Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petrunelcia23534

Tyle szczekacie mordami że laski biorą się za zonatych mężczyzn..

Polecane posty

Gość dobra jesteś,
petrunelcia23534 sorry ale bez powodu jadem nie plujesz

Gość kasiaBjdecka89
Mąż odemnie odszedł bo stwierdził ze o siebie nie dbam. i że ma dosc .niestety autorka ma racje.Ale teraz to juz nie istotne.

Gość kasiaBjdecka89
i dodam że nie miał zadnej kochanki.;(to na kim mam się wyżyc w takiej sytuacji??mam oczerniac wszystkie chude laski?

Gość petrunelcia23534
TK KASIU MASZ PISAC ŻE KAŻDA ATRAKCYJNA I CHUDA LASKA TO SZMATA..BEDZIĘ CI LŻEJ..TAK JAK POZOSTAŁYM DESPERATKOM NA TYM FORUM;)HAHA

Gość Biiedne Dziady
sym nie jestem kochanka. Nie tykam co nie moje. Nie rozumiem jednak jak mozna wyzywac od krow, upasionych bab, szmat. No chyba, ze sie pochodzi z nizin spolecznych i inaczej sie nie umie. Kobiecie z klasa nie przyszloby do glowy zakladac taki topik...

Gość oj petronelcia
oj petronelcia młoda jesteś. chciała bym usłyszeć co na ten temat powiesz za 20 lat

Gość kocham żonatego
Kocham żonatego, ale szanuję za bardzo jego, jego żonę, jego córkę i siebie samą, żeby to kiedykolwiek wypaliło. On o tym wie i też coś do mnie czuje. Na uczucie już nic nie poradzę, nie cofnę - ale będę robić tak żeby nikogo nie skrzywdziło. Są nie-szmaty i nie-szmaciarze. Pozdrawiam

Gość petrunelcia23534
Nie dobrze się robi kiedy czytam posty w stylU"zostawił mnie dla młodszej""zdradził mnie"itp gówna.Nie wiem co rozumiesz przez pojęcie "KOBIETA Z KLASĄ" Może juz czas uswiadomic te biedne kobietki że wina nie lezy po stronie kochanek a ich samych. Temat był ostry bo widze po tematach że te "zdradzane.porzucane "kobiety są po prostu tępę i głupie .

Gość wtajemniczona56
Ciekawy temat.Poznałam jakis czas temu faceta w pracy..flirtujemy dosyc często.Widze ze wpadłam mu w oko,mawet po prosiłam go o numer. Jest 10 lat starszy. i co ??? nawet nie napisał..nasz kontakt nie wychodzi po za praca chociaz bym tego chciała/troche się rozczarowałam ale jednak są więrni faceci albo zadbane zony:) hehe.po mimo tego że takich starszych panów ..zonatych mogę miec na skinienie ..takie sa realia,większosc żon nawet nie przypuszcza że sa zdradzanę.

Gość Biiedne Dziady
kobieta z klasa to twoje przeciwienstwo autorko...

hm... no cóż niestety coś w tym jest, wiem że to faceta wina, ale znam takie przypadki, że kobieta nie dbao siebie ani o dom, zarasta dosłownie brudem i sama zdradza a potem płacze jakim prawem on ją zdradził... itp. ja uwazam się za zadbaną kobietę, no cóż w jakby zdradził tak czy siak brak powrotu, tego się nie wybacza...

Gość wtajemniczona56
zwinczujcie mnie,,ale jeden jego telefon i pobiegłabym do niego..ale jak widac on tu rozdaje karty.

Gość petrunelcia23534
a najsmieszniejsze jest to że te zdradzane "kobietki",przyjmują ich z powrotem pod dach..zero szacunku do samej siebie.

Gość petrunelcia23534
Biiedne Dziady kobieta z klasa to twoje przeciwienstwo autorko... Przynajmniej nie zdradzona ;)

Gość wredniucha10
petrunelcia23534 Biiedne Dziady kobieta z klasa to twoje przeciwienstwo autorko... Przynajmniej nie zdradzona WSZYSTKO PRZED TOBĄ :-)

Gość To zależy ...
A ta co szuka żonatego, nie stać na kawalera, bo już wszyscy zajęci, dlatego na ostatni Gwizdek pozostali dla niej tylko żonaci!

Gość migotka26
autorka ma rację i dosadnie to napisała.Na mnie też lecą żonaci co mają kaszaloty w domu,a ja mimo dziecka wyglądam jak szesnastka,co tu kryć.

Gość Macxiejsym
autorko masz 100%racji .Szkoda że kobietom tak trudno to zrozumiec ze wyglad ma znaczenie.

Gość dgdgdgd
sym71 weszla nam z buciorami w zycie rozwodka z3 dzieci x nikt by nie mogl wejsc w wasze zycie z buciorami gdyby twoj maz zachowal sie tak jak powinien

Gość Singielka@@@
Za żonatych to się biorą głównie mężatki , bo dyskrecja zapewniona;-) To mężatki też szmaty , czy jednak święte krowy?;-)

Gość petrunelcia23534
Ja omijam z daleka takich .. Facet który ma atrakcyjna i inteligentna zonę nie pójdzie w bok. Przynajmniej ja nie znam takich przypadków. A sytuacji kiedy żonaty pan do mnie startował to na palcach nie zlicze..było ich bardzo duzo.

Gość ZBYSIU98
AUTORKA CHYBA WAS ZJADŁA JUZ NA STARCIE ARGUMENTAMI W TEMACIE.

Gość migotka26
do mnie teraz startuje taki co dopiero co sie ożenił,jakoś w lato a już jego małżonka przytyła z 10 kg!!nie przesadzam.Baby to są jednak głupie.

Gość Singielka@@@
Jak ja żonatym odmawiam , bo z zasady odmawiam , to uważają mnie za wyniosłą księżniczkę i śmiertelnie się obrażają . A ja po prostu nie chcę zbierać resztek z "Pańskiego stołu";-)

A CO TE LASKI I SZMATY Z TEGO MAJA ZE ZADAJA SIE Z ZONATYM? Sa tylko budka z lodami i z piwem dla rozpuszczonego ogiera,ktory sie czuje niedoceniay w domu.Jeszcze od zonki sie takiej dostanie ze czestuje lodami jej najukochanszego,cudownego,niewinnego,tylko ja kochajacego misia. Co one z tego maja -nic, ale saszmatami. Co ma z tego misio-wygodne zycie z zona i darmowa kurwe. Tak wiec misio wykorzystuje jedna i druga -ale szczekac na niego nie wolno.Fajnie sie ustawili nasi wspaniali mezowie.

Gość sym71
zalosne sa te kobiety ktore swoje zycie spieprzyly a teraz rozwalaja malzenstwa

Gość Biiedne Dziady
a kto powiedzial, ze ja zdradzona :o

Gość I co tam Petrunelcia
moja matka ma na imię Petronela ale to się skraca - Nela;-)