Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna blogerka

Jak dotrzeć z blogiem do ludzi? Pomocy...

Polecane posty

Gość le cole
sciemnia

Gość le cole
ktos zapodał temat i tyle,gdyby miała bloga to jaki problem podac linka,przecież to jest chyba po to zeby wszsyscy czytali

Gość smutna bIogerka
nie chodzi mi o to żeby wszyscy czytali...

Gość Smutna Blogerkaa.,
www.kutasowyBlog.pl Ok

Gość jak bardzo musiałaś go
to o co???

Gość stylish29
albo na blogu umiesc ciekawostki z zycia celebrytow. wiem ze troche tandetne ale ludzie czytaja takie glupoty np ze ta i ta powiekszyla usta albo ktos tam wywrocil sie schodzac ze sachodow itp. bedzie wiecej wejsc a przy okazji poczytaja cos wartosciowszego z Twojego bloga. linki do bloga mozesz tez umieszczac w komentarzach na wirtualnej, onecie, interii

Gość le cole
tak,faktycznie to dziwne,ze masz mało wpisów przy tak porywczym blogu,ale byc może współczynnik zajebistości przeciętnego blogo czytacza jest zdecydowanie za niski

Gość panna marianna
No ale jak spojrzą na niego to może coś doradzą i anoż znajdzie się ktos kto się zainteresuje? Jak na razie to możemy tylko gdybać czemu nikt nie czyta twego bloga.

Gość smutna bIogerka
ten link bez męskich genitaliów w tytule jest mój

Gość smutna bIogerka
ale możecie mi powiedzieć co jest nie tak poza tym, że jestem niesympatyczna?

Gość smutna bIogerka
Proszę was, powiedzcie mi cokolwiek - co wam się nie podoba na pierwszy rzut oka? Większość ludzi wchodzi na czas krótszy niż 20 sekund. Nie rozumiem, co można zobaczyć w 20 sekund, ja na każdej stronie spędzam co najmniej 2-3 minuty i czytam kawałek żeby stwierdzić, czy tam jest coś ciekawego czy nie. Co odstrasza przez te 20 sekund?

Gość smutna bIogerka
Proszę - niech ktoś na to zerknie przez 20 sekund: http://medithanera.blogspot.com/ i podzieli się wrażeniami z tego co mu się tam nie podoba (oczywiście poza tytułem ostatniego wpisu)

za duzo informacji, blog wydaje sie byc niechlujny - przynajmniej odnioslam takie wrazenie - malo przejzysty i nieciekawy - wulgarny i idiotyczny

Gość panna marianna
Będę szczera: nic mi się na nim nie podoba. Teksty są nie wiadomo o czym, jakieś opowiadania, dialogi, nawet to nie jest pamiętnik. Jakieś dziwne wynurzenia bez konkretnego tematu.

Gość smutna bIogerka
próbować coś poprawiać i porządkować czy sobie darować?

Gość panna marianna
Obierz sobie jakiś temat i skup się na nim. Jak np. podróżujesz, lubisz podróże to skup się na tym, jak cię pasjonuje jakaś dziedzina życia to pisz o niej. W ten sposób przyciągniesz konkretnych czytelników. To co masz w tym momencie na blogu to sieczka, to nawet nie jest pamietnik, nie dziwne więc, że nikt tam nie spędza nawet minuty bo nawet nie ma na czym zatrzymać wzroku.

Gość KoTeKpAsKoWy
...dla mnie kosmos..ale nas jest 6% populacji....

Gość gościówka123456789
jesteś wulgarna i antypatyczna, nie lubisz swoich czytelników, ale płaczesz, że ich nie masz i niewielu Cię docenia :) Hmm... jakieś rozdwojenie osobowości.

Gość KoTeKpAsKoWy
...poczytam jet ..ok...

http://medithanera.blogspot.com/ Jeśli to naprawdę to, to się nie dziwię. Blog nic nie wniósł w moje życie.Teksty mało interesujące - ani umiejętności wciągającego pisania (ratuje nieciekawe i osobiste tematy), ani nie poruszasz ważnych zagadnień, niczego nie uczysz. Infantylna oprawa graficzna. http://2.bp.blogspot.com/-yiwVDCKDa9k/UOxfPPuPCnI/AAAAAAAAJyQ/T6ClutCQ-Bc/s1600/ooobrazzekk.png Ten tekst jest głupawy i poniżej tego poziomu puka już tylko Doda. Moim zdaniem Twój blog jest jednym z setek bezwartościowych blogów na które po prostu szkoda czasu. Jeśli jedynym pomysłem na jego pisanie jest wylewanie tego co w Tobie siedzi, traktuj to jako pamiętnik, ale nie dziw się, że dla innych nie jest to interesujące

Gość KoTeKpAsKoWy
..tak mają geniusze...pisz dla geniuszy...! ja jestem varius czyli odmienny więc jet super ok......

Gość No cóż teksty masz
jak lajtowa odmiana owieczki bożej :

Gość KoTeKpAsKoWy
...mh..dla ,,normalnych,,

Gość babukkia
różowy - paskuda oral, anal, wpier....dol, i tak dalej. Po co mam czytac wulgaryzmy? szkoda mojego czasu, po takiej pierwszej str nie mam ochoty zaglaać dalej.

Gość KoTeKpAsKoWy
... pisz po angielsku i bądż kolorowym interesującym ptakiem..nie mam na myli elektrod..ten kraj jeszcze nie dorósł...

Gość smutna bIogerka
bardzo lubię moich czytelników, ale może faktycznie mogłabym zmienić nastawienie do potencjalnych czytelników jak mnie ktoś docenia, to też płaczę, to ta sama osobowość tylko trochę porąbana

Gość gościówka123456789
Ludzie nie wchodzą, bo mają ,,mnóstwo innych blogów do wyboru":D widocznie Twój ,,współczynnik zajebistości" nikogo nie interesuje :)