Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce_i_nie_chce

dziewczyny, jaki lakier do paznokci polecacie?

Polecane posty

Gość hoszna
U mnie nie ma problemów z hybrydami - paznokcie są ładne i zdrowe, nic złego się z nimi nie dzieje, używam jednocześnie odżywki, żadne cuda. Uwielbiam taki manicure przede wszystkim ze względu na święty spokój.

Lakiery Jessica są bardzo dobre, bo trwałe. Długo utrzymują się na paznokciach bez odprysków.

Gość karoszeks
New nails ma bardzo dobry i trwały lakier do paznokci - na mnie to zdecydowanie działa, tzn. nie muszę paznokci poprawiać, cały czas wyglądają ładnie, estetycznie, efektownie.

Gość gość
ja stosuj***aze miss sporty - dzięki niej lakier trzyma się nawet 6 dni na paznokciach i lakiery astor quick&shine.

Od pewnego czasu używam tylko profesjonalnych lakierów. Nie mam czasu na malowanie paznokci co 2-3 dni więc głównym kryterium jest dla mnie trwałość (przynajmniej tydzień). Mam sprawdzone lakiery z http://www.secretnails.pl/ . Kosztują coś ok. 30zł za buteleczkę ale wolę mieć 5 kolorów porządnego i sprawdzonego lakieru niż 25 byle jakich, odpryskujących następnego dnia po malowaniu. Dodam, że poleciła mi je znajoma kosmetyczka.

Gość kismana
Hybryda od new nails - nie sądzę, aby udało się wam znaleźć coś solidniejszego w takiej cenie. Paznokcie zdrowe, ale przede wszystkim nawet tygodniami nie wymagają one poprawek. Po prostu są w idealnej kondycji.

Gość hetalos
New nails używaj, ich lakier do paznokci, ale hybrydowy. Ogromna różnica, wiele tygodni bez jakichkolwiem zmian. I tak od dawna. Nie wyobrażam sobie teraz powrotu do normalnego manicure...

Gość harszoks
Lakier hybrydowy - daje trwałość - tzn. tygodniami nie musiałam czegokolwiek zmieniać, paznokcie wyglądają dobrze, są wzmocnione, widać efekty. Tak jest mi lepiej - nie nadaję się do klasycznych lakierów - ciągłe poprawki to nie mój klimat.

Gość cxzs
Ja używam Pina Parie, kolory są mega nasycone, niektórym wystarczy jedna warstwa i jest super. A kolorów jest chyba ze 100 i ciągle mają jakieś nowości.

Gość gość
Sally Hansen Miracle Gel. U mnie dobrze wygladal przez 6 dni, zmylam go, bo juz mi paznokcie za bardzo odrosly.

Gość berbelotek
Używajcie lakierów new nails - są zdecydowanie najtrwalsze ze znanych mi produktów do paznokci. Nic nie odpada, nie wymagają one poprawek, a jednak paznokcie mocno odmieniają. Oczywiście osiągnięcie zadowalających efektów wymaga czasu.

Polecam ASTOR perfect stay. mój ulubiony kolor to jasny, blady, róż. pasuje to wszytskiego, albo bordo

Mialam kiedys z maybelline, ale szybko odpryskiwał :/ teraz mam golden rose ice chic- jest tani i ma mala butelke, co jest fajne, bo rzadko zuzywam caly lakier a nie lubie wyrzucac :) i dlugo sie trzyma, teraz mam swoj kolor z jakis tydzien i nadal wyglada ladnie :)

Gość gość
Ja zawsze używam lakieru z Rimmel i jestem zadowolona. Jest trwały i ma ładne odcienie różnych kolorów. A zamawiam na www.abckosmetyczne.pl, więc do tego tanio.

Gość gość
Z hybrydowych to zdecydowanie new nails - pomaga, działa, robi różnicę. Wiem przynajmniej, że potrafi tygodniami utrzymać paznokcie w zdrowiu, a przede wszystkim - nie wymagają one poprawek, wyglądają jak należy.

A same robicie sobie hybrydy? Ja od jakiegoś czasu eksperymentuję i u mnie zdecydowanie numerem jeden są lakiery Semilaca. Nie tylko dlatego, że są trwałe, ale mają tak piękne kolorki, że się rozpływam <3

Gość laminetka
Piszemy o hybrydach już którąs stronę z kolei :) Ale fakt, że ja też nakładam hybrydy, bo szkoda mi czasu na zajmowanie się paznokciami co drugi czy trzeci dzień. Wole zrobić sobie porządnie paznokcie iwtedy 2 tygodnie minimum mam pewnośc, że manicure będzie wyglądał nienagannie ;) Jesli o lakiery chodzi to caly zestaw do hybryd mam od Semilac. Moim zdaniem najlepiej się sprawdzają.

Gość Jolka88
Aktualnie również noszą hybrydki z semilaca, zmieniam przeważnie co 1,5 tyg bo nie mogę się już doczekać następnych.

Gość gość
Na wzmocnienie to new nails - a lakieru uzywam, ale hybrydowego, równiez od nich. Powiedzmy, że paznokcie totalnie inne, nie mam problemów, bo przede wszystkim nie wymaga to ciągłych poprawek, a właśnie to te poprawki, wiecznie mnie irytowały. Teraz jest w porządku.

Gość gość
Ja najczęściej używam L'Oreal Pro Manicure. Jest bardzo trwały i nie ściera się. Zamawiam na abckosmetyczne.pl, więc cena też jest super.

Gość prostacka
Nigdy żaden lakier mi się nie ścierał. Chodzi Ci o odpryskiwanie? Co do lakierów to normalne mam różne, czasem jakis kolor mi się spodoba to nie patrzę na marke tylko go kupuje. Ale jeśli o hybrydowe chodzi to też mam Semilac. Jednak jest niedrogi a ma dużo kolorów do wyboru, a jakościowo jest moim zdaniem jednym z lepszych.

Gość turencka
Czytałam na jakimś blogu o tych Semilac. Gdzie w ogóle można je kupic? Tylko przez internet?

Gość Arbeti
No ja kupuję przez internet, bo tak mi po prostu najwygodniej. Albo tu http://semilac.pl/pl/ - bo tutaj wiem, że mają wszystko w jednym miejscu, albo czasem na grupie na fb. Hybrydy Semilaca utrzymują się na moich pazurkach najdłużej.

Gość gość
Zajmuję się stylizacją paznokci i wszystkie lakiery po hurtowych cenach zamawiam w sklepie Nocanka. Oferta jest nie tylko bardzo bogata ale również atrakcyjna cenowo. Zamówienia realizowane są wręcz błyskawicznie i często można skorzystać z promocji. Ofertę możesz sprawdzić na stronie pod adresem www.nocanka.pl

Gość JaMajka31
Ja z www.drogerienatura.pl widzę, że wszystkie jesteśmy pokoleniem internetowym, rzadko kupuję w sklepie stacjonarnym ze względu na malutkie dzieci. Poza tym jest czas, żeby poczytać specyfikację dokładnie

Gość gość
Ja też kupuję przez internet. Zamawiam na abckosmetyczne.pl głównie L'Oreal Pro Manicure. Świetne kolory.

Gość gość
New nails, stosowane systematycznie - odżywka i lakier hybrydowy - doprowadzenie paznokci do normalności trwa, ale ja nawet przy hybrydach poprawiłam ich stan. Kwestia wykonania i jakości użytych kosmetyków.

Gość Wtero
Jeśli chodzi o lakiery hybrydowe Semilaca, to są dostępne stacjonarnie, ale ja zamawiam przez internet, bo w ten sposób po prostu jest mi wygodniej i wiem, że znajdę to czego szukam :) A wybór kolorów Semilac faktycznie ma ogromny :)