Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zszokowannyy ojciecc

Córcia ma inną grupę krwii niż ja i żona - czy to możliwe?

Polecane posty

Gość abbbbbbbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaa
to niemozliwe, , mogla odziedziczyc tylko grupe a, b lub ab , ale napewno nie o

Gość Kasleja
Wychodzi na to, że Twoja żona nie jest jej matką. Innej opcji nie widzę.

Gość Twoje dziecko może
mieć A ale nie twoje i męża nie może mieć Rh+. Nie przez lewiznę a przez to, że oboje macie Rh- i tylko taką grupę może mieć wasze dziecko. Dlaczego? Rozpisze. Rh+ jest dominujący, Rh- recesywny. Posiada się podwójny zestaw genów. Rh+ i Rh+ to ma się grupę Rh+, Rh+ i Rh- to ma się grupę Rh+, Rh- i Rh- tylko wtedy jest Rh-. Ty i mąż macie oboje grupę Rh- czyli po dwa geny Rh-. Matka i ojciec przekazują po jednym genie dziecku (losowo którym) więc i ty i mąż mogliście przekazać tylko po Rh- więc dziecko wasze miałoby dwa geny Rh- co daje grupę Rh-. Zamiany dzieci w szpitalach nie są aż takie niespotykane ;)

Gość takatamjednababa
Sama jesteś kwiatku głupia! Tyle to sama wiem-tyle że ja mam rh- i mąż też rh- a dziecko + Obrażać nikogo nie musisz wszechwiedząca !

Gość moglas brac murzuna buaha
.

Gość takatamjednababa
DO twoje dziecko może -DZIĘKI WIELKIE ZA WYJAŚNIENIE -bużka

Gość takatamjednababa
Ładne halo nie ma co! Nieeee no ja już nie wchodzę na to forum,to nie moje dziecko wychowuje????????????????

Gość Kasleja
takatamjednababa, ee, nie przejmuj się, matka jest ta, która wychowuje.

Gość avdc
na poczatek zgłos sie do najblizszego koła łwieckiego niech ojebja ci rogi. potem rob badania genetyczne.

Gość zegda
lusesiya83 nie martw sie , są rózne anomalie, jesli bedziesz sie tym nakrecał to zrobisz przykrość dziecku. x x anomalie? ty upośledzona jesteś? to nie anomalia tylko dziecko nie wiadomo czyje jest w takim wypadku może w ogóle nie być ich choć oczywista _ PROWO :D

Gość ale jakie rogi? to jego żona
NIE MOŻE BYĆ MATKĄ dziecka z grupą 0 więc jak go miała zdradzić?

Gość s tond s tamtond
takatamjednababa to NIE jest twój dzieciak NA BANK

Gość TO JEST PROWO
prowo zapewne, no ale tak: "ja mam A, a żona AB, córcia ma ORh-" W takiej sytuacji Twoja żona nie mogłaby być matką dziecka. Więc albo prowo albo Wam podmienili dziecko w szpitalu. Jeeej, jak chciałeś zrobić prowo że niby żona urodziła nie Twoje dziecko trzeba było podać grupy krwi odwrotnie. Nie trzeba tu fachowej wiedzy, krzyżówki genetyczne, które rozjaśniają sprawę robi się na biologii w gimnazjum...

Gość miamiamiamia0173
Chlopie nie podejrzewaj Zony o zdrade - jest dobze - prawidłowo, złe notki w necie czytałes.

Gość miamiamiamia0173
ja pierdole szlak mnie trafia jak to czytam - wy wszyscy sie znacie na tym jak kury na piwie, wmawiacie gościowi, ze nie ejst ojcem dziecka - on w to uwierzy zrobi żonie awanture ni sie rozejdą, jak sie kurwa nie znacie to sie wypowiadajcie, a Ty stary cwelu skoro jestes ojcem to chyba masz troche rozumu we łbie i idz do normalnego lekarza i pogadaj z nim bo na wiadomościach z neta daleko nie zajdziesz. Boże ojciec i taką dziecinade robi i wierzy w to co gadają debile- człowieku gratuje podejścia do życia - trzymaj tak dalej,nie rób z siebie palanta tylko idz do lekarza i pogadaj z nim o tym, bo tylko bury narobisz i rodzine stracisz !!!!!

Gość takatamjednababa
NIE NO NIE ZAŁAMUJCIE MNIE !

Gość Twoje dziecko może
jak nie mam racji? W tym twoim linku przecież jest oboje rodzice Rh- to dziecko też tylko Rh-.

Gość takatamjednababa
Ja pierdzielę,to już przestaje być śmieszne...

Powiem Ci jedno co dla wielu moze wydawac sie smieszne lub nieprawdopodobne... jest mozliwosc jedna na nie wiem ile ze mogli wam przez przypadek zamienic dziecko w szpitalu... radzilabym Ci z zona zrobic dokladne badania bo nie wykluczalabym takiej opcji. Tylko odrazu mowie na Twoim miejscu nie oczernialabym zony tylko staralabym sie poznac prawde BO inna grupa krwi niz oboje rodzicow nie moze sie zdarzyc. Pozdrawiam

Gość Twoje dziecko może
takatamjednababa przeczytaj tego linka co podała, że nie mam racji, dział dziedziczenie tabelka dziedziczenie czynnika rh.

moze autor niech sie wypowie? Dyskusja sie rozkrecila a ten znikl...;)

Gość nannetta
Nie ten ojciec ktory zrobil, ale ten co wychowal.

Gość Natka99
o kurcze ja się przestraszyłam czytając bo wydawało mi się że ojciec ma ab ja mam 0 jak matka na szczęście ma tylko a

Gość takatamjednababa
JA PIER...E JUTRO CAŁA TRÓJKA NA GRUPĘ KRWI-POWTÓRKA

sa przeciez kalkulatory grupy krwi online, link nie chce mi sie wkleic, na stronie portal ciazowy (z Rh)