Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytywajka...

Enneagram-robiliście już ten test?

Polecane posty

Gość zapytywajka...

Dla mnie wynik był zaskoczeniem. Bardzo trafnie opisuje moją osobowość. Jak znajdziecie chwilę to zachęcam. Tutaj link: http://www.enneagram.pl/www/test/index.php Napiszcie co wam wyszło;)🖐️. MIŁEJ ZABAWY.

To co wiedziałem już wcześniej Dark. Że jestem obsesyjnie spragnionym twego ciała erotomanem. :classic_cool: Na tym forum żadne inne tajniki mojej szalenie złożonej osobowości i tak nikogo nie zainteresują. ;)

Gość vxvxvxvxvxxx
xbxbxbxb

Wiesz doskonale cwaniaro, że jeśli nie zrobię Ci palcówki przed snem endomorfiny spadną mi do poziomu bezpośrednio zagrażającego mojemu życiu :p Doktorze, ładny wynik wystukałeś. ;)

a mi wyszlo, ze numerologicznie zawieram sie w swoim partnerze.... ciekwe.. nawet bardzo... musze to przemyslec.... bo moze ma to jakies inne znaczenie :) corko i vievioru, nie zapedzajcie sie w tych palcowkach, bo klawiatura moze nie wytrzymac ;)

ratujcie sie wzajemnie :) podobno ostatnio wszedzie preferuja umiejetnosc do pracy w zespole... czy jakos tak to brzmi. niby to potrafie, ale wole zeby ten zespol nie byl za duzy. optymalnie 2 osoby :) dlatego wierze w sukces waszego zespolu :classic_cool: w dalszym ciagu nie wiem kim jestem :O ....

"w dalszym ciagu nie wiem kim jestem" Jesteś Frida z erotycznego. Ja też muszę czasem spojrzeć na swojego poprzedniego posta aby przypomnieć sobie pod jakim nickiem dzisiaj piszę :D Dark w razie zapaści koniecznie sztuczne oddychanie metodą "usta-usta" albo "usta-inna część twojego ciała". Nie bądźmy nadmiernie ortodoksyjni :classic_cool:

"Siódemki" też wyolbrzymiają ? Jako wycofana "dziewiątka" polecam moją podatność na nałogi, zwłaszcza ten alkoholowy. To pomaga. ;)

Dobra, dawajcie swoje wyniki zamiast pieprzyć bez sensu. Chcę wreszcie wiedzieć z kim od lat mam do czynienia :classic_cool:

Nei, skoro Vieviór cieszy się, że nie jesteś w ciąży to ja też. Gratuluję:D Vieviór, ustaliliśmy, że nie będziemy ortodoksyjnie trzymać się zasad udzielania pierwszej pomocy, to może mogłabym zrobić Ci sztuczne oddychanie: moje usta-Twoje członki?

O, kochaniutki! Ja mogę tu pokazać cycki, mogę pokazać ostatecznie i cipkę, ale ujawniać się z osobowością to już chyba zbyt intymne :P

No tak. Z silna psychiką nie wpadniesz w nałóg. Dopóki nie wpadniesz w nałóg nie osłabisz swojej psychiki. Sytuacja nie do pozazdroszczenia :-o