Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia Michasia

dieta 7miesiecznego dziecka

Polecane posty

Gość parwki nie
parowki nie bo swinstwo, zas lepsze mieso z hipermarketu 5 razy myte haha ale ugotujesz i mozesz dac dziecu hah

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyppp
mieso nie musi byc z marketu a poza tym parówki to myte w ludwiku nie są? Jak się myje to wsio hurtem.

Gość parwki nie
wiesz niektorzy tak jak widze autorka mieszkaja za granica i raczej innych sklepow niz hipermarkety nie ma czasami . Np w moim miejscu zamieszkania nie ma ani jakis rolnikow co na sztuke sprzedadza, tu ludzie nawet nie widza co to swojeskie wyroby

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyppp
Qrwa zwykłych miesnych nie ma? Na alasce owszem ciężko coś znaleźć. A te parówy jak myślisz ile razy płukane są przed spożyciem? Z resztą widać po wadze dziecka jak dzień w dzień wpiernicza parówki jaki wielki chłop z niego. Aż z siatek centylowych wypadł. Parówki to nie trucizna ale dawać dziecku dzień w dzień. No fakt idealne jedzenie dla 7 miesięcznego dziecka.

Gość parwki nie
co z tego ze duzy ? moja coreczka majac 6 msc wazyla 10,5 kg i tez byla duza ale nie byla gruba tylko ubita a a ze byla wysoka i sporo wazyla wiec byla proporcjonalna i lekarze nie widzieli w tym nic zlego , poza tym nie wydaje mi sie zeby autorka codziennie podawala napisala ,ze zamiennie no wlasnie tam gdzie j mieszkam to nie ma miesnych wyobraz sobie, jedyne male sklepiki ktore istnieja to kioski nic poza tym potem same markety nie rozumeisz idei : chodzi o to ze parowki swinstwo ,ale rowniez wszystko inne co kupujesz jest go..no warte -takie czasy

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyppp
Owszem ale kawał lepszej wędliny mniej gówniany niż parówki. Te z sokołwa mają 93% mięcha a polędwica z tej firmy ile ma tego mięsa. Karm dziecko czym chcesz i gówno mi od tego. W sumie mozesz dać dziecku i trutkę dla szczurów - wszak chemia jest wszędzie. Myślisz że te parówy myte nie są ? Wolisz dać córci myte mieso i ugotowane czy myte parówki z gównem w środku?

Gość mamusia Michasia
widze temat sie ruszyl U mnie tak samo nie ma malych miesnych sklepikow tyklo supermarkety - to nie polska ze na kazdym kroku maly sklepik. I moje dziecko nie jest utuczone . Miesci sie moja droga w siatkach centylowych i lekarze mowia ,ze jest wszystko ok ,poniewaz caly jest duzy, Nie ma rozbieznosci ze jest maly i gruby,tylko on caly jest duzy . I nie jest gruby tylko ubity, gorzej by bylo jakby mial prawie 80cm a wazyl 7,5 wtedy bylby problem, a tak jest wszystko ok jezeli chodzi o jego wage. A parowek nie dostaje codziennie tylko 2 -3 razy w tygodniu Jak taka madra jestes to ciekawe jak wygladalby jadlospis twojego zdiecka ktore nie tknie mleka

Gość parwki nie
haha trutke dla szczurow ,a moze zalatwisz mi cyjanek co jestem ciekawa czym ty karmilas swoje dzieci o ile je posiadasz chyba ze tylko sie wymadrzasz a nic na temat nie wiesz

Gość parwki nie
haha trutke dla szczurow ,a moze zalatwisz mi cyjanek co jestem ciekawa czym ty karmilas swoje dzieci o ile je posiadasz chyba ze tylko sie wymadrzasz a nic na temat nie wiesz

Gość mamusia Michasia
Ooo to podac trutke hmmm jezeli nie masz nic madrego do napisania to moze nie pisz wcale ? Skoro jestes taka madra podaj moze menu na 3 dni dla takeigo dziecka co ?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyppp
Wszystkim karmiłam. Jadły wszystko kasze, ziemniaki, mieso, pasztety które sama robiłam, jajka jednym słowem wszystko i parówkę też dostały ale nie w wieku 7 miesiecy. Bon apetit. Mięso w hipermarkecie myte ale paróweczki już nie /

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyppp
mamusi michasia przeciez napisała ci ktoras dziewczyna kup mieso i ugotuj. Szynka z sokołowa ma mniej miesa niż parówki, ale wypełniacz jest inny niz kurze pazury i świńskie podgardla. Ale skoro żaden pediatra nie widzi ni złego to po co się pytasz?

Gość mamusia Michasia
To moze lepiej akrmic caly dzien ziemniakami i kasza ? No wymysl menu dal takiego dziecka jak wszystkim karmilas

Gość mamusia Michasia
Kur.. nie widzi nic zlego w jego wadze jezeli juz sie czepiasz slowek. Pisalas ze utuczony jest a wcale nie jest. Dobra koncze temat ,bo nei potrafisz nawet ze zrozumeiniem czytac.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyppp
Wypiernicz te parówki z diety dziecka a daj mu normalnej wedliny albo miesa gotowanego. Czy w tej szwecji nie masz dostępu do stron internetowych z przepisami dla dziecka? W czym masz problem?