Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidiananana

Przeprowadzka do innego miasta.

Polecane posty

Gość Lidiananana

Czy ktoś z Was przeprowadził się do innego miasta za pracą ? jak poszło ? czy to dobry pomysł ? ja chce przenieść się do Wrocławia lub Poznania, powinnam najpierw się przeprowadzić czy najpierw przez net wysyłać CV i LM ? jak to jest w praktyce ?

Gość Lidiananana
SAMA !

Gość lopae
ale sponsora będziesz szukać?

Gość Lidiananana
ktoś odpowie ?

Gość herrr
najpierw cv, no chyba ze masz kase zeby przezyc 2-3m-ce bez pracy w innym miescie

Ja bym najpierw porozsyłała CV i dopiero wtedy przeprowadzała się za pracą - o ile pewien czas potrzebny na przeprowadzkę zrozumie nowy pracodawca. Najlepiej żeby wtedy przebiegło to błyskawicznie. Dlatego najlepiej skorzystać z usług profesjonalistów w tej dziedzinie, a takimi są z pewnością ludzie JAPA&CO.

Gość też się przeprowadzam
Też się przeprowadzam za 2 tygodnie. Tylko moja sytuacja jest inna. Ja rezygnowałam tutaj z dobrej pracy na rzecz mojego (już w tym roku) męża. Strasznie się boję, że nic nie znajdę. Nie chodzi tutaj o kasę, bo spokojnie wyżyjemy z jego wypłaty. Ja jestem pracoholiczką i bez pracy długo nie pociągnę, bo dostaję depresji.

Gość gość
na początku jest ciężko wiadomo, bo się zaczyna od nowa, nie ma się znajomych, ale wszystko z czasem się układa. moim zdaniem to jest dobry pomysł, żeby się przeprowadzić do innego miasta, jeśli masz okazje zacząć coś nowego.

Gość gość
ja tak zrobiłem w 2008 roku i jest ok, najpierw wysyłałem cv i przeglądałem oferty pracy a potem błyskawiczna przeprowadzka.

Gość karolka01

ja przeprowadziłam się ze Szczecina do Warszawy i nie żałuję tej decyzji, bo tutaj mam wiele możliwości do rozwoju 😉 a to co mnie pozytywnie zaskoczyło w tej przeprowadzce i to co polecam to firma przeprowadzkowa - Wiki przeprowadzki, bez której na pewno tak szybko nie wylądowałabym w stolicy