Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eM90

w którym miesiącu pojawiły się wam rozstępy?

Polecane posty

jak w temacie?Ja jestem w 6 i już mam na brzuchu :( do tego pod kolanem 2-3 małe :( chyba musze się ostro za siebie wziąć,calkowicie odstawic slodycze i napoje gazowane bo w 9 miesiacu zamienie sie w jeden wielki rozstep :(

Gość w 9
w 9 miesiacu

Gość kafeMoniiiii
w siódmym miesiącu nagle mi się pojawiły i to multum niestety, nigdy wcześniej nie miałam rozstępów, a w ciąży pomimo smarowania drogim kremem przeciwrozstępom miałam brzuch niesamowicie popękany. Coś strasznego. :( Od tamtej pory mam straszne kompleksy na punkcie mojego brzucha :(.

Gość jwerhfgbbbbbbbbbbbb
rozstepy biora sie stad, ze skora nie jest wystarczajaco jedrna i nie nadaza sie rozciagac, moze to miec podloze genetyczne. wiec, jesli zjesz tego jednego cukierka mniej, to nic nie da. Ja od poczatku ciazy smarowalam sie kremami dla kobiet w ciazy (wczesniej tez zawsze dbalam o cialo) a rozstepy na brzuchu, na udach i kilka na piersiach mam. Zaczely wychodzic ok. 8 m-ca ciazy. Tyle, ze ja mialam ogromniasty brzuch i skora nie nadazala sie rozciagac, strala sie swedzaca, wrecz szklista. Takie bylo ulozenie dziecka-z przodu-z tylu nawet nie bylo widac, ze w ciazy jestem.

Gość wiedzma100
ja chyba 4 juz mialam bo w sumie niewiele przytylam ale wszystko szlo w brzuch, zadne kremy nie pomogly. a dzis 11mscy po porodzie brzuch mam taki wstretny ze patrzec nie moge..

ja smaruje maslem kakaowym i wtedy rozstepy staja sie o wiele jasniejsze...ale zdaje sobie sprawe jak bedzie moj brzuch wygladal po ciazy..wstydze sie mezowi go pokazac,chociaz nie raz widzial,po ciazy bedzie masakra...Kobitki,dlaczego nas takie cos spotyka :(

Gość tydzien przed
poorodem. ale teraz ich prawie nie ma i jest ich malo.

Gość wcale
wcale :)

Gość kasia z nikąd
Mi się pojawiły 2 tyg przed porodem gdy brzuch opadł. A tak się cieszyłam, że nie mam.