Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Babka0dbytowa napisał: To idz i się dowiedz. Masz ludzi za służących? Chyba ci się coś pomieszało i nie to forum. Forbes i rekiny biznesu to nie tutaj. Przecież tu kiedys było o Mordorze. ktoś jest ze Służewca. Edytowano 2 godziny temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: Jechałam w Londynie. A tutaj nie bylo potrzeby. w londynie tos tuba jechala poza tym ja do bandziora pisalem ty wiadomo ze jezdzisz metrem bo roboty szukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka0dbytowa 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: ja sie tylko boje jak obok przejezdza wielka baba bo jak sie na mnie przewroci to wiadomo no jak bedzie lezak to pogadaj z nim jak sie zyje w warszawie sa miejskie pozyczyc mozna Czy ty zawsze musisz przypominać mi o mojej tuszy? Nawet gdy sobie spokojnie jadę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, libed from kafeteria napisał: a ile kosztuje bilet first class z londynu do sydney bo nie wiem nie korzystam ? Ale w sumie masz racje wolałabym pociagiem niz metrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Nie latam z Londynu do Sydney, predzej do Azji z Polski. no to ile kosztuje bilet do azji zaraz cie zweryfikujemy no slucham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: Przecież tu kiedys było o Mordorze. ktoś jest ze Służewca. jam z ursynowa to blisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: no to ile kosztuje bilet do azji zaraz cie zweryfikujemy no slucham Jak kiedys polecisz to sprobuj duriana i bukayo. Niestety tu tego nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Jak kiedys polecisz to sprobuj duriana i bukayo. Niestety tu tego nie ma. mialas napisac ile bilet kosztuje durian smierdzi jak lezaka skarpetki po miesiacu wiec dziekuje ale nie zamierzam a bukayo to nie wiem co to jest pewnie w necie znalazlas i myslalas ze przygwiazdorzysz. tak to jest z info z czata ze bywa bledne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, libed from kafeteria napisał: jam z ursynowa to blisko W sumie jak sie przechadzam Środmiesciem to nieco kojarzy mi sie z Londynem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: mialas napisac ile bilet kosztuje durian smierdzi jak lezaka skarpetki po miesiacu wiec dziekuje ale nie zamierzam a bukayo to nie wiem co to jest pewnie w necie znalazlas i myslalas ze przygwiazdorzysz. tak to jest z info z czata ze bywa bledne Zastanawiam sie nad przeprowadzka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ale powiem Wam, że jak wylazłam w końcu z chalupy i ruszyłam sie do ludzi to musze powiedziec, że ulicami Warszawy chodzi mnostwo pieknych facetow, wyglaskanych, wygarniturowanych. To az niespotykane w innych miastach. Moze ja nie miałam okazji, bo tez i malo wychodze. Zaczelam sie zastanawiac czy to Warszawa czy NY. w dodatku nikt nie palił. Czyste powietrze i zapachy perfum unoszace sie na wietrze. Mrau Edytowano 2 godziny temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, Hypedotella napisał: Serio takie są zarobki w Warszawie? Przecież samo wynajęcie kosztuje około 3 tys. Kolega pracuje w wawie za najniższą krajową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Hypedotella napisał: W sumie jak sie przechadzam Środmiesciem to nieco kojarzy mi sie z Londynem. tak myslalem ze nie pogadamy o sluzewcyu jednak jak sie okazalo ze ja mam blisko 3 minuty temu, Hypedotella napisał: Zastanawiam sie nad przeprowadzka. przeprowadz sie tam na ulicy daja wiecej za prace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Kolega pracuje w wawie za najniższą krajową. niech spali swiadectwo wtedy podobno placa wiecej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Kolega pracuje w wawie za najniższą krajową. Naprawde? ale jak on to robi? Ma swoje mieszkanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: niech spali swiadectwo wtedy podobno placa wiecej Nie da rady bo on ma podstawowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Naprawde? ale jak on to robi? Ma swoje mieszkanie? Mieszka u mamy. Pracuje w teatrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 28 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Hypedotella napisał: Ale w sumie masz racje wolałabym pociagiem niz metrem Metro jest super bym se pojezdzila, co ci się nie podoba w nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, libed from kafeteria napisał: tak myslalem ze nie pogadamy o sluzewcyu jednak jak sie okazalo ze ja mam blisko przeprowadz sie tam na ulicy daja wiecej za prace Po prostu nie chce Cie martwic, ale jak czytam o SI to te trendy sie rozkrecaja i co wtedy z nami bedzie? ja nie pracuje w biurze. W dodatku moje ostatnie dwa projekty nie zrobily furory i teraz mi smutno. Edytowano 2 godziny temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu (edytowany) A żnów drugi jeździ boldem i ma troszkę powyżej najniższej. Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A żnów drugi jeździ boldem i ma troszkę powyżej najniższej. Ja myslalam ze ludzie tam zarabiaja okolo 8 tys a tu szok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, włosynarękach napisał: Metro jest super bym se pojezdzila, co ci się nie podoba w nim Chyba boje sie porzuconych plecakow w drapaczu chmur nie chcialabym pracowac na najwyzszym pietrze. Ale kiedys pojade moze nastepnym razem. A jest tam jakas ochrona? Na dworcach jest i czuje sie bezpiecznie Edytowano 2 godziny temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Hypedotella napisał: Ja myslalam ze ludzie tam zarabiaja okolo 8 tys a tu szok. Bo sie zarabia tylko trzeba coś umieć. Co najniżsi mają najniższą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 28 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Hypedotella napisał: Chyba boje sie porzuconych plecakow w drapaczu chmur nie chcialabym pracowac na najwyzszym pietrze. Ale kiedys pojade moze nastepnym razem. A jest tam jakas ochrona? Na dworcach jest i czuje sie bezpiecznie Jechałam ze dwa razy i nic mi się nie stało a fajny klimat jest w metrze, półmrok i posuwanie wielką puszka pod ziemia, trochę się jaralam tym środkiem transportu huh. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Powiem Wam tak. Chcialabym sie znowu ulotnic. Mianowicie rozwazalam wyprowadzke na Filipiny, stad ta podroz albo do Nowej Zelandii, zeby zajac sie ogrodnictwem, miec wlasne jedzonko i pracowac zdalnie, ale sytuacja jest dynamiczna. Poza tym czesto sa tam tajfuny i niezbyt bezpiecznie ani sympatycznie. W Nowej Zelandii to nie wiem. Nie bylam tam jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bo sie zarabia tylko trzeba coś umieć. Co najniżsi mają najniższą. Ale co umiec? Przeciez wiadomo, że SI wkracza do akcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: Jechałam ze dwa razy i nic mi się nie stało a fajny klimat jest w metrze, półmrok i posuwanie wielką puszka pod ziemia, trochę się jaralam tym środkiem transportu huh. Co prawda to prawda, ale znajomi maja cykora a samej mi sie nie chce, ale sprobuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 49 minut temu, Hypedotella napisał: Śniadanko kosztuje 25 zł, obiad 40 zł mowie tak najtaniej. To nie wiem jak spinają budżet. Pewnie dlatego ludzie korzystaja z metra itd. ludzie jeżdżo metrem bo w Wawie są korki jak w Gdańsku a na śniadania i obiady nie chodzi się codziennie tylko samemu robi Edytowano 2 godziny temu przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 2 godziny temu jak ja bym chciał żeby w Gda zrobili metro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: ludzie jeżdżi metrem bo w Wawie są korki jak w Gdańsku a na śniadania i obiady nie chodzi się codziennie tylko samemu robi W sumie racja, tylko, że mi sie przewaznie nie chce. Ale chyba zaczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach