Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

tez tak sadzilem kiedys ale jest odwrotie jak chodzi a ty nie reagujesz to ma frajde a jak beke z niego cisniesz to wtedy nie ma frajdy i mu piana sie toczy i ulewa z pyska.

na widmoka najlepsza recepta jest beka z niego. ewka go ignoruja i wyzywa ja od dekady ciagle i nawet jak ona go ignoruje to on pisze do innych ze pojedzie do szpitala do zielonej gory i powie innym lekarzom ze jej ojciec z nia sex uprawia i inne brednie. to akurat pisal do siurka mimo ze ewka z anim nie lazila. 

beka z widmoka to 100% najlepsza metoda on sobie nie radiz z ironia i wscieka jak sie z niego smieja. jak nie reagujesz to on czuje slabosc i jak kazdy socjopata bedzie sie nad toba znecal

Ale to tobie się ulewa z pyska i po co ktoś miałby jechać do zielonej góry skoro już ci pisałem że to fejk info , bo płaska w życiu nie podała by prawdziwego regionu z uwagi na wrogów. 😅

5 minut temu, Get Out napisał:

Mamusia na kąpiel woła bo śmierdzisz kupą zgadłem 🤔😅

no i jzu sie zaczyna 😄 tak sie konczy ignorowanie widmoka 😄

myslisz ze u kazdego w domu bylo jak w twoim 😄 ? opowiedz jeszcze cos widmok o swoich relacjach w rodzinie 😄

Prawda jest taka ze ludzie dużo gorzej cie tu cisną naprawdę bardziej chamsko i jakos im to zapominasz za 5 min.  A ja cie nazwałam nudziara 3 LATA TEMU i nie mogę sie ciebie pozbyc 

poza tym twoja wcześniejsza argumentacja to było ze tropisz we mnie hipokryzje temu za mną lazisz a to jednak wciąż ta nudziara ze sie odważyłam tak nazwać ‚stała’ userke na forum o kupie.

bylas nazywana naprawdę ordynarnie już nie będę cytować  i nikt nie ma z tobą takich przepraw jak ja

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Ale ja jeszcze nie wiem kto tam jest nudny 😛

zreszta nie obrażaj sie tak to pewnie dlatego ze sie nie załapałam na wyznania z tindera, gdybym była ich świadkiem na bank nazwałabym cie gwiazda tak jak tego oczekujesz 😛

Ja się nie obrażam bo jesteś dla mnie nikim

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

Prawda jest taka ze ludzie dużo gorzej cie tu cisną naprawdę bardziej chamsko i jakos im to zapominasz za 5 min.  A ja cie nazwałam nudziara 3 LATA TEMU i nie mogę sie ciebie pozbyc 

poza tym twoja wcześniejsza argumentacja to było ze tropisz we mnie hipokryzje temu za mną lazisz a to jednak wciąż ta nudziara ze sie odważyłam tak nazwać ‚stała’ userke na forum o kupie.

bylas nazywana naprawdę ordynarnie już nie będę cytować  i nikt nie ma z tobą takich przepraw jak ja

Ja zdecyduje kiedy skończę ci cisnąć a nie ty. Masz wpływ tylko na siebie nigdy na innych

6 minut temu, zielowania napisał:

Dobra, poddaje się Libbi zawsze jest ofiarą... nigdy nie zaczepia. Wszystko wina innych... : ) 

ale ona czesto zaczepia czy ja mowie ze nie ?

ja tylko napsialem ze jak masz problem z poczuciem wlasnej wartosci i cie obraza obcy czlowiek ktory pisze ze nie jest nudny jak ty to twoj problem i ty musisz sobie z nim poradzic zamiast wymagac od innych ludzi zeby ci mowili to co chcesz slyszec. 

naprawde skuteczniej samemu sie z tym uporac niz oczekiwac ze caly swiat sie dostosuje i bedzie jak oczekujesz

13 minut temu, zielowania napisał:

Ja się nie bije tylko piszę, że być może od tego się zaczęło... Od durnego tematu.

Ok absts...ac już od tego w czyim to było temacie autorskim czy Klaudii - uważasz ze to jest normalne? Czy powinno sie to jednak przepracować?

bo ona np cały czas nazywa mnie alkoholiczka a ja z alkoholem nie mam problemu to uważasz ze to jest spoko ze w kolko muszę odbijać tego typu posty? Od LAT?

Edytowano przez libbi_sztisel

jej chodzi o to ze ty napisalas tak pierwsza do niej a ona pozniej

Nie... tam też nie było konkretnych nicków.  Nie do mnie, ale widziałam że zaatakowała Seven... 

no i jzu sie zaczyna 😄 tak sie konczy ignorowanie widmoka 😄

myslisz ze u kazdego w domu bylo jak w twoim 😄 ? opowiedz jeszcze cos widmok o swoich relacjach w rodzinie 😄

Ale po co ty zawsze piszesz że musisz jechać na zakupy skoro dalej nawalasz schizolu i idź już na tą kąpiel, bo woda stygnie. 😅

3 minuty temu, Baba napisał:

Na nerwicy nie chcą ludzi z kafe. 

Nasz poziom... im nie odpowiada.

Patrząc na zachowanie srejzi to się nie dziwię. Nigdzie nie chca krzykaczek z histeria na ścianę tekstu

6 minut temu, zielowania napisał:

Napisałam co zauważyłam co moim zdaniem mogło mieć wpływ na dalszy przebieg... relacji ale nawet tego nie można przyjąć do wiadomości. Spoko : )

ja przyjmuje ja tylko pisze jak sobie z tym poradzic. 

widmok tez biedny 3 lata temu go sprowokowali dlatego jest pod ochrona bo to oni zaczeli tak 😄 ? a on biedny tylko im oddaje ciosy:D

tez to w wiekszym gronie przedyskutowaliscie i do takiego wniosku doszlyscie zgadlem 😄 ?

moze po prostu w tym gronie macie niezbyt lotne osoby i w tym problem, ale prosciej sie obrazic niz zastanowic nad wlasnym rozumem.

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Ok absts...ac już od tego w czyim to było temacie autorskim czy Klaudii - uważasz ze to jest normalne? Czy powinno sie to jednak przepracować?

bo ona np cały czas nazywa mnie alkoholiczka a ja z alkoholem nie mam problemu to uważasz ze to jest spoko ze w kolko muszę odbijać tego typu posty?

Nie jest normalne, ale też nie pozostajesz jej dłużną... 

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Patrząc na zachowanie srejzi to się nie dziwię. Nigdzie nie chca krzykaczek z histeria na ścianę tekstu

Wszystkich wrzucili do jednego worka.

8 minut temu, libed from kafeteria napisał:

tez tak sadzilem kiedys ale jest odwrotie jak chodzi a ty nie reagujesz to ma frajde a jak beke z niego cisniesz to wtedy nie ma frajdy i mu piana sie toczy i ulewa z pyska.

na widmoka najlepsza recepta jest beka z niego. ewka go ignoruja i wyzywa ja od dekady ciagle i nawet jak ona go ignoruje to on pisze do innych ze pojedzie do szpitala do zielonej gory i powie innym lekarzom ze jej ojciec z nia sex uprawia i inne brednie. to akurat pisal do siurka mimo ze ewka z anim nie lazila. 

beka z widmoka to 100% najlepsza metoda on sobie nie radiz z ironia i wscieka jak sie z niego smieja. jak nie reagujesz to on czuje slabosc i jak kazdy socjopata bedzie sie nad toba znecal

Dokładnie tak. Były okresy, gdy nie był tolerowany i nie miał obrończyń. Albo odchodził z płaczem z forum, albo zmieniał dział. Nawet jak tu przyszedł to po zmianie działu i aż język zmienił pod nickiem chyba Prince of Persia żeby mógl popisać.

Tolerancja to dla niego woda na młyn a lizusostwo to koło zamachowe jego hejterstwa.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

widmok tez biedny 3 lata temu go sprowokowali dlatego jest pod ochrona bo to oni zaczeli tak 😄 ? a on biedny tylko im oddaje ciosy:D

tez to w wiekszym gronie przedyskutowaliscie i do takiego wniosku doszlyscie zgadlem 😄 ?

moze po prostu w tym gronie macie niezbyt lotne osoby i w tym problem, ale prosciej sie obrazic niz zastanowic nad wlasnym rozumem.

Cały czas to samo... ok Widmo winny Wy niewinni tak? To prawidłowa odpowiedź? : )

ja tylko napsialem ze jak masz problem z poczuciem wlasnej wartosci i cie obraza obcy czlowiek ktory pisze ze nie jest nudny jak ty to twoj problem i ty musisz sobie z nim poradzic zamiast wymagac od innych ludzi zeby ci mowili to co chcesz slyszec. 

naprawde skuteczniej samemu sie z tym uporac niz oczekiwac ze caly swiat sie dostosuje i bedzie jak oczekujesz

No ty akurat źle znosisz jak się kręci beke że mitomanisz z podróżami i wiele innych faktów cię dotyka aż biegasz z płaczem do pani moderator żeby bana mi dała. 😅

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

Nie chodzi o poczucie wartości bo ktoś kogo totalnie nie znam nie ma na nie wpływu. Chodzi o to że jak twoja albo przyboczna wpada na nowe forum czy dział i zaczyna od wyzywania stałych userek bo myślą że są takie cool to nie mogą oczekiwać że stale userki będą je poklepywać po pleckach

8 minut temu, zielowania napisał:

Pierwsza nazwałaś babami inne użytkowniczki... dlatego tego zwrotu użyłam w Twoim kierunku. Kumasz? Pewnie nie wymyśliłam to sobie.

a co w tym obrazliwego ? to juz slowo baba cie obraza ? 

w miejscu gdzie widmoki jada ludziom ze im ojciec wchodzil do wanny kogos obraza nazwanie slowem baba ?

Edytowano przez libed from kafeteria

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

A ty już spokojniutko bo audytorium sie zebrało i po cichu liczysz ze jak mara nie zajrzą na pierwsze strony tematu? Wchodzimy w role klasa i ofiarka tak? A jutro dzień od prowokowania mnie i Ewki tak w białych rekawiczkach?

nie nie przeze mnie jakbys chciała wiedzieć 

a wal sie

7 minut temu, libed from kafeteria napisał:

Nie wiem. Być może. Jak zaczyna obrażac, to widać, że mu żyłka pulsuje 😄

Jak ktoś nie jest z Wami to jest przeciwko Wam bo nie można inaczej... inna narracja nie mieści się w głowie.

2 minuty temu, zielowania napisał:

Nie jest normalne, ale też nie pozostajesz jej dłużną... 

A co twoim zdaniem powinnam zrobić jak widze ze ktos po raz 70ty rozwodzi sie nad moim alkoholizmem? Olać usunąć sie z drogi? Jak widmokowi. Kogo ja pytam 

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

Ty codzienne kogoś obrażasz więc gnojenie ciebie jest wskazane. 😅

3 minuty temu, Baba napisał:

Wszystkich wrzucili do jednego worka.

Podziękujcie prowodyrce

Przed chwilą, zielowania napisał:

Jak ktoś nie jest z Wami to jest przeciwko Wam bo nie można inaczej... inna narracja nie mieści się w głowie.

Narrację kształtuj po doczytaniu wszystkiego co możesz. Tu zaczęłaś od bzdurnej obrony nawet nie wiedząc o co chodzi.

ja jej wielokrotnie proponowałam omijanie sie na tym forum ale nie jest w stanie tego wykonać - jak sądzi ze mnie nie ma zaczyna od nowa. I wybacz ale jak ktos napisze zapijaczona imigrantka z nogami jak kolumny to ja kumam ze to o mnie;) czy ruda o Ewce, to nie jest tak ze my wtedy nie zrozumiemy ze to o nas 😂

w miejscu gdzie widmoki jada ludziom ze im ojciec wchodzil do wanny kogos obraza nazwanie slowem baba ?

Kurde przeżywasz to jakby faktycznie ci wchodził i może jakaś terapia by ci рomogła. 😅

7 minut temu, Get Out napisał:

Ale to tobie się ulewa z pyska i po co ktoś miałby jechać do zielonej góry skoro już ci pisałem że to fejk info , bo płaska w życiu nie podała by prawdziwego regionu z uwagi na wrogów. 😅

no jak ci nie odpowiem na 2 - 3 posty to ci sei bardziej ulewa i osmiela a jak ci pojade to piane masz i od razy wychodzi widmok i znikaja usmieszki 😄 dlatego trzeba ci jechac i z ciebie kpic bo tylko to dziala

zmeinaisz wersje co tydzien raz ewka jest z zielonej gory raz jesty sliwka za chwile jest bezplodna zeby po chwili jako ewkaosliwka miec dziecko ktore sie przewrocilo albo zmarlo. sma sie juz gubisz w swoich urojeniach. pisalem ci najpierw grzecznie lecz schizofrenie bo jak wyjezdzales z tymi diodami ze cie podslu...a to zakumalem ze jestes schizofrenikiem ale z toba sie nie da kulturalnie

• Like 1

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

A tak... nie chciałabym by ktoś zwracał się do mnie baba ciotka czy co tam sobie jeszcze wymyśli. Tym bardziej że da się odczuć kiedy ktoś żartuje a kiedy jest rozemocjonowany i szuka słów by dopiec... ok nie jest to ten sam kaliber co nie znaczy że i tak jest ok.

9 minut temu, Qwerty88 napisał:

Ja zdecyduje kiedy skończę ci cisnąć a nie ty. Masz wpływ tylko na siebie nigdy na innych

Haha od koedy. Zazwyczaj zmykasz jak te pare godzin temu. Tu masz wreszcie marę jako skrzydłowa to teraz rozdajesz karty i już jesteś zwarta i gotowa?😀

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się