Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie prawde...

dlaczego w Polsce tak mało kobiet ma duże cycki?

Polecane posty

Gość Aniechmnie tam
Jestem wysoka i szczupła, noszę rozmiar34/36 , biust mam duży, dla facetów to D , dla kobiet co znają sie na brafiterce to 60G . Faceci , zawsze pożerali i pożerają mnie wzrokiem w tym mój mąż.

Gość kioort
Kobiety z rozmiarem 34 to WIESZAKI praktycznie 0 jakiejkolwiek tkanki tłuszczowej, a ty twierdzisz ze do tego masz 170 cm i biust G :classic_cool:

Gość oakdoajdoadadjaodalp;dao
checie zdj niedowiarki?

ja mam 165 i waże 55 kg a piersi mam 75 D nie wiem skąd się urwałaś że sadzisz że nie ma kobiet o takim wzroście z takimi wymiarami:oto ze z ciebie natura zakpila to twoja sprawa musisz być albo bardzo mloda i glupia albo stara i upośledzona przez kompleksy skoro twierdzisz ze u kobiety 165(co nie jest niskim wzrostem tylko srednim idealnym dla każdego faceta)rozmiar 75 DD jest możliwy gdy wazy 90 kg:)nie wiem czy czytałaś to co piszesz myśle ze nie masz wogole piersi i jad zalewa ci oczy i tłumi zdolnośc logicznego myślenia gdyby kobieta o moim wzroście wazyła 90 kg to nie byłby to rozmiar 75 D tylko 120 Z:classic_cool: kurwa pooglądaj sobie nawet katalogi z bielizną musisz mieć coś z garem:o

Gość Allkaaa
Jaki powinnam nosić stanik jak mam 76 cm pod biustem a 90 cm biuście?

Gość Allkaaa
Albo jak ktoś może podać ile ma pod biustem i w biuście i jaki to jest rozmiar stanika

Gość xxx_Wichary
czekam i czekam, czy dostane jakies foteczki?:)

Gość ten naj lepszy
Co wam po cyckach jak lada moment traficie do grobu

ja się właśnie zmierzyłam pod cyckami mam 73 a w cyckach 96 wpisz sobie w google rozmiar stanika i tam masz tabele wg nich ja mam DD+E

wiesz takie piersi są duże porównując je do A lub B to sa duże jednak takie piersi sa ladne pełne krągłe ja mam ładne sterczące sutki i nie chciałabym większych cycek bo większe cycki sa brzydkie i maja wielkie suty na pół piersi mówimy o ladnych piersiach a nie jakiś maciorach

a wg elektronicznego mam 70 E tylko ze gorzej z kupnem stanika na małe piersi robią piekne koronkowe staniki tego zazdroszcze bo jak już znajde coś na mnie to jest strasznie chujowy jak dla starych bab:o

Gość Allkaaa
ok dzieki Kleopatra Egipt

widze ze kazda z was bez wyjatku ma nieodparta ochote kogos zgnoic z powodu zwisajacych badz niezwisajacych cyckow, na tym forum to kazda jest boginia :o

tak mówie o dużych naturalnych cycorach i sutami jak wentyle od kamaza oczywiście widzialam piersi duże z ładnymi sutkami ale były to cycki które były sztuczne jakiś rozmiar C/D przed operacją więc ladne sutki zostały

Gość Allkaaa
Ale dziwnie w tych tabelach jak się ma pod biustem np. 72 cm pod a w biuście 90 cm to miseczka D 73 cm pod a w biuście 90 cm to miseczka B

Gość Allkaaa
ciasteczkowa mi jak nie chce :) chce sie tylko dowiedziec orozmiar stanika prawidlowy

Gość taki se facet
ja powiem tak, stereotypowo marzenie każdego faceta - szczupła z wielkim biustem i piękną twarzą itp. Ale wszystko zależy od całości, z dużymi cyckami jak z ulubionym kolorem auta - nie przepadam za czerwonymi a najbardziej lubię srebrny metalic. Ale jakbym miał do wyboru czerwone audi a4 a srebrnego poloneza... wiadomo

jezusssss nie mowie o tobie wierze ci ze masz ladne sutki ogólnie twierdze że takie cycki jak moje czy twoje sa rozmiarem średnim krągłym ładnym wszystko jak należy mowie o wielkich cyckach CYCORACH występującycj przy nadwadze gdy to takie kobbiety chwalą się cyckami a maja okropnie brzydkie

Gość iks.10x3
Mam 32 cm i żle mi z tym ...Połowa w użyciu ...

Gość fikofigofago
choćby cycki były takie ważne kobieta bez względu na rozmiar może być seksowna, urocza i czarująca ważne by miała coś w głowie a tak wykorzysta swoje atuty, że czy z rozmiarem B - czy z D - zdobędzie upragnionego faceta