Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deretinka

dalacin c na początku ciąży-ktos uzywał?

Polecane posty

Gość deretinka

czy ten lek jest w miare bezpieczny???

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
przecież ten antybiotyk ma zakres działania , aż do kości , lekarz , który ci to wypisał był pijany cz naćpany ?

Gość deretinka
dentysta

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
AAAAAAAAA mówiłaś o ciąży ?

Gość deretinka
tak ale sie boje to uzywac

Gość do autorki......./
przeczytanie ulotki kretynko przerasta twoje mozliwosci czy jak? dalacin c moze byc stosowany w ciazy jelopie, sluchaj lekarza i bierz jak ci zalecil kuuurwa, jedna madrzejsza od drugiej, po chuj wy chodzicie do lekarza skoro same wiecie wszystko lepiej? macie chyba po dwa zwoje jak kura i stad te deficyty w poziomie umyslowym!

Gość astrum33
autorko po co bylas u lekarza skoro i tak wolisz poradzic sie totalnych ignorantek na forum?

Gość heidi Klumm
brałam ten antybiotyk w ciazy, 15 lat temu i syn zdrowy ;) słuchaj lekarza autorko

Gość gość
Witaj. Ja brałam ten antybiotyk po ekstrakcji zęba. Zanim zaczęłam go przyjmować zrobiłam test ciążowy, test wyszedł negatywnie ale po czasie myśle ze był po prostu dziadowski bo na 90% byłam juz w ciazy. Zaczęłam brać antybiotyk prze dwa tyg . Zrobiłam znowu test był pozytywny, to był juz jakis piąty tydzien. W ósmym poszłam na usg. Ciaza obumarła w piątym tyg . W jedenastym tyg. Poroniłam. Caly czas o tym myśle i co dziennie pytam sie siebie sie dlaczego tak sie stało i myśle ze to przez ten antybiotyk zwłaszcza ze nie brałam żadnej osłonki ...

Gość gość
W niektórych przypadkach może być ale o tym decyduje lekarz, wiem że duomox przepisują w ciąży (sama brałam bo miałam ostre zapalenie krtani)domowe sposoby zawiodły.

Gość gość
dalacin c jest najbardziej niebezpiecznym antybiotykiem jaki znam. jest na zapalenie okostnej albo na uszy. jak juz nic nei dziala. uzywalam go i po nim mam pol roku zajady. nie wiem nic o ciazy.ale licz sie z cholernymi problemami. co za idiota to wypisal

Gość gość
w ciazy to mozna duomoz albo augumentiin-amoksycykline. a dalacin jest jak juz nic nie dziala. niestety ale na ząb tylko ten dzial.wspolczuje i potwierdzam jest bardzo niebezpieczny