Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorąca czekolada z pazurkami

Mężczyzna-romantyk: pisze wiersze, lubi piosenki o miłości - co z takim zrobić?

Polecane posty

Gość ach te marzenia
A Ty zarozumialy moderatorze z jakiej racji usuwasz moje posty,ktore nikogo nie obrazaja i nie lamia regulaminu? Juz wiem kto mnie od idiotek wyzywal"D

Gość ach te marzenia
juz sie nalykalam i nigdy wiecej:D Mam WSZYSTKIE!prawie wszystkie :D Gratulacje:D

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
🖐️🖐️🖐️ zarozumialcu (zobacz w lustrze jak ci sie nos zadarl z tego zarozumialstwa :P ) spadam zrobic cos pozytecznego dla swiata czyli zasnac na godzine a co za tym idzie nikogo nie denerwowac :D

Gość ach te marzenia
"xXxXxXxTtTtTt push" vel "znowu 10 osob pisze" :D Wydalo sie:D

ja widze wszystkie wpisy w tym temacie. no prawie, jednego nie mam juz z 15 lat wiec to nie od coli :D lyknij dobrze ci radze bo nie dosc ze nie lapiesz zartow to jeszcze nie widzisz wszystkiego :P chyba ze zamaist pms-a masz jakies zacmienie raz na miesiac :P ew. zrobilas sei "zgorzchniala"(dzisiaj masz dziwny dzien wiec wyjasnei ze wiem gdzioe jest blad :D ) jak ja i juz nie masz poczucia humoru :D pa niemarudzaca marudo.

"xXxXxXxTtTtTt push" vel "znowu 10 osob pisze" Wydalo sie - teraz ja nie kumam. jesli mam byc ixem to pudlo :D wez tych kurde biegnij do biedronki po cole !!!

Gość ach te marzenia
i nicki i topicki Ci sie popitolily:D Milego tam tego :D

jakie nicki jakie toipicki kurde nie wiem co z toba ale zaczynam sie martwic. nick mam jeden nic mi sie nie pomylilo jak zawsze przypisujesz mi cos co nie jest moje :D jak nie kupisz dzisiaj coli/pepsi albo sie solidnie nie wyspisz to ci klapa dam to sie ogarniesz :P najlepiej wyspij sie lyknij pepsi i wejdz tu za jakis czas rpzeczytaj uwaznie i napisz ze JUZ kumam co jest moje i gdzie sa zarty. ide bo zaczynasz mnie wkurzac swoimi wymyslami i jak zostane jeszcze chwile to ze spania nic nie wyjdzie :D

Gość Saamanta
ktoś się podszył pod mój nick o 1:32, to nie mój styl pisania... ja jestem osobą noszącą ,,różowe okulary,, co oznacza, że czasem je ściągam i realnie patrzę, romantyk nie potrafi tego....a może się mylę ?

Saamanta: Taki co nigdy nie ściąga "różowych okularów" i chodzi wiecznie rozmarzony to dla mnie ciapa, nie romantyk ;) Dla mnie romantykiem tak ostentacyjnie wystarczy być tylko czasem - przez pozostały okres czasu lepiej nawet ukrywać wrażliwe wnętrze przecież, inaczej ludzie by rozerwali na strzępy... Ale ważne żeby czasem, w odpowiednim momencie, dopuścić do głosu tę wrażliwą strunę.

Gość jaką idiotką trzeba być
żeby sprowadzać romantyzm do wąchania kwiatów, pisania wierszy i płaczu kiedy pajak pozre biedronke. To nie ma nic wspólnego z romantyzmem w literaturze, sztuce i historii. Doucz się tępoto.

Nie popadajmy w skrajności. Można być romantycznym a przy tym posiadać inne z cech prawdziwego mężczyzny. A wy tylko albo o jakiejść memei albo o damskim bokserze piszecie :o

Gość guli....
masz racje KE, mój mąż jest w miłosci romantykiem a w życiu twardzielem :classic_cool:

Gość
Faceci, którzy zbyt przesadnie manifestują swoją romantyczność maja dusze psychopaty :O

Prawdziwy mężczyzna się niczego nie boi :classic_cool: ale fakt ja sam czasem mam tak, że chce coś mamie wyrazić ale mi włącza się blokada. Do dziewczyny np nie mam problemu powiedzieć coś miłego itd. Sory że tak piszę dziwnie, ale nie jestem humanem :p

Gość gragmatyk
Czyli na czym stanęło? Że ideał mężczyzny to taki, który traktuje kobietę przedmiotowo, a nie podmiotowo jak romantyk tak? To nie rozumiem o co te płacze, że mąż mi łomot spuścił, bo zupa była za słona. Przecież to ideał mężczyzny - taki NIEROMANTYCZNY.

Ja pierdole myśl człowieku. To że żadna cie nie chce nie zwalnia cie od używania mózgu :o Nie każda i nie każdy lubi romantyków / być romantyczny, ale czy to od razu oznacza być jakimś tyranem ? NIE POPADAJMY W SKRAJNOŚCI I PATOLOGIE !!!

Gość KE rozwala system
:D

Romantycy to przede wszystkim kochaja samych siebe. A kobiety są im potrzebna do nadmuchiwania własnego ego :P

Każdy romantyk jest narcyzem. Spójrz wstecz na romantyczne postacie z historii.