Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: jak ja bym chciał żeby w Gda zrobili metro To wspaniale, gdy istnieje alternatywny transport i mozna sie w kazdej chwili gdzies przemiescic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, Hypedotella napisał: Jak kiedys polecisz to sprobuj duriana i bukayo. Niestety tu tego nie ma. duriana w tej chwili mam w lodowce w puszce ale zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: Ale co umiec? Przeciez wiadomo, że SI wkracza do akcji. Pracowałam w sklepie komputerowym to trzeba było umieć choćby kompa złożyć czy coś naprawić i kasa nie byla zła. A jak ktoś tylko podaje coś na budowie to mu nke dadzą kokosów bo każdy to umie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: Nie da rady bo on ma podstawowe a to z podstawowki to myslisz ze jest niepalne ? 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Bo sie zarabia tylko trzeba coś umieć. Co najniżsi mają najniższą. mowisz ze malym placa mniej ? chyba kupie buty na obcasie 4 minuty temu, włosynarękach napisał: Jechałam ze dwa razy i nic mi się nie stało a fajny klimat jest w metrze, półmrok i posuwanie wielką puszka pod ziemia, trochę się jaralam tym środkiem transportu huh. niby jest swiatowa to moze ci powie jakie sa puszki podniebne tam gdzie durniany maja sky traina posuwasz sie puszka nad drogami fajniej bo nie ma polmroku 6 minut temu, Hypedotella napisał: Nowej Zelandii pozdrow siurka obawiam sie ze bez roboty jednak wizy nie dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: duriana w tej chwili mam w lodowce w puszce ale zawsze Naprawde sa w puszce? bo ja chcialabym znowu zjesc a nigdzie nie widze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: duriana w tej chwili mam w lodowce w puszce ale zawsze ty to jesz ? to jest obrzydliwe i smierdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Pracowałam w sklepie komputerowym to trzeba było umieć choćby kompa złożyć czy coś naprawić i kasa nie byla zła. A jak ktoś tylko podaje coś na budowie to mu nke dadzą kokosów bo każdy to umie. Ale przeciez ciezko pracuje. to w tych czasach jeszcze sie sklada kompy? Edytowano 2 godziny temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Pracowałam w sklepie komputerowym to trzeba było umieć choćby kompa złożyć czy coś naprawić i kasa nie byla zła. A jak ktoś tylko podaje coś na budowie to mu nke dadzą kokosów bo każdy to umie. na budowie sie zarabia wiecej niz w sklepie komputerowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Ale przeciez ciezko pracuje. Ale tak jest i to na dachach pracował i to na czarno. Totalna porażka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Naprawde sa w puszce? bo ja chcialabym znowu zjesc a nigdzie nie widze. jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Ale przeciez ciezko pracuje. to w tych czasach jeszcze sie sklada kompy? ja ciezko pracuje na kafeterii gdzie sie mam zglosic po wyplate za ciezka prace ? teraz same sie skladaja ai je sklada Edytowano 2 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: ty to jesz ? to jest obrzydliwe i smierdzi lubię próbować nowe rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: na budowie sie zarabia wiecej niz w sklepie komputerowym On nie zarabiał. Potem poszedł do teatru kurtune odsłaniać i mial wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: lubię próbować nowe rzeczy ale zeby skarpetki stare smierdzace jesc z puszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: Ale przeciez ciezko pracuje. to w tych czasach jeszcze sie sklada kompy? tak nawet klawiatury można złożyć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, libed from kafeteria napisał: a to z podstawowki to myslisz ze jest niepalne ? mowisz ze malym placa mniej ? chyba kupie buty na obcasie niby jest swiatowa to moze ci powie jakie sa puszki podniebne tam gdzie durniany maja sky traina posuwasz sie puszka nad drogami fajniej bo nie ma polmroku pozdrow siurka obawiam sie ze bez roboty jednak wizy nie dostaniesz Tez sie tego obawiam. Ale jesli ktos ma tam rodzine, a ja znam tego kogos to moze jest szansa? Edytowano 2 godziny temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: ale zeby skarpetki stare smierdzace jesc z puszki ta Boni to samo mówiła o serach może to twoja ciotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: Ale przeciez ciezko pracuje. to w tych czasach jeszcze sie sklada kompy? To bylo 12 lat temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Tez sie tego obawiam. Ale jesli ktos ma rodzine, a ja znam tego kogos to moze jest szansa? tak odzywiscie daja wizy i milion dolarow jak powiesz ze znasz krzyśka jazyne ze szczecina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: ta Boni to samo mówiła o serach może to twoja ciotka no sery smierdza tak samo tylko 10 razy mniej intensywnie ale zapach ten sam ma racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To bylo 12 lat temu. teraz juz nie ma komputerow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, libed from kafeteria napisał: a to z podstawowki to myslisz ze jest niepalne ? mowisz ze malym placa mniej ? chyba kupie buty na obcasie Ale jakieś swiadectwo lepiej mieć Ty nie jesteś niski to nie musisz. Znam takich co mają 160 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, libed from kafeteria napisał: na budowie sie zarabia wiecej niz w sklepie komputerowym To akurat mi sie wydaje prawdopodobne, że zarabiaja wiecej jak czytam ogloszenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 48 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ty nie jesteś niski to nie musisz. Znam takich co mają 160 nieistotne chce zarabiac wiecej a malym placa mniej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ale tak jest i to na dachach pracował i to na czarno. Totalna porażka Podobno jak ktos uklada kafelki to ma bardzo dobra pensje, nawet z 20 tys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: teraz juz nie ma komputerow Są ale teraz bym nie umiała tak jak kiedyś. Synowi rok temu składałam 4 godziny bo mi nie szło to by mnie wyrzuci z pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: jasne Faktycznie, ale to w necie trzeba zamowic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, libed from kafeteria napisał: ja ciezko pracuje na kafeterii gdzie sie mam zglosic po wyplate za ciezka prace ? teraz same sie skladaja ai je sklada Juz sa komputery na swiatło. To ktos gdzies jeszcze sklada kompy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Faktycznie, ale to w necie trzeba zamowic? kupiłem w jakimś markecie ale nei pamiętam w jakim i parę mcy temu więc szukaj w necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Juz sa komputery na swiatło. To ktos gdzies jeszcze sklada kompy? powiedziałem ci że tak i nawet klawiaturę można złożyć tj wymienić klawisze Pracując w IT chyba powinnaś się orientować choć w minimalnym stopniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach