Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MajowaMama;-)

W ktorym tyg ciazy poznalyscie plec dziecka??

Polecane posty

Gość MajowaMama;-)

Jw.ja jestem prawie w 25tyg i nie moge sie doczekac;-)marze o coreczce ale jesli to chlopiec to tez bd zadowolona oby zdrowe bylo;-)

Gość wyczekiwany Skarb
tydzień temu w środę na połówkowym czyli 22 tc. Wczoraj zaczęłam 23tc będzie córeczka:-) czułam od razu:-)

Gość MajowaMama;-)
A u mnie jeszcze nie widac:-(mam przeczucie ze to dziewczynka chociaz kazdy mowi ze bd chlopak:p mam 6letnia corke i 4letniego synka i chcialabym jeszcze jedna core;-)

W pierwszej ciąży dowiedziałam się przy porodzie:)W drugiej w 12 tygodniu już, a teraz na połówkowym w 20 tyg. ponoć ma być dziewczynka ale lekarz nie był pewny:)

Gość hghfg
ja poznalam plec dziecka na stole zaraz po tym jak lekarz wyjal mojego synka z mojego brzucha, nie miałam wybranego imienia na inną opcje, mial byc chlopak i jest

Gość lplplp
w 13tc

Gość karmiaca_mamsiaaaaalml
16 tydz

Gość kaskada24
w 26 tygodniu, to bylo moje pierwsze usg... Czulam, że będzie chłopiec, ale się mylilam :)

Gość faustynaa
w 21 tyg czyli wczoraj, syn jak nic :)

Gość to jaaaaaaajaaa
w 12 na usg genetycznym w 14 tygodniu potwierdzone u mojego ginekologa - sprawdziło się

W 20 tyg lekarka powiedziała, że wg niej jest dziewczynka ale nie gwarantuje 100%. W 22 się potwierdziło.

Gość Ja w 14tc
usłyszałam na 70% chłopiec. Teraz jestem w 23 tc w piątek mam prenatalne i może wtedy się dowiem.

w 1 ciazy w 12 tyg na 70%, potwierdzil na 100% w 20 tyg. w 2 ciazy w 13 tyg uslyszalam ze zapewne dziewczynka :P w 23 tyg zdecydowanie to zdemetowal i wyszlo ze jednak chlopiec :D

Ja w 15 tyg. usłyszałam, że wg lekarza raczej dziewczynka, ale że nie potwierdza tego jako jakąś większą prawdopodobność raczej :) Jutro zacznie się 18tc i chcemy się wybrać na 4d może się dowiemy :>

Dowiedziałam się w 19 tyg. ciąży :) podczas kolejnych badań zostało to potwierdzone: dziewczynka :)

Gość ZawszeCiekawaaa
W 16 tyg lekarz powiedział że dziewczynka i do tej pory(34tydzien) przy każdej wizycie to potwierdza..

Ja w 6., ale jeszcze nie wiem, czy sie sprawdziło :) Choć ewidentnie wyglądało to na siusiaka.

Gość ja poznalas plec
mojego Malenstwa w 19 tc. Na 90 % p. dr powiedzial, ze chlopiec. Na Usg w 21 tc i 3 dniu plec zostala potwierdzona - mężczyzna :):):)

Jakoś około 18 tc powidział że będzie córka i jest córka ;))

Gość to też powiem
W 19 tygodniu na 100 % dziewczynka, potwierdzona w 26 i 27 tygodniu przez innych lekarzy, więc zaskoczenia nie będzie.

Gość gość
W 15 tygodniu ciąży, synuś, wszystko było tak widoczne, że nie było wątpliwości:)