Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie dziewczyna lat 30

Do zon i partnerek muzulmanow

Polecane posty

Gość Psica Jamnica
Do gosc, prawda, z tym ze troche chybione jest porownywanie, lub przeciwstawianie typu: muzulmanie - biali. Przeciez islam to nie jest kolor skory. Jest wiele bialych muzulmanow, w tym ludzie w wymienionej przez Ciebie Bosni. Muzulmanie sa czarni, biali , brazowi i zolci . Islam to nie rasa, to faszystowska ideologia. Dlatego wlasnie wkurza mnie okreslanie ludzi ktorzy krytykuja Islam, mianem rasistow. Aleasz racje, UK tonie. Jeszcze jak wyjda z EU to bedzie Londonistan. Nota bene, polecam ksiazke o tym tytule napsana przez Melanie Philips. Polecam tez ksiazki Ayaan Hirsi Ali, ktora porzucila Islam.

Gość calibre7
Do dziewczyny ktora zalozyla ten topic. Napisz do mnie na maila prosze,mam podobna historie do Twojej! calibre7@o2.pl

Gość gość
Polki to sa jakies p******e wiazac sie z arabami w kraju gdzie znajduja sie wszelkiejasci europejczycy :D aleniektore kobiety chyba lubia byc traktowane jak ludzie drugiej kategorii...

Gość gość
Masochizm i raptofilia . A do tego wychowanie przez piajnych agresywnych tatusiów z patologii ...

Gość gość
zborsóczone sóki

Gość gość
....dzień dobry ...pozdrowienia z Belgii

Gość gość
hahaha !

Gość gość
Do dziewczyny,ktora byla z muzulmaninem: napisz do mnie prosze na emaila: sweetbibi2016@gmail.com