Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytywajka...

Enneagram-robiliście już ten test?

Polecane posty

Gość mnhjjhhhhuuhbbb
mniiikkm

bycie optymistycznie nastawionym;. nie pozwalam, by przeciwności losu mnie przytłaczały bycie spontanicznym i wolnego ducha bycie szczodrym i staranie się uczynić świat lepszym miejscem do życia posiadanie wielu zainteresowań i umiejętności AJRONIE- FAJFUSIE TO CI BĘDE WKLEJAŁ JAK BEDZIESZ NIEMOZLIWY:D

Gość majdan r
tylko sie nie popłacz dark:D:D:D

Gość jooolkiii
5w4... może i prawda

dzieki... doczytalam sie. nie do konca czuje sie w roli komedantki lub czy tez komika ;) ale o numerologicznej 7 napisali najprawdziwsza prawde

"ale o numerologicznej 7 napisali najprawdziwsza prawde " I Frida6, jeżeli piszesz to mając na myśli eneagram, to trochę pomieszałaś. Eneagram nie ma NIC wspólnego z numerologią oprócz użycia cyferek do opisu typów osobowości. Eneagram to mimo wszystko, lepszy czy gorszy, ale jednak - test psychologiczny a nie jakieś numerologiczne hokus-pokus z dodawaniem cyferek przez wrozke :D

Wiem, że Ty matko jesteś szurnięta i mimo tłumaczeń Nei przypiszesz temu jakieś nadprzyrodzone znaczenie:P Przeczytam teraz co enneagram mów o Tobie i postaram się ustosunkować;) ­ Jeśli idzie o mnie przyznam, że jestem zaskoczona trafnością tego testu. Jest całkiem udany. Podeszłam do tego sceptycznie, a w rezultacie dowiedziałam się czegoś nowego o sobie. A właściwie, może wiedziałam to wszystko, tylko ta wiedza była jakaś chaotyczna a opis pozwolił spojrzeć mi na siebie z boku. Nie chcę popadać w skrajność i przeceniać możliwości tego testu, ale zabawa całkiem fajna. Warto było;)

Frida, ja myślę, że to jest o Tobie, dziwolągu jeden:D Po przeczytaniu tego opisu, to ja się nawet przestałam dziwić sobie, że Cię lubię.:P A tak już całkiem serio, to co Ty sama myślisz o opisie swojej osobowości matko?

Gość Napalona...
Mi wyszlo dawca i perfekcjonista:D

Gość czytałem pytania
i wiem ze nic nie warty,pytania tendencyjne nie mające odpowiedniej ilości odpowiedzi,oraz uogólniające przypuszczam z 2-3 typy osobowości Do tego ciężko do wielu się ustosunkować,nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości

Gość Napalona...
Wlasciwie to wyszlo mi 2w1 czyli "sluzacy"

Gość Napalona...
Wlasciwie to wyszlo mi 2w1 czyli "sluzacy"

Gość anitkakak
5w4 ale gdzie mam wynik przeczytac

Gość Kitka83
też mam 5w4

Corko 👄 to, ze jestem normalna inaczej, to wie kazdy z mojego otoczenia. wyszla mi 7w6 tylko dlatego, ze w pewnej chwili zaczelam za bardzo medrkowac i zastanawiac sie ktore koleczko kliknac - to, z samego brzegu ... czy moze to drugie... bo niby nie za bardzo TAK, ale rowniez nie zdecydowanie NIE.... gdybym tego nie zrobila, przypuszczam, ze bylabym zdecydowana 7 :D .... mam w nosie albo nawet w tylku (bo wiekszy) to co mowi Nena... z calym szacunkiem dla Neny 👄 :) wiem ze jestem numerologiczna 7... i jako naznaczona cyfra 7 przezylam ponad 50 lat, wiec wiem co mowie.... moze ta zabawa nie ma nic wspolnego z numerologia, ale akurat w moim przypadku MA :) .... policzcie sobie swoje cyferki i sprawdzcie jak to sie ma do tego testu. tak z ciekawosci :) ps. tez nie wiem dlaczgo? :) ale mam tak samo

Gość gość
Prosze:)

Gość gość
Dziękuję. ..dokładnie tego szukałam :)🌼

Gość stała bywalczyni na pomarańczy
Kompletnie nie pamiętam pytań i jestem ciekawa czy test wyjdzie identycznie!