Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcie dlugie ale blagam

Nigdy wiecej mezczyzn z internetu.. chociaz pewnie kazdy moze oszukac :(

Polecane posty

Gość le cole
monika to ja teraz przychodze do ciebie jako niespodziewane,dasz sie przelizać?

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa1
nie trzeba mam faceta na stałe :P

Gość ghjkyjkr67r6
Autorko nie przejmuj się tutaj odpowiedziami bo ludzie są wstrętni chamscy i bezduszni na każdym kroku, Polacy już mają taką mentalność że każdego potrafią zjechać od góry do dołu i nie okażą minimum skruchy ale nie wszyscy tacy są dlatego ja Ci napiszę tak : Olej go dlatego że nie był z Tobą szczery, ma żonę a zachciało u się romansu na boku, pewnie bał się żony albo dobrze mu było z żoną tylko chciał troszkę świeżości to poszukał sobie na czacie dziewczyny i znalazł Ciebie. Jednym słowem oszukiwał żonę i Ciebie, taki facet nie jest wart ani jednej Twojej łzy. Olej go i tyle.

Gość le cole
monika na stałe to jest księzyc na niebie,mozesz potraktowac mnie jako zawodnika rezerwowego,cos mi si,e wydaje,ze jestes pulchniutka i masz krótkie łapki,a ja lubie takie

nie jestem pulchniutka wiec niestety musisz sobie szukać innej zdobyczy :P

Gość le cole
o nie,zarzuciłem sidła na ciebie,nie będe nikogo szukał,teraz ty skad jesteś napisz mi

ale nie martw sie ,tu na kafe napewno jest troche pulchniutkich kobiet,że sobie kogoś znajdziesz ;)

No cóż, nie obwiniałabym tutaj internetu tylko człowieka, bo to czlowiek Cię oszukał i czy znajomość była internetowa czy nie to bez różnicy. Takie historie zdarzały sie zawsze niestety.

Gość le cole
monika daj spokój,po co mam szukac jak mam ciebie,przecież ten facet co rzekomo z nim jesteś to fujara jest,bedziesz teraz ze mną

mam jednego faceta któremu pokornie ssam jaja razem z fistaszkiem, zasłuzył na to i jestem mu wdzięczna że daje mi do buzi

Gość le cole
podszywaczu zepsułeś mi łowy,będziesz musiał zrobić mi laske w zastępstwie tej panny

Gość ciocia-dobra- rada
moim zdaniem blad popelnilas juz na samym poczatku, bo kiedy przyszedl sms powinnas oddzwonic, a jakby odebrala jego zona to wyjasnic jej sytuacje, chyba ze okazala by sie tepakiem bo niektore babska za niewiernosc swoich mezczyzn obwiniaja inne kobiety a nie samego zainteresowanego, to by nie dotarlo ale ja bym chociaz sumienie miala czyste. Tak czy inaczej to debil. Bez wzgledu na to czy sam napisal tego smsa czy zona zrobila to za niego i powinnas sie cieszyc ze nie stracilas na niego wiecej czasu, a zycie jest krotkie i nie nalezy go marnowac na frajerow!

jestem ładna i wierna , mondra i czekam na starania męzczyzny, może zasłuzy na polizanie gały :)

Gość le cole
zgadza się,dlatego monika podaj namiary bo czas porzucić frajera dla prawdziwego ogiera