Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walentynki2013

Oryginalny prezent na Walentynki dla meza.

Polecane posty

Gość walentynki2013

Macie juz jakies pomysly? Co kupujecie/organizujecie?

na golasa przewiąż się w pasie czerwoną kokardą i zarzuć na siebie tylko płaszcz i szpilki. Oryginalnie i mąż będzie zachwycony.

męża się kocha cały rok a nie tylko w walentynki, bardziej cieszy prezent dany ot tak bez okazji niż bukiet róż w walentynki...gdybym coś takiego dostała podejrzewałabym męża o zdradę :P walentynki to zabawa dla dzieci i młodzieży :)

Gość u nas pewnie
wspólna kąpiel,winko i bzykanko do rana:) Może jeszcze pogramy w naszą ulubioną grę erotyczną-polecam:) W szczególności jeśli chcecie się odstresować po dniu z dzieciakami:)

Gość moja top lista
1. zdjęcie ciebie w objęciach kochanka-tylko pamiętaj o ładnej ramce 2. wynik testów dna z których wynika że nie jest ojcem twojego dziecka-również pamiętaj o ładnej ramce 3. pozew rozwodowy-po raz kolejny przypominam o ładnej ramce. w ostateczności sama rama wystarczy

Gość gość
Ja stawiałabym na coś oryginalnego i romantycznego. Może obraz na płótnie z Waszego zdjęcia? Wiem, że takie robi DCN Gallery a teraz ma w gratisie dedykację i kuriera.

Wiesz co jest super pomysłem na prezent? Zegarek! Ale wyjątkowy. Czarny z niebieskim wyświetlaczem. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.