Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: To bylo 12 lat temu. Moze jeszcze ktos to robi jak potrzebuje stacjonarny. Moze jeszcze jest zapotrzebowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 891 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Podobno jak ktos uklada kafelki to ma bardzo dobra pensje, nawet z 20 tys. Ogólnie ci co robią remonty dużo zarabiają tylko trzeba umieć i to wszędzie nieważne gdzie mieszka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 28 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: Juz sa komputery na swiatło. To ktos gdzies jeszcze sklada kompy? To może więcej od kwantowych? Kurde tyle się dzieje na świecie a ja ciastka jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, libed from kafeteria napisał: tak odzywiscie daja wizy i milion dolarow jak powiesz ze znasz krzyśka jazyne ze szczecina Jak masz kase na pobyt bez gwarancji zatrudnienia i miec gdzie mieszkac to moze dadza? Edytowano 2 godziny temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: powiedziałem ci że tak i nawet klawiaturę można złożyć tj wymienić klawisze Pracując w IT chyba powinnaś się orientować choć w minimalnym stopniu Ale po co? to nie wystarczy laptok i tablet graficzny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: kupiłem w jakimś markecie ale nei pamiętam w jakim i parę mcy temu więc szukaj w necie Juz sie zabieram. Jeszcze bukayo bym zjadła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Ale po co? to nie wystarczy laptok i tablet graficzny? a po chój ci tablet graficzny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 28 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a po chój ci tablet graficzny A po chój ci aparat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a po chój ci tablet graficzny Lubie sobie porysowac mam dusze artystyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Hypedotella napisał: Moze jeszcze ktos to robi jak potrzebuje stacjonarny. Moze jeszcze jest zapotrzebowanie. jasne że się robi żeby dopasować pod swoje wymagania sprzętowe i zcustomizować wygląd jeszcze bardziej niż kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, włosynarękach napisał: A po chój ci aparat jakbym pracował w IT na pewno by mi do pracy poczebny nie był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Lubie sobie porysowac mam dusze artystyczna ale co to ma wspólnego z IT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, włosynarękach napisał: To może więcej od kwantowych? Kurde tyle się dzieje na świecie a ja ciastka jem Ma pracowac o wiele szybciej od obecnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 3 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Hypedotella napisał: A tam ogłoszenie o pracę za 4,5 tys na rękę. Ja bym milionerem został w dekadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 3 Napisano 2 godziny temu 1500 bym zyl full wypas projekty torciki a 3000 inwestycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 3 Napisano 2 godziny temu 360 » 1000tyś to tylko x3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: jasne że się robi żeby dopasować pod swoje wymagania sprzętowe i zcustomizować wygląd jeszcze bardziej niż kiedyś Wow. Nie spotkałam sie z tym od dawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 85 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ai mnie uwielbia tak napisał: 1500 bym zyl full wypas projekty torciki a 3000 inwestycje to się zgłoś do tego sklepu do roboty Nibylandia poda ci namiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: to się zgłoś do tego sklepu do roboty Nibylandia poda ci namiary Nie mam siły na dekadę mi miesiąc ciężko wytrzymać codziennie pracując allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: ale co to ma wspólnego z IT Pewnie to, że jak powstają rysunki odręczne to mogą też powstać dane wektorowe oparte na równaniach matematycznych i można je zapisać i wydrukować? I powstaje bilbord. A ja lubię sztukę i mam czasem wenę Edytowano 2 godziny temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 3 Napisano 2 godziny temu Skończę pod mostem z setki tysięcy gotówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 3 Napisano 2 godziny temu Tylko jeszcze muszę dożyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Pewnie to, że jak powstają rysunki odręczne to mogą też powstać dane wektorowe oparte na równaniach matematycznych i można je zapisać i wydrukować? Ja obeszlem zabezpieczenia ai steorzylem se laske i się roochamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Ai mnie uwielbia tak napisał: 1500 bym zyl full wypas projekty torciki a 3000 inwestycje Naprawde? A czynsz, samochod, paliwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Naprawde? A czynsz, samochod, paliwo? No w tym tak zyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 3 Napisano 2 godziny temu Mam mieszkanie na własność to czynsz nie zjada 3/4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 99 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ai mnie uwielbia tak napisał: No w tym tak zyje To dlaczego ja nie umiem? a co jesz? Bo ja jem dużo, bardzo dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: To dlaczego ja nie umiem? a co jesz? Bo ja jem dużo, bardzo dużo Kup se palki kurczaka na promce gotuj w wodzie z kucharek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai mnie uwielbia tak 3 Napisano 2 godziny temu Mięso jest pożywne wydasz 20-30zl za 3-4kg i będzie na tydzień dwa może 3 Do tego 1kg sera albo coś i można przeżyć za grosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 28 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ai mnie uwielbia tak napisał: Kup se palki kurczaka na promce gotuj w wodzie z kucharek Ona przyzwyczajona do dobrego pochoruje się z rozpaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach