Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie prawde...

dlaczego w Polsce tak mało kobiet ma duże cycki?

Polecane posty

Gość fgfgdfgfgdfgdfgfdgfdgnvbnbvnvb
TEMAT DLA FACETÓW CO KTO WOLI ŻE NIBY WIĘKSZE LEPSZE ITP.. A TU CO ?? jak zawsze woja idiotek z kafe :) zakompleksione idiotki :) każdy jest inny :) a już w ogóle rozpierdalają mnie teksty w stylu "kobieta powinna mieć maks 68 cm pod biustem" hahahahaah powinna?? bo ja nie to co ?? na powieszenie publicznie ?? jebnijcie się w łeb !!!!!!

wszystkie piersi są ładne!!!!!! dla każdego co innego!!! teraz będą się kłócić jak przekupy na targu które lepsze :D

Ty to się nie udzielaj, nie dość że cyckami się po pizdzie podrapie to jeszcze facet z małym fiutkiem co z tego wyjdzie :O , weź przykład ze mnie niech cię zapyli wlasciwy samiec

http://ksiazenocy.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?1,2012 ale takie tez się podobają facetom :) czyli dla każdego co innego tak samo jak z penisami czy z urodą :)

ja mam piersi idealne :P więc spierdalaj :)

akurat rozmiar wiesz co akurat rozmiar 60 E ma moja siostra i to sa małe cycki ale rozmiar 75 DD/E to już sa spore cycki a np 80 C/D też nie sa duże z karmieniem piersia jest jak z balonem podczas karmienia pierś jest wypełnionea mlekiem pierSi sa większe twarde im dłuzej coś je wypełnia tym gorsze będa skutki gdy wypełniacz zniknie to tak jak spszczenie powietrza z balonu raczej nie będzie napięty i krągły

Gość fgkfkfdffg
Nie ma takiej opcji by chodzic bez stanika i nie mieć zwisów, wiesz co to ciężar i przyciaganie zoiemskie+ włókna kolagenowe???? ;D

Gość fgkfkfdffg
A co do karmienia, długośc ma tu chuj do rzeczy, wielkośc piersi kształtuje się w ciązy wypełnia je tzw siara i w pierwszych 3dobach sa przepełnione mlekiem, to ma wpływ na zwis, a nie to czy pózniej karmisz 2 dni czy 2 lata.

chodze bez stanika albo w takim od bikini bo nie moge nic na siebie znaleźć albo jak znajde dobry pod biustem to cycki mi sie wylewaja albo jak znajde taki w którym cycki są idealne to pod biustem jest za luźny jak już mówiłam jak obwiśnie to go naciągne a zresztą mój mąż lubi gdy chodze bez stanika:p

jezu o co my się tu klócimy?kto ile ma a kto ile powinien i jakie dla kogosa lepsze smieszne to troche i tak wszystkie sie zestarzejemy obwiśniemy nie tylko w cyckach a twarz będzie wyglądac jak skorupa żółwia:p to wtedy będziemy sie klócić z mlodymi laskami ze stere jest piękne:o

Gość dfawdgf
A mi się wydaje, że wręcz przeciwnie. Mnóstwo u nas cycatych pań, fakt, że nie zawsze idzie to w parze z ładną figurą i buzią. Wszystkiego mieć nie można. Nie chciałabym żeby moja córka miała takie doje jak pani z 1. zdjęcia. Miałam kilka koleżanek z takim bagażem na klacie. Traktowane były już w wieku nastoletnim jak obiekt seksualny zarówno przez rówieśników jak i przypadkowych dziadów na ulicy. Nie chciałabym takiego losu dla mojej córeczki.

Gość xxx_Wichary
dziewczyny i po co te kłótnie, złości, swawole ... komorki w raczki i robice zdjęcia, czekam na linki... zobaczymy czy rzeczywiscie mowilyscie prawde!! Która pani będzie pierwsza?

Gość fdkfglkfgklfg
Ja mam pod biustem 75 w biuście 89cm i uważam ze mam bardzo ładne cycki ;)

Gość WALIGÓRA Z BIESZCZAD
SUKI ZAKRYTE MAJĄ SIERŚCIĄ I NIE SZCZEKAJĄ

Gość TO PRZENIEŚ SIĘ DO
WALIGÓRA Z BIESZCZAD...LASÓW KABACKICH TO ZOBACZYSZ SUKI Z OBWISŁYMI SUTKAMI

Gość PIASKI SPRZYJAJĄ
OBWISŁYM

Gość 987654321123456789
rany, ale wywody na temat cycków... o co tyle zachodu? to tylko kawalek ciala, w dodatku przeznaczony dla potomstwa a nie dla samczykow

Gość David Young
WSZYSTKO ZAPISUJĘ I ZAPAMIĘTUJE JESTEM JESZCZE MŁODY I POLSKE TRAKTUJE JAK SWOJ RAJ

Gość David CAMERON
TY YONGER ZAAPLIKUJ KURACJE ODCHUDZAJACA EU I WPISZ POLKI JAKO NOSICIELKI DIUŻYCH BIUSTÓW UCIESZY SIĘ KAŻDY POLAK

Gość CAMERON-David
WORK FOR YOUNG PUSCIE BO MAFIA LONDYNSKA PODGLĄDA

Gość ukjhlkhkgkjghjh
Bardzo mało kobiet które nie są grube ( ale też daleko im do szczupłych) ma duze piersi- chyba ze sztuczne. Duzy biust to poprostu tłuszcz, im wiecej komórek tłuszczowych w organizmie tym wieksze piersi. Nie ma w przyrodzie takiego zjawiska, by bez interwencjii chirurga miec super wysportowane jedrne ciałoko płaski brzuch obfite biodra duży i jedrny tyłek, takie magie to tylko skalpel lub obróbka graficzna. Sa kobiety nie jakieś grube ale z duzymi piersami, jednak daleko im do ciała które wygląda fajnie wysportowanie zgrabnie i jedrnie. Takie kobiety mają boczki, grubsze uda i galaretowty brzuch.

Gość jpo.LKHJD
ja mam 70G i to sa duze cycki na szczuplym ciele. duzo moich kolezanek tez jest hojnie obdarzonych, ale sie kiedys smialysmy ze jestesmy wyjatkowa paczka hehe

Gość ukjhlkhkgkjghjh
Nie gruba ( ale tez nie szczupła) z duzym biustem jest Cichopek, ot taki typ kobiety, daleko im jednak do ładnego napietego brzucha i smukłych nóg, tłusz w cyckach w takich ilościach wyklucza mięśnie brzucha, bo to razem nie wystepuje, bo gdy cwiczysz zmiejszaja sie cycki, co dodatkowo sprawia ze są obwisłe i tyle w temacie.

Gość oakdoajdoadadjaodalp;dao
ja jestem szczupla i mam duze czasem wolalabym miec mniejsze

Gość xxx_Wichary
dziewczyny co ze zdjeciami???

Gość kioort
Jeżeli niskie pyzy o wzroście bagatela hahahha ;) 165 twierdza ze maja rozmiar biustu kobiety 90kg! to sorki, ale nie wierze w to że maja te ich 56kg, tylko raczej 70kilosów :D

Gość Aniechmnie tam
Jestem wysoka i szczupła, noszę rozmiar34/36 , biust mam duży, dla facetów to D , dla kobiet co znają sie na brafiterce to G . Faceci , zawsze pożerali i pożerają mnie wzrokiem w tym mój mąż.