymi, nawet jak sie rozstana.

Gość pchajta mocniej
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pchampossssty
dd

Gość pchajta mocniej
:D

Gość jaaaasne, a czołg strzela
jakaś paranoja postępuje? :) mania prześladowcza? czy prawda w oczy kole i lepiej by za tym jedna osoba stała?:D pieprz dalej o prywatności i tym jak powinny wyglądać DOJRZAŁE związki, dużą moc mają Twe słowa :classic_cool:🖐️

Gość vnvdddd
ff

tak się składa, że ciągle ktoś bredzi o wywlekaniu, a na pytanie - co takiego wywlokłam? - nikt odpowiedzieć nie umie. ­ bo odpowiedź jest prosta - nic. ­ i właśnie dlatego się tak wkurwiacie. bo niczego się nie dowiecie i zdychacie z ciekawości :)

Gość pffffffffgggg
s

Gość vbvbvbv
hjhjhjhj

Gość A ja powiem coś odwrotnego
Są kobiety które ukrywają swoje sex-przygody, przed rodziną, znajomymi itd. Znam to z własnego powiedźmy doświadczenia. WomanInTheFog jestem przeciwieństwem faceta który zrobił taki numer... pewna kobieta wiele razy zapraszała mnie na sex, prztulała się itd. (nigdy z nią nie sexu nie było) a miała wtedy faceta i krążą o mnie opinie że z nią spałem i wiem że część moich znajomych tym opiniom wierzy. Inna sytuacja laska z neta taka z wyższych sfer bogaci rodzicie, skończone studia z wynikiem najwyższym jakim się dało, nagrody na koncie długo by pisać. Dziewczyna bardzo ładna odrzucała chyba każdego faceta na studiach a ze mną od razu poszła na całość, po "akcji" kontakt urwała, całkowicie, usunęła mnie ze wsząd gdzie się dało, żeby tylko ślad po mnie nie został. Tak bardzo było jej głupio że przekroczyła granicę moralności.