Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahaahahahhahahahahhahaha

Padłam Ex-D.Bill to debil!!!

Polecane posty

No padłam:D Napisała dziewczynom na innym temacie,że jeśli będą używać wegety i kostek rosołowych,to na ich leczenie pieniądze będą szły z jej podatków!!! Jak osoba tka otyła jak Ty ma czelność pisać zdrowym kobietom,że jeżeli będą dalej tak doprawiały obiady to całymi rodzinami będą chorzy?!No ja się pytam?? Ty nie używasz ulepszaczy,a wyglądasz jak świnia...i Ciebie choroby nie ominą!!!A ja używam wegety i kostek od wielu lat i ważę 50 kg! Nie strasz mnie miażdzycami itp....spójrz na siebie i zadaj sobie pytanie ile Ci dało to zdrowe odżywianie??? Więc nie krytykuj innych ludzi!

Kolejna nawiedzona, która postanawiać założyć temat o kimś innym :o wyluzuj i zajmij się własnym życiem a nie przeżywasz tematy z kafe.

Gość a skad tyy to wiesz
aa skad ty wiesz jak ex.D bill wyglada? wrozka czy co??

przeczytaj DOKŁADNIE co napisałam:) a najlepiej zacytuj może vegeta rzuciła ci się na zdolnośc rozumienia?

Ej autorko wyluzuj. Fakt- argument Ex był kiepski, ALE to nie powód zeby kogos obrażać i od grubasów wyzywac :/ Są baby, które tu 100 razy gorsze głupoty wypisują (czyt. Dziunia). Ja tam z reguły lubię wypowiedzi Ex a tu się z nią nie zgadzam, ale przecież każdy ma prawo do wyrażania własnych poglądów, tym bardziej, że nikogo nie zeszmaciła jak inne eko mamy na poczatku.

Bo napisała,że od lat walczy z dużą nadwagą...:/

Gość a skad tyy to wiesz
dla jendego to duza nadwaga moze byc 3-4 kg na plusie i ot wielkaa kolosalna nadwaga Nadwaga to nie otylosc

Gość a skad tyy to wiesz
Ex-D.Bill to wrzuc tu cytat rozjasniający sprawe aby widownia sie nienakrecala i przyhamują sie

Gość Pasta Marmitte
czasami bywa że glupia laska wyzej sra niz dupe ma ale to chyba nie twoj problem, nie?

Temat był o soli i vegecie-zdrowe,niezdrowe odżywianie:) Pierwsza odpowiedź Ex 13:33 [zgłoś do usunięcia]ex-D.Bill może takim limenka, że za leczenie skutków niezdrowego trybu życia (palenia, picia, otyłości, niezdrowego odżywiania) nadal kasa idzie z podatków, czyli od wszystkich

Gość tak a ty hahahaah
pozjadałas zpewnoscia wszystkie madrosci rece opadaja

14:26 [zgłoś do usunięcia]ex-D.Bill no z moich już na szczęscie nie i z Twoich tez się leczyć nie będę; nie wiem co to jest niesprawiedliwy argument - sorry, nie rozumiem pojęcia; fakty są jakie są - coraz więcej cukrzyków, ludzi chorych na serce, miażdżycę - styl życia i odżywiania ma na to duży wpływ, a leczenie tego idzie w miliardy oczywiście, bo jakoś nikt nie chce sobie strzelić w łeb jak zachoruje - suprise, suprise... tylko wtedy nagle bardzo zachciewa się żyć, jak już pewne rzeczy są nieodwracalne; ja nie histeryzuję, staram się coś z tym robić - na ile mogę, także dystkutując w tematach, w których pojawia się myślenie patologiczne jak właśnie: skoro wszystko i tak truje to trujmy się bardziej, palmy w ciązy (bo koleżanka ma zdrowe dzieci, a paliła), jedzmy gówno i takietam.

14:58 [zgłoś do usunięcia]ex-D.Bill własnie dlatego się wypowiadam, bo mieszkam w miejscu, gdzie się chętnie je jedzenie naszpikowane sztucznościami i to już widać - Szkocja jest krajem najbardziej otyłych ludzi w Europie i leczenie chorób z tym związanych też już wychodzi, poza tym - jak zauważyłyście - walczę z otyłością - tak - okazało się, że dobra figura nie jest wieczna, 10 lat jedzenia byle czego (począwszy od okresu studiów) oraz przejścia na siedzący tryb życia zrobiło swoje - nawet nie wiecie jak łatwo i obyscie się nigdy nie przekonały; jedna kosteczka magi nie rozbi róznicy, ale jedna kosteczka tu, druga tam, trzecia niezdrowa rzecz gdzie indziej - wszystko się kumuluje... a zaczynać trzeba zawsze od siebie, więc... na szczęscie pomimo otyłości nadal nie choruję, podatki i składki nadal płacę - ale przez dwa lata były one po prostu nieduże budżet nie jest studnią bez dna po prostu - będziesz (będę) płacić całe zycie, a pieniądze skończą się akurat jak ich będę potrzebować, bo wcześniej poszły na leczenie osób chorych na własne życzenie i trzeba będzie bulić z własnej kieszeni (też do tej polskiej studni wkładałam kasę przez 6 lat, z której nie skorzystałam i nie skorzystam) wszystkiemu się nie da zapobiec - ale jak napisałam po co sobie dokładać, po co dokładać dzieciom?

Wiecie o co mi chodzi???Że się wypowaida jacy to ludzie chorzy po niezdrowym odżywianiu,po tych wszystkich ulepszaczach ,otyli itp. I kto mnie poucza???Baba z otyłością!Może wpierdalam te kostki i zupy z vegetą,ale jestem zdrowa i szczupła! Prędzej to ją dopadnie jakaś poważna choroba przez nadwagę niż mnie przez ulepszacze!

Gość a skad tyy to wiesz
Bałwanie gimbusowy!!! Ferie ci na łeb dają czaduu, ze popierdoolilo ci sie w sztoka albo nudzi sie sie ? to na sankio paszooł wooonn Ex...napisala wyraznie """"""za leczenie skutków niezdrowego trybu życia (palenia, picia, otyłości, niezdrowego odżywiania) nadal kasa idzie z podatków, czyli od wszystkich""""""" Wiec z czym masz otumaniony pryszczaty sczeniaku problem zezrozumieniem?? dostales choc kiedy raz po łbie aby nauczyc sie czytania ze zrozumieniem?? a no nie, a szkoda, moze bys bardziej byl uwazny i myslący!!!!!

a powiedz kto ma się wypowiadać? zdrowa 20latka, która się nigdy tematem nie interesowała, bo nie musiała?

Tylko to co przytoczyłeś/aś wyraźnie tyczy się tylko niezdrowego odżywiania!!!Bo o tym był temat!!!

Gość a skad tyy to wiesz
a coo? nie prawda?? leczenie z powodu zaniedbania zdrowia idzie z podatnikow wiec czemu zaprzeczasz???

Gość nie, no to już jest
szczyt... Nawet Ex D.Bill się dostało, najnormalniejszej lasce na tym forum... Co za frustratki tu siedzą... :O

no dokładnie - to się tyczy długofalowych skutków niezdrowego odżywiania, które wyszły w zasadzie po przyjeździe do UK; jak byłam na studiach i nie patrzyłam na to co jem to też byłam zdrowa i było mi dobrze, potem przez długie lata również - nie odżywiałam się nawet bardzo niezdrowo, po prostu kupowałam w sklepach, nie czytałam metek, doprawiałam vegetą - wiele lat jechałam na tym, co mi zostało po zdrowym odżywianiu na wsi; w UK tez w sumie niez mieniłam sposobu odżywiania, tyle, że produkty były już nie tak zdrowe i to wszystko sprawiło, że parę lat po 30 zaczęły się problemy z figurą (z figurą, nadal odpukać, ze zdrowiem nie) i nie odchudzam się latami, też nie wiem gdzie to przeczytałaś...

dzizaz, jeszcze kilka takich durnych topików i już nie długo naprawdę nie będzie nikogo z kim można normalnie pogadać na kafe. Ex-D.Bill - żeby Cię ręka boska broniła - masz nie znikać w wyniku ataku pomarańczek :-)

Gość bo tak jest,to prawda
Bo to jest prawda, ze jeslii sie zle odrzywiasz, palisz ,pijesz i idziesz sie leczyc na NFZ to jest w tym momencie prawda

Gość hbahahhahahahaa
że kto???Hahaha:) Ja to ja a nie jakaś limetka:D

Gość hbahahhahahahaa
ex tylko ja mam prawie 40 lat i zupy od lat doprawiam vegetami i rosołkami i wyglądam tak jakbym miała 20 lat,a Ty nie wiedząc jak wyglądam i jak się czuję piszesz,że i tak na pewno będę chpra przez niezdrowe odżywianie!

Gość hbahahhahahahaa
Tak naprawdę to mam 20 lat, ale wyglądam prawie jak ta baba ze zdjęcia z największymi biodrami na świecie... :( Ale cóż, w necie można napisać sobie wszystko, więc napiszę, że od 20 lat truję się namiętnie glutaminianem sodu i nic mi nie jest :D