Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie prawde...

dlaczego w Polsce tak mało kobiet ma duże cycki?

Polecane posty

Gość takie prawde...

większość ma miniaturowe niby-cycki które da się bez problemu zasłonić dłońmi

Gość takie prawde...
1

Gość fgfgdfgfgdfgdfgfdgfdgnvbnbvnvb
ja mam takie jak pierwsze więc nie wiem o co cho... mam sporo koleżanek któe noszą również miseczkę C :) znam dwie które mają małe prawie zerowe..a tak to zawsze któraś cos tam ma :P

Gość takie prawde...
no dobra, nie doprecyzowałem... chodzi mi o szczupłe kobiety z dużymi cyckami wiadomo, grube albo lekko pulchne zawsze mają większe cyce tak sobie przeglądam dziewczyny na portalu badoo to może jedna na 20 ma prawdziwe cycochy, reszta nie ma czym oddychać

ja mam 170 cm i wazę 52 kilo i jestem chuda...raczej reszta moich "cycatych koleżanek" też jest dość szczupła..może troszkę pulchniejsze...ale nie z nadwagą..

chyba akurat masz kontakt z takimi..teraz w sumie ciężko stwierdzić która jakie ma bo górują u nas puszapy :) więc pewnie duża cześć nosi gąbki..nie wiem..ja jestem szczupła ale cyc jest :D

Gość dziś na pomarańczowo
no cóż, natura nie była łaskawa ani dla Polek, ani dla Polaków. taki nędzny kraj, że nawet to jest skaszanione :P my mamy małe cycki, wy macie mikropeniski

Gość fajne te fotki
ja lubię małe^ ^

Gość xxxaaassMARKO
a mnie to wkur.. i jestem bardzo rozczarowany!!! po jaką cholere podnosicie sobie cycki? wypychacie? wizualnie je zwiekszacie... jak mnie to wkurza... Ile razy byłem zawiedzony, bo niby poznałem taka cycatke, w oczy rzucały się jej duże piersi... a gdy włożyłem ręke pod stanik, byłem poprostu rozczarowany i zażenowany... i po co tak facetów nbajerowac?

mój facet ma małego :D ale tak się przyzwyczaiłam, że nie zwracam n to uwagi : ] i jest mi dobrze i tyle!!!

znałam jedną laskę która była płaska jak śledź i całe staniki z gąbki kupowała :D na całe szczęście jest lesbą więc chyba nie zrobi w konia żadnego faceta :D

Gość jagtpwpxgpwgp
Fgfg a facet ile ma cm

14 cm ma :)

Gość takie prawde...
ja mam 16 i też uważam że to mało ale rozmawiamy o cyckach w tym temacie

Gość jagtpwpxgpwgp
To chyba już coś myślałam że z 10cm :Dmój ma 16i nie chciałabym z większym

Gość xxxaaassMARKO
przynajmniej wy glupiutkie babeczki juz wiecie, ze nei ma co tak robic, bo facet rozczarowany to facet zły, a jak facet zły to zdradzi... ba. ma tutaj podstawy

ja mam rozmiar 75 DD przed okresem 75 E ogólnie jestem szczupla mieszkam w mielnie i cycki w sezonie widze na codzień niestety autor ma racje te z większymi to już niestety kobiety otyłe a te szczuple prawie nic nie maja ich faceci pożerają mnie wzrokiem a one zabijaja:classic_cool:oczywiście widuje w miare szczupłe dziewczyny i jakiś większy cycek ale 2 x były to sztuczne wręcz kwadratowe a innymi razy nawet na plaży było widac że staniki sa wypchane gąbką nawet koleżanki które maja rozmiary D przy wzroście 165 ważą po 68/72 kg tylko kuzynka męża jest bardzo szczupła ma jakies 175 i wazy z 50 kg a cycki ma c ale jest po dwóch porodach

Gość Blondas_Kraków
Małe cycki i płaskie tyłki to bolączka polskich kobiet ale dla mnie najgorsze jest jak kobieta ma garbaty nos :o

Gość ola334566
jako masazystka i osoba po wielu kursach powiem ci ze biust ze zdjecia 1 wyglada rewelacyjnie do mniej wiecej 40 roku zycia potem tragedia,obwisa, kobieta wyglada beznadziejnie chyba ze uprawia regularnie sport,nosi najlepsze staniki, kremuje, dba dzien w dzien wiekszosc Polek ma bardzo zaniedbany wiszacy biust po 40 biust z nr 2 wyglada swietnie po 40, kobiety po 40 tyja wiec biust taki troszke sie powieksza a jeszcze jak kobieta uprawia sport to rewelacja

Gość dfghdfrfffffffff
Dlaczego faceci mają takie małe fiuty w polsce? krótkie jak krókie ale zazwyczaj chude, często krzywe kutasy :o

Gość bbbbbbbbbbfvff
teraz to już 12 latki sobie wypychają już w takim wieku dziewczynki wiedza ze cycki sa najważniejsze skoro ze nie rozumieją tego stare krowy które twierdza ze małe jest piękne:p

Gość bbbbbbbbbbfvff
olka co z tego?lepiej byc za młodości obiektem pożądania facetów i cieszyc oko niz i tak na starośc dalej miec male! po 40 baby nikt już nie chce i niewazne jakie ma cycki bo jest już starym pruchnem lepiej znależc sobie dorodną młódke:)

Gość jagtpwpxgpwgp
Mój facet ma grubego ale właśnie krzywego :D ale swoją droga po co mi prosty. A co do mnie, racja jestem płaska i tu i tam ;d

ja tam swój uważam za akurat :) bo nie są to balony wielkie, ale jest zgrabny i najważniejsze że mojemu facetowi się podoba!! jesteśmy 4 lata razem a on codziennie nie może oprzeć się pokusie zajrzenia w dekolt i od razu wiadomo jak reaguje :) uważam że małe cycki tez są spoko !! jednemu podobają się wielkie a innemu małe. nie ma co debatować. uważam tylko, że wcale nie mało kobiet w Polsce ma spory biust. aha..no i 14 cm mojego faceta tez uważam za spoko, bo idzie się przyzwyczaić od tyłu nieraz mnie boli :) więc...

Gość Akurat rozmiar
Akurat rozmiar miseczki o niczym nie świadczy. Większość szczupłych kobiet z małym biustem moze nosic miseczkę D,E,F a w obwodzie pod biustem 60-65 cm - bardzo dobre proporcje. Nie wiem do czego facetom te wielkie biusty

Gość cyce cyce cycce
mnie chuuj w duupę, a wam?

w ubiegłym sezonie tylko raz widziałam babke godna uwagi w twarzy nie powalała choć byla ładna ale figure miala boska pewnie większośc anorektycznych pań sie zbulwersuje ale co tam piersi miała jakieś 75 DD wąską talie i krągłe biodra na moje oko w tyłku miała jakies 100cm pupa ładnie odstawała ciało jak gitara niestety nie była polką:(