Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ona żona

Nie podobam się mężowi w ciaży

Polecane posty

Gość gość
Ja nie wygladam dobrze w ciazy, jestem po poprstu gruba. Ale nie zgadzam sie, ze wszystkie wygladaja zle w ciazy. Na krakowskich ulicach widze duzo slicznych i zadbanhch, szczuplutkich dziewczyn z brzuszkami. Wygladaja swietnie. No wiec to nie regula. A wy tak dziewczyny nie przezywajcie, ze nie chca sie z wami kochac, ja tez nie chcialabym ladowac fiuta w cos z czego zaraz wyjdzie dziecko. Pozbierajcie sie po porodzie, zobaczycie jak beda za wami latac.

Gość gość
taaaaa widać te mega zadbane z malutkimi brzuszkami. Chyba odwrotnie- ledwie toczące się grubaski z brzuchami jakby pięcioraczki miały urodzić. Naczytałaś się pudelka i wszędzie szczupłe ciężarne widzisz :D

Gość gość
Mowie co widze, nie wiem co ma wspolnego z tym pudelek... Jak mieszkasz w jakiejs pipidowie to masz takie grube wiesniary wokol siebie co z brzuchem czy bez sa nieatrakcyjne. W duzych miastach jest inaczej, sama cwiczylam do 7 msc ciazy, kazda chce wygladac swietnie bo jest sie gdzie pokazac i wyjsc. Nie to co na twojej wsi co to tylko do ogrodu lub do obory mozna wyjsc i krowy i swinie wzrokiem obleca.

Gość gość
pierwszy link z rzędu,https://www.google.pl/search?q=brzuch+w+40+tygodniu+ci%C4%85%C5%BCy&biw=1366&bih=677&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwi3osajnp_MAhXFlSwKHb3vCnkQsAQIIg&dpr=1czyli one wszystkie to wieśniary? :D

Gość gość
9;46 sama jesteś wieśniara tłuku :D myślisz że ciązy wyglądasz jak miss.. a mąz kijem Cię nie tyka :D

Gość gość
No niestety ciąża to stan fizjologiczny który bardzo odbija się na wyglądzie. Trochę dystansu do siebie brzuchatki- koń jaki jest każdy widzi

Gość gość
Do tej kobity bez wyobraźni co to uważa że ładne ciężarne to tylko na pudelku... przejdź się po Warszawie . Tez tu mieszkam i staram się należeć do szczupłych ciężarnych. Jestem w 6 miesiącu i ćwiczę podobnie jak moja przedmowczyni i postaram się ćwiczyć tak długo jak się da. Na twarzy jestem super zero pryszcze włosy lśniące a waga 5 kg na plusie a jestem juz za połowa ciąży. Pewnie zatrzyma się na 10 lub 12 kg jak to bywa. To skoro już teraz jak mam 5 na plusie mąż ma problem to nie wiem co będzie pod koniec.

Gość gość
to wrzuć zdjęcie swojego brzucha w 9 miesiącu ciązy, niech wszyscy zobaczą co to za dud :-o

Gość gość
aż 6kg w 28 tyg ciąży przytyć? matko jak można się tak zapuścić

Gość gość
Debilu zobacz na wykresy przyrostu wagi w ciąży. .. sam brzuch z wodami i dodatkową krwią tyle waży. Widać że nigdy nie byłaś w ciąży. Jak ktoś w 28 t.c.nue ma przynajmniej 5 na plusie to uznawane to jest za stan patologiczny. Do ucz się krowy bo widać ze nic na ten temat nie wiesz. Ja nie zwiększyła porcji i zaczęłam gotować na parze oraz chodzę na siłownię a i tak przytyłam. Na wykresach wagi jestem na tzw. Niskim przyroscie wiec nie udzielaj się jak nie wiesz. To bardzo widać ze nie masz pojęcia o ciąży rąk ze nie kompromituj się bo nawet te co nic prawie nie jedzą do 10 kg przytyly i to jest normą medyczna. 6 kg to osoby które miały za mało wód plodowych tumanie powalony

Gość gość
Najgorzej właśnie jak się odezwie w temacie osoba która nie ma pojęcia jak wygląda książkowy przyrost masy w ciąży a odzywa się w temacie i obraża od zapuszcxonych. Zobaczymy jak ty będziesz w ciąży to pogadamy. Jesteś bardzo chamska osobą i współczuję twemu otoczeniu takuego polglowka

Gość gość
u ulał się jad tłustym krowom :D

Gość gość
Do gosc 08:51 wiedzialam ,ze pojawi sie taki komentarz ale moge sie wypowiedziec bo mam do tego prawo :-p. moze nie bylam jeszcze w ciazy ale znam swojego meza. Duzo przeszlismy razem i widzial mnie w duzo gorszym stanie i nie mam tu na mysli braku makijazu czy nieswiezego stroju a ciezka chorobe. A to,ze maz czeka az wrocisz do formy po pologu to chyba normalne?

No przecież nie ma obowiązku gustować w kobietach w ciąży! Dziewczyny, bądźcie normalne - w każdym stanie ma was uważać za najpiękniejsze? Wy też nawet dwustu kilowego grubasa będziecie miały za cacy, bo przecież mąż? Kobieta w ciąży się zmienia, niektórzy to lubią, inni nie.

Gość gość
Mój mąż też nie jest adonisem; -) ale nie odmawiam mu sexu bo ma kilka kg więcej niż kiedyś, kochamy się... ja przed ciążą ważyłam 53 kg przy wzroście 168, wygladalam dobrze, teraz kończę 6 miesiąc i mam 9 kg na plusie, i uważam że nie ma dramatu ;-) chciałabym przytyć tylko 4-5 kg ale nie zawsze się ma to co się chce;-) ćwiczę, dbam o siebie, jeżeli chodzi o sex to trochę się zmieniło, skoczył się sex spontaniczny ( w samochodzie, 10 min przed wyjściem z domu itp ) ale jeżeli chodzi o sex łóżkowy wszystko jest po staremu, nie narzekam :-)

Gość gość
Ta co napisała ze ok.30 tygodnia 6 kg na plusie to zapuszczenie się to chyba z konia spadła i coś w główce przeskoczylo i nie łączą jej klepki... a o ciąży wie tyle co obejrzała na amerykańskim filmie, zero rzetelnej wiedzy. Babo, jak ktoś do końca ciąży 10 kg na plusie nie ma, a przed ciążą miał BMI w normie to lekarz zaczyna jej badania zlecać bo zbyt niski przyrost to zaburzenia szkodliwe dla płodu. Nie mowie o lochach które przed ciążą miały nadwage bo u tych przytycie powinno się zamknąć w 6 kg w dniu porodu. Jesteś tępa

Gość gość
Dokładnie im kobieta szczuplejsza przez ciążą tym więcej powinna przytyć w ciąży. Zresztą ważne jest też zatrzymywanie wody. Ja jestem w 40tc i jeść nie mogę ale piję jak wielbłąd. Nie puchną mi nogi ja cała nabrałam tej wody jak gąbka i mam cellulit wody coś okropnego. Pocieszam się że siostra też tak miała i tydzień po porodzie waga jej spadła do tej z przed ciąży a woda wychodziła z niej jak z durszlaka.

Gość gość
Czemu każdy temat musi kończyć się agresją? W obu ciążach przytyłam 10 kg, jadłam normalnie, nie lubię słodyczy co jest na plus, do 6misiąca obcy ludzie nie wiedzieli że jestem w ciąży, ja sama brzuch widziałam, każdy się dziwił że mały i zadręczał pytaniami czy wszystko ok, a jaki miał być w tym okresie gdzie maluszek wazy ok kilograma. Brzuch wyszedł mi pod koniec 7 mies, najbardziej widać było jak się powiększa od 9 m czyli wtedy gdy dziecko najbardziej obrasta tkanką tłuszczową. Urodziłam zdrowego synka 3600, pierwszy 3450 Jak spotkałam już po narodzinach sąsiadów to się dziwili że już urodziłam i to w terminie bo myśleli że mały jest wcześniakiem. Reasumując każda ciąża jest inna, jedna ma mały brzuch co tez jest odbierane źle przez otoczenie jedna bardzo duży, i nie znaczy że się obżera. Niestety mało tolerancji jest wśród nas