Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loooolll

Staś- czy jest tu jakis Stanislaw?

Polecane posty

Gość loooolll

Zastanawiam sie nad takim imieniem dla chłopca Tradycyjne i po dziadkach Tylko nie wiem czy to imie bedzie podobalo sie synowi np po 18 latach... Mały Staś- ok Ale jak np bedzie podrywal laske? hej, jestem Stanisław?

Gość trollooo
zawsze może mówić Hej, jestem Stachu ;) poza tym weź pod uwagę, że jest sporo małych Stasiów i jak dorośnie to to imię będzie częstsze i nieobciachowe. Przecież z pokolenia dziadka sporo było Staszków, Józków, Władków i to nie był żeden obciach się tak nazywać

Gość vnm
jak bedzie nastolatkiem to nikt stas na niego nie bedzie wołal tylko stachu :O

Gość mmoonnniiaaaaaaaaa
mam ten sam problem jestem w ciazy. facet moj chce ze jak bedzie chlopiec to staś. Mały staś ładnie ale Stanisław juz nie bardzo

Gość loooolll
o moze macie jakichs kolegow o tym imieniu w wieku 20-30 lat jak oni sie przedstawiają?

Gość pytanienaodpowiedz
Moj chlopak ma tak na imie i mowie na niego stasiuuuu :) ma jedynie 31 lat :) hehehe a jego tato mowi na niego Saszka on sam o sobie mowi jak sie przedstawia Staszek nigdy nie uzywa nikt zwrotu Stanisław bo to takie powazne moze jak bedzie mial 60 lat to tak sie bede do niego zwracac :) ale poki co podoba mi sie Stas i juz ps on na mnie mowi Nel :)

Gość Landryena
Mój też ma Staś :) Piękne imię, a przedstawia się Stasiu i wszyscy tak na niego mówią - Stasiu, ja czasami mówię Staś :) Ma 27 lat

Gość Moj maz ma tak na imie
Stanisław.Ma 40 lat i powiem wam ze dziwnie sie czulam jak kiedys chodzilismy i go przedstawialam.On sam mowil ze nie lubil swojego imienia jak byl mlody bo jako jedyny mial ,, stare,, imie w klasie.Dzis z racji swojego wieku juz sie go nie wstydzi. U mnie w pracy jest dziewczyna imieniem Stanislawa ktora ma 26 lat i bardzo sie wstydzi swojego imienia,sama o tym mowi i do niej mowimy Steńka tak jak ona chce.Co do meskiego odpowiednika ze beda wolac Stachu tak beda wolac juz w szkole.NIE NAZWAŁA BYM DZIECKA IMIENIEM ODBIEGAJACYM OD NORMY ZEBY NIE MILALO W SZKOLE NIEPRZYJEMNOSCI.Bo nie oszukujmy sie takie imie kojarzy sie ze starym facectem a nie z dzieckiem

Gość Moj maz ma tak na imie
I do posta wyżej przedstawia sie Stasiu :D ile on ma lat 10.Troche smieszne nie bo raczej jak sie przedstawiamy to mowimy imie bez zdrobnienia

Gość Landryena
To chyba tylko dla Ciebie śmieszne, bo nikogo innego to nie bawi, jak ludzie przedstawiają się Stasiu, Maciek, Kasia, Basia, Kaziu, Jasia Mi się jeszcze nikt nigdy nie przedstawiał "hej jestem Katarzyna"

Mój tata ma na imię Stanisław :classic_cool:, a mój młodszy brat miał w klasie Stasia i nikt go nie szykanował z powodu imienia. ;) Normalne imię jak (prawie) każde inne. :D

Gość Landryena
kolaborantka99 dokładnie, ładne męskie imię i chociaż nie ma pięciu Stasiów w klasie:)

Gość loooolll
O! pare osob sie udzielilo :) dzieki za wszystkie komentarze

Gość to ja Stanisław paluch
:p

Gość kaska2112
Moj dziadek mial Stanisław:) Ogolnie to nie jestem za, straaaaaszna moda wrocila na takie imiona. Ale to teraz takie 'nowobogackie'!

Gość newfefefewfe
miałam faceta o tym imieniu i nie uważam zeby to było dziwne imie mimo ,ze był młody

Gość loooolll
kurcze, Stas- nowobogackie nicola, dzesika- plebejskie czy jest wg was jakies imie, do ktorego sie nie przyczepicie?

Gość dorotkkkka
Moj tata ma na imie Stanislaw. Znam jeszcze kilku panow o tym imieniu i musze przyznac ze to naprawde mili i fajni ludzie.Na mojego tate wszyscy mowia Staszek. A sam jak sie przedstawia mowi po prostu Stasiek.:)