Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna blogerka

Jak dotrzeć z blogiem do ludzi? Pomocy...

Polecane posty

Gość yutyu
bzdury, pierdoly, piszesz o niczym, nie wiadomo o czym. Taka jestes zayebista, bo wlepiasz kurvvy co 2 slowo, a sensu zadnego. pisz se, ale dla siebie bo nie ma na tym blogu NIC ciekaweego osobowosc powalona? bueehehhe. widac masz 15 lat.

Gość autorko 0ooo oooo
- aby blog przyciagnąl ludzie pownnas wybrać jakaś kontrowersyją tematykę. trochę ją powałkować i odeprzeć przeciwników widzę że już to robiłaś zawsze można isc o krok dalej. - ładna oprawa graficzna i jakieś opinie o rzeczach będących a topie, nie wiem smartfony, lalki barbie, kolorowe trampki - sprzedanie swojej prywatności- jak daleko to zajdzie to już twoja decyzja ale nalezy pamiętać aby bylo trochę kontrowersji i co ważne: - sklarowana tematyka- czytasz tytuł o razu wiesz o co chodzi!!!!!!

Gość może być, może buć
całkiem w porządku ten blog, jednak nie dla wszystkich, raczej przyzwyczaj się do wąskiego grona czytelników, bo jest taki... specyficzny, pozdrawiam

Gość smutna bIogerka
dziękuję za wszystkie opinie

Gość KoTeKpAsKoWy
...sorry oprawa nie ma być ŁŁŁŁŁaaaaaaaaaaaaaaaaaaadna tylko oryginalna.....teksty wyrażać to co ty chcesz.....ale musisz wiedziec PO CO TO ROBISZ?!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość smutna bIogerka
wiem po co to robię - dla przyjemności ale przyjemność szlag trafił jak znalazłam swoje tłumaczenia w serwisie z tekstami piosenek, które dwie osoby sobie na zmianę kopiowały i "zarabiały" na tym punkty, serwis kliki, a moje maile z protestami zostały olane a komentarze w których (bez przekleństw) informowałam o tym, że zostały mi skradzione skasowano, to gdzie w tym jakakolwiek przyjemność i satysfakcja?

Gość gość
Zajrzyj na tego bloga!!! Mammatoja.blogspot.com