Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie prawde...

dlaczego w Polsce tak mało kobiet ma duże cycki?

Polecane posty

Gość fgfgdfgfgdfgdfgfdgfdgnvbnbvnvb
cyce cyce cycce hahahhahahaa :d bardzo zabawne :D nie każde cycki tak będą wyglądały po dziecku :) mam koleżanki po 35 r.ż. które mają po troje czy dwoje dzieci i nie mają obwisłego biustu !!! mają normalny taki jak przed porodem, wiem bo widziałam na własne oczy :) jedna sobie nawet wkręciła, że na operacje idzie bo ma oklapnięty, pokazała mi i miała taki jak wczoraj laska wstawiła do tematu żeby ocenić czy tylko chirurg pomoże :D więc, nie każde cycki tak wyglądają po porodzie :) moja siostra ma dziecko jedno i teraz jest w 2 ciąży, na kwiecień termin ma bardzo wielkie piersi i też nie są oklapnięte!! oklapnięte to nawet w staniku wyglądają na oklapnięte :)

Gość a ja wole
byc seksowna 40 stka niz starych prochnem z obwislym duzym cycem po 40 zreszta, faceci uwielbiaja 40 stki, moi koledzy w pracy zgodnym chorem przyznali ze kazdy chcialby przezyc romans z 40 stka ps koledzy sa po 30.....

Gość takie prawde...
"Nie wiem do czego facetom te wielkie biusty" żeby cieszyć oko, nie jesteś facetem to nie zrozumiesz, to zakodowane w genach ja uwielbiam patrzeć jak duże piersi podskakują, uwielbiam ich dotykać... a dotykając płaską kobietę musi to być uczucie jakbym jakieś dziecko dotykał po klatce piersiowej (na szczęście nie miałem okazji) i żeby była jasność ogromnych piersi też nie lubię, takie jak z pierwszego zdjęcia które wkleiłem są idealne pod względem rozmiaru ale te drugie to jak dla mnie porażka

Gość jagtpwpxgpwgp
Aha i zobaczcie na te zdjęcia z drugiego postu, kobietę z rzekomo małym biustem choć i tak większym od mojego, jaka ona ma śliczna twarz, gdybym taka miała nie urywalabym oczu od lustra :)

Gość pilka do cwiczen
"kobiety po 40 tyja" tyją bo im sie dupy na fitness czy rower ruszyć, tylko do roboty i na kanapę, a tu niestety metabolizm nie ten i trzeba dbac o swoje cialo i mniej zrec! ja mam takie piersi i za nic w świecie nie chciałabym być płaska, wolę przeżyć młodość z dużymi piersiami niż całe życie mieć "pustkę" http://zapodaj.net/aeebe35705f0d.jpg.html

cycy cycy te cycki należą do kobiety chyba po wykarmieniu 4 dzieci i to sa cycki starej baby nie wszystkie cycki moga się tak popsuc przeciez mozna urodzic i nie karmić im dłużej się karmi tym gorzej cycki wygladają a widzialam tragiczne cycki po karmieniu i małe i duże tu nie ma różnicy jak sie karmi dziecko 2 lata to zawsze potem jest tragedia żeby nie było ze się mądruje ja karmilam niecały tydzień bo mi pokarm zanikł i przeszliśmy na modyfikowane a cycki mam zajebiste dalej sa jędrne i większe o rozmiar koleżanki i kobiety w sezonie nie moga sie nadziwić jak mnie widza w bikini że jestem po porodzie czesto słysze że mam sztuczne:classic_cool:

Gość Kleopatra na pewno nie jestes
szczupla, jesli nosisz stanik z obowedm 75cm, czyli pod biustem masz 80-85, czyli niewiele mniej niż ja w biodrach :D

Gość pilka do cwiczen
[zgłoś do usunięcia] cyce cyce cycce wiesz jak te pierwsze cyce beda wygladaly po dziecku? http://plastyczna-chirurgia.pl/editor/filesto re/Image/tn_zoom_obrazek_118_220_x_293.jpg moja mama urodziła czwórkę dzieci, ma spory biust i tak nie wygladaja wiec nie wklejaj jakichs wybrykow natury

Gość ';lkjhbvc
autorze pzeciez pani z pierwszego zdjęcia ma sztuczne cycki:o byś wkleił duze naturalne zeby zazdrosne plaskate kobiety z forum zobaczyły że takie istnieją i nie sa wypychane gąbką:p

pod biustem mam 74 cm w cyckach 95/97 zalezy od cyklu w tali 60 a w tyłku 95 w udzie 51 łydka w najgrubszym miejscu 32 szczupłe ramiona mam 166 i waze 56 kg więc grubasem nie jestem żadnych zwałów tłuszczu tam gdzie nie trzeba nie mam mam kobiece krągłości tam gdzie kobiety mają być krągle

Gość ))((
Jakie fiutki, takie cycki... Średnio Polacy mają stercze ok. 12 cm, to z czym do ludzi? Niech najpierw sobie pomierzą to i owo, a potem narzekają

Gość xxxaaassMARKO
pilka do cwiczen: no wlasnie to sa piersi, a nie jakies male wypryski co z tego ze jak bedziesz starsza beda "do pasa", i tak praktycznie wiekszosc dnia w staniku wiec faceta to tylko moze krecic moze pokazesz jeszcze foteczki tych slicznotek? albo: abw.test@wp.pl

Gość takie prawde...
"Jakie fiutki, takie cycki... Średnio Polacy mają stercze ok. 12 cm, to z czym do ludzi? Niech najpierw sobie pomierzą to i owo, a potem narzekają" ja mam 16 cm czyli nieco ponad średnią więc też chcę kobietę z większymi niż przeciętne piersiami

a wogóle to chyba nie wiesz co piszesz skoro ktos pisze rozmiar 75 DD to znaczy że te 75 ma pod biustem jakiś dziwny masz przelicznik albo nie znasz się na rozmiarach niby gdzie te 75 ma być?i skad sie wzieło ?jakbym miała taki mały płaski tylek to bym się zabiła chyba serio nie chodzi mi ze po tobie jade ale ja przed porodem miałam wymiary 92/58/92 i dla mnie wtedy byłam za chuda ha!nawet teraz chciałabym miec w tyłku więcej dla ciebie jestem pewnie maciora i myślisz że mam wielki tyłek 95 ale faceci za mną szaleja naprawde jak bedziesz starsza to moze zrozumiesz

Gość xxxaaassMARKO
no wlasnie, przeciez kazda ma inna natury, i jedna moze mieć obwisłe cycki, ale nie znaczy ze kazda kolejna tez. Genetyka się różni, nie chce już się kłócić, mam sąsiadke, ok 45 lat ma wielkie cycki i jestem przekonany na 100% ze nie sa za obwisłe, z tym ze dba i ćwiczy. a właśnie domeną naszych pań w kraju jest, jak zajebiscie wygladac ale nic z tym nie zrobic. czyli jak zredukowac celuit? no jak, zamiast kanapki z majonezem, zrobi sobie kanapke z sosem tatarskim - czyli piekna dieta nie mowiac juz o ruchu i sporcie, oj przepraszam, jest sport, masowanie kciuka przyciskami od pilota tv :)

Obie dziewczyny maja fajne piersi, mimo, że rozmiarem się różnią. Pomimo to, że moje są podobnej wielkości jak u Pani z pierwszego zdjęcia, to jednak te mniejsze baaardzo mi się podobają, nie są aż takie malutkie. Piersi czy mniejsze czy większe, jeśli maja ładny kształt (dla każdego może to oznaczać coś innego), to są fajne.

Gość Akurat rozmiar
Kleopatra,jeśli masz pod biustem 74 cm, to powinnaś nowość rozmiar 70 a nawet 65- pod biustem stanik ma być ciasny,

Gość xxxaaassMARKO
małe piersi sa też ladne jeszcze gdy sa jedrne, okraglutkie, maja ladne brodawki, lubie tez na takie popatrzec, jednak powiem wam szczerze ze mino wszystko duzo jednak zawsze pozwalaja zawiesic oko i pofantazjowac... Jakos moje byłe nie miały dużych, i powiem szczerze że właśnie takich mi brakuje do zabawy, bo nie ukrywamy że fajnie bawić można się takimi dużymi, nie mowiąc jak slicznie leza upakowane w staniczku

Gość xxxaaassMARKO
o co mi sie osobiscie nie podoba, ale to mmoze takie moje wlasne mysli, nie musicie sie zgadzac. Nie lubie gdy kobieta ma cialko opalone, a cycki biale bo mialy kostium Dla mnei piersi przepieknie wygladaja cale opalone

Gość kleopatra widac ze bozia poska
pila ci rozumu i nawet stanika dobrac ne umiesz. ale mnie to wisi, ze sobie cycki splaszczasz i bedas obwisle i uciekną pod pachy. Ja mam 72 pod biustem i nosze stanik 65DD i dodam, ze nie ejstem wcale szczupla, wiec z ta twoja szczuploscia tez moze byc roznie, chociaz jestem od ciebie kilka cm nizsza, to jednak aby dobrze wygladac kobieta powinna miec pod biustem max 68cm moim zdaniem.

Gość nhdgtrye
małe cycki,ale za to dupy wielkie jak stodoła

A mnie nie interesują takie bzdury.:) Co to znaczy prawidłowy dobór stanika? Stanik ma być wygodny(nie wpijać się) i dobrze trzymać biust. Tą zasada się kieruję i mam ładne, jedrne piersi. :)W życiu nie kupiłabym stanika, który wrzyna się w ciało.

Gość cyce cyce cycce
tak tylko mówicie, nagle wszystkie znacie babki z wielkimi jędrnymi cycami co wykramiły 2-3 dzieci, AKURAT, tylko takich jakoś na plaży nie widać :p Normalnie na codzień macie kompleksy a jak ktoś wam coś zarzuca to na forum nagle piszeice jakie to zajebiste jetsescie i jakich to balonów nie macie :p ostatnia moja laska miała duże cyce, miała zaledwie 22 lata, wysportowana, chciałem ją tylko na seks, nosiła 70DD, uwazała że jej cyce to jakiś 8 cud świata jak wy wszystkie tutaj - jak ściągnęła stanior to od razu w dół i sudy wielkie jak talerze (nienawidze takich - faceci ogólnie takich nie lubią) fffuuuuj

szczerze to ci pisze jaki mam rozmiar a nie jaki stanik nosze bo zazwyczaj chodze bez stanika:classic_cool:mam duży problem z kupieniem stanika dla siebie a jak już cos znajde to sa brzydkie jasne ze jakoś bym się wcisneła w mniejszy ale cycki by mi sie wylewały 12 lat trenowałam sztuki walki ciągle siłka łyżwy zawsze w ruchu więc nie dziwota ze po ciąży jeszcze nie obwisłam i postaram sie jak najdlużej się trzymac a jakby mi cycki koło 40 zaczeły wisiec to zrobie lifting i tyle mnie stac na to więc jak bedzie wielka tragedia to na pewno sobie zafunduje

Gość andzia w sukience
KLEOPATRA EGIPT Jakie ty głupoty DZIECKO wpisujesz to aż mnie skreca. Co to za teoria że dłuższe karmienie sprawia, iz cycki opadaja?!! :o Karmiłam dziecko rok, a biust mam jedrny. Mozesz karmić nawet 5 dni i mieć póżniej cycki jak naleśnik, bo to zależy po 1- od genów, po2- od tego czy kobieta zapobiega tzw."nawałowi mlecznemu" i odciaga mleko by piersi nie były przepełnione. Opadanie piersi nie ma nic wspólnego z długością karmienia.

Gość Akurat rozmiar
Annetta, stanik ma być wygodny, nikt nie mówi otym, zeby gdzieś uciskal, tylko, że dobrze dobrany stanik ma podtrzymywać biust w obwodzie pod biustem nie ramiączkami - wtedy bardziej uciska. Stanik bedzie dobrze dobrany - czyli WYGODNY i NIE ZDEMORFUJE BIUSTU - jeśli znamy wymiary pod biustem i w biuście i uwzględnimy je podczas zakupu.

Gość cyce cyce cycce
chooj mnie obchodzi twój rozmiar nie musisz byc nawet szczera, a wogole wszystkie te latynoskie brudnoskore lale jak eva mendes są przereklamowane i brzydkie :o faceci wolą delikatną słowiańską urodę

Gość kolorowa plaża
kleopatra chuja muja z tymi cwiczeniami, sama od 6 roku zycia jestem zwiazana ze sportem, dzieci nie mam ale biust mam spory i niestety z wiekiem zaczyna opadac, na razie delikatnie ale na pewno nie jest taki sterczacy jak u 25 latki. A ty jeszcze pieprzysz glupoty ze bez stanika chodzisz, takie bajeczki to zostaw sobie do poduszki bo chodzenie bez stanika nawet przy malym biuscie nie jest zalecane, skora non stop naciagnieta. Puknij sie w ten pusty leb bo czytac ciebie nie idzie!

Gość Akurat rozmiar
Kleopatra, ale rozmiar 75 DD to wcale nie taki duży biust. ja mam 60 E i biust mam raczej nieduży. Samo karmienie rzeczywiście nie decyduje o wyglądzie biustu, bo największe zmiany zachodzą podczas samej ciąży, można nie karmić pięrsią wcale, ale po porodzie i tak biust moze być w gorszym stanie