Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie dziewczyna lat 30

Do zon i partnerek muzulmanow

Polecane posty

Gość Azjatycka Pani
To chyba jednak dobrze ta historia sie skończyła. Przynajmniej dzieci ci nie zabrał. A o Arabii Saudyjskiej trochę czytałam. Pewna Polka zamężna z rodowitym Saudyjczykiem i mieszkająca na stałe w Arabii Saudyjskiej prowadzi swój blog o życiu w Arabii.

Podalabys link do tego bloga? Z checia bym pocztytala. Dla mnie wszystko skonczylo sie dobrze i korzystnie, poniewaz tu urodzilam dzieci i tu mieszkalam i nadal mieszkam. Po rozstaniu zaczal mnie nekac, dzieci zabral na weekend do siebie kilka razy i za kazdym razem wracaly do mnie w eskorcie policji. Taki to gagatek byl. Dzieciaki wozil po rodzinie a potem zapominal o tym zeby do mnie wracaly. Byly sprawy sadowe, troche to trwalo ale teraz jest cisza. Zmienilam nazwisko sobie i dzieciom, paszporty juz nowe wyrobilam takze juz nie ma tamtych problemow. Z tego co wiem to moj eks znowu jest z jakas Polka, ktora przeszla na islam. Ale zero kontaktu mam z nim i nie obchodzi mnie. Wazne, ze dzieciaki i ja jestesmy szczesliwi.

Dlaczego moje posty sa kasowane? Nic nie rozumiem. Przeciez wszystko jest zgodne z regulaminem forum?

Gość moze sa ponadprzecietnie
glupie :D Nawet kafe juz moze nie wytrzymac tych bzdur, ktore tu wypisujecie :D

Gość fan anitki
taka sobie respekt respekt a swoja droga te malzenstwa koncza sie szybciutko, najczesciej po uzyskaniu stalego pobytu w Europie, nie znam pary dluzszego stazu, niz 3 do 5 lat.

Ponadprzecietnie glupie? Ale zablysnelas. Nie wiem, moze moje wypowiedzi nie podobaja sie forumowiczkom, ktore wlasnie przeszly na islam? Wcale bym sie nie zdziwila. To takie wyparcie sie. Wszystko co zle na temat islamu jest nie prawda, bo przeciez islam jest taki wspanialy, cudowny i trzeba go promowac zamiast oczerniac, tak?

Gość taka tam sobie jedna
taka sobie dziewczyna lat 30 W calych tych statystykach wzielo udzial tylko ponad 420 tysiecy ludzi. Co to jest na cale Wielka Brytanie? x dziewczyno, madroscia to ty nie grzeszysz, czy ty masz jakiekolwiek pojecie o tym, jak sie robi statystyki?

Gość moze sa ponadprzecietnie
fakt, ze ty jestes idiotka i dalas sie pieprzyc ciapakowi nie oznacza, ze reszta dziewczyn jest taka glupia :D Nie, ja ciapackiego gowna kijem bym nie tknela i nie dalabym sie dotknac zwierzakowi. Dla mnie jestes brudna i zbrukana pre ciapaka. Szmata :O

Nie kazda jest taka glupia jak ty. Ja bym sie nigdy nie zwiazala z muzulmaninem, natomiast twoje wypowiedzi przypominaja mi wypowiedzi neofity na temat religii. Najpierw bylas obronczynia islamu, a teraz najgorszym wrogiem. A skrajnosci nie sa madre ani obiektywne.

Gość SDSDSFDFDFDSSDFFDS
piekny topik, za zniszczenie krzyza powinni chrzescijanie muzulmanow w swinskiej skorze pogrzebac, tak jak putin powiedzial jak mu metro wysadzali:-P I SKONCZYLY SIE ZMACHY W MOSKWIE;A EU NIE UMIE SOBIE PORADZIC ZA DUZO IM DALI WOLNOSCI

Nie jestem zadnym wrogiem zadnej religii. To, ze rzucilam islam nie oznacza, ze jestem wrogiem. Choc dla muzulmanow owszem, jestem. Napisalam pierwszy post chcac sprowokowac innych forumowiczow do myslenia na temat zawartego w nim cytatu.

Gość ale was poznaje!!!
Polska - panstwo unitarne w Europie srodkowej. Nietolerancja jest czescia polskiej kultury.

Nie musisz nas prowokowac do myslenia, bo ta czynnosc jest nam dobrze znana ;)

Gość ale was poznaje!!!
A czemu rybko odeszlas od islamu? Cos takiego sie stalo?

Nietolerancja jest dozyc nowa w polskiej kulturze i narodzila sie razem z komunizmem. Dawna Polska byla wyjatkowo tolerancyjnym panstwem jak na tamte czasy, skladajaca sie z wielu narodowosci i wyznan. Nawet muzulmanie mogli sobie u nas spokojnie wyznawac swoja wiare przez wieki.

kolejny przyklad na reakcje pelna agresji spowodowana dyskusja na temat religii rozumiem, ze czasmi agresja jest najlepsza metoda i dziala motywujaco /w pewnych syt./ , ale mysle ze akurat nie w tej dyskusji, ponadto obniza jej poziom

Gość ale was poznaje!!!
To dla mnie smieszne ze polska jest tolerancyjnym krajem!!! Jest ogromna nienawisc do obcokrajowcow.

Gość iikklo
http://www.fronda.pl/a/muzulmanie-atakuja-w-londynie-robie,25482.html To jest niedawna sytuacja, która miała miejsce w Londynie. Porażające!!! Nie można pozwolić dać muzułmanom jakąkolwiek władzę, bo niedługo kobiety w Europie będą musiały żyć tak jak ich kobiety czyli jak podludzie!

opuszczam ten topik, poniewaz wydaje mi sie, ze wiekszosc osob, ktore tu pisza to niestety przyglupy

Gość ale was poznaje!!!
Wielka Brytania to wieki kraj!! Tolerancja!! Kraj ktore przyjmuje wszystkich!!! Jak wam sie nie podoba to do polski z powrotem. Tam jest wuecej wodki!!! Mozecie pic krasc i wogole.

Gość iikklo
pewnie już nie żyje ta autorka tego bloga, albo jakiś facet ją oblał kwasem

Gość ale was poznaje!!!
Maz mnie bije... Maz mnie wyzywa... maz mnie poniza... Maz mnie zmusza... Maz mnie nie szanuje... Polskie tematy stary jak swiat!!! Poczytajcie o tym: F.kafeteria.pl Forum.gazeta.pl Kobirta.wp.pl Forumprawne.org Netkobiety.pl A to jeszcze NIC!!!!! Wielki narod!!!! Co??

Gość ale was poznaje!!!
Moj chlopak oblal mnie kwasem... Jej byly oblal ja kwasem... Moj maz oblal mnie kwasem.... Poczytajcie Fakty.pl Wiadomosc.pl Vod.pl Wielki narod

Gość fan anitki
ale was poznaje trafilas na ciapaka ? europejczyka nie mialas szans ? otylosc czy szpetota a moze glupota ??

Nie rozumiem dlaczego nie potraficie kulturalnie dyskutowac na dany temat. Moje posty zostaly skasowane, a juz pisalam jak to sie stalo i dlaczego odeszlam od islamu.

Gość ofooooook
wiadomo, że nie powinno się generalizować! Możliwe, że jakaś europejka trafiła na normalnego muzułmanina. Jednak faktem pozostaje mentalność muzułmanów, którzy nie traktują kobiet jak równych sobie! Jeżeli oni tego nie widzą to inne narodowości muszą im to uświadamiać i walczyć z ich zaciemnieniem!

Gość ale was poznaje!!!
Smiertlnie potracil kobiete... byl pod wplywem ALKOHOLU!! Zabil dziecko .... byl pod wplywem NARKOTYKOW!! Zgwalcil ja ... byl pijany! Poczytajcie o tym: Elka.pl Wiadomosc.onet.pl Szybki.fakt.pl Bo co bijcie polki?? Bo co picie alkohol a nstepnie zabijacie na drogach polakow?? Tak wasza religia zyczy?? Szol!!! Muzulmanie bija....zmuszaja itd a wy co?? Bog odkupil wasze grzechy. Wstydze sie ze mam mame polke.. fuj

Gość ale was poznaje!!!
Mirszkam w Uk i nigdy nikomu nie powiedzialem ze mama jest polka i ze mam polskie obywatelstwo!!! Nie chce zeby myslili ze lubie duzo PIC i KRASC. Bo to sadwie cechy p.... .

jak to sie stalo ze ty wogole za tego muzulmanina wyszlas za maz? fajnie, ze zmadrzalas tylko ze szkoda ze tak pozno bo szkoda dzieci.