Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siabadabadaaaa

Katolicka ciemnota przegłosowała odrzucienie wniosków o zmianę ustawy.

Polecane posty

Gość siabadabadaaaa

Dziękujemy ciemnogrodowi zza siedmiu mórz!

to nie ciemnogród, tylko bogowie, którzy decydują o tym jak inni mają żyć - oczywiście żyć wg ich jedynie słusznego poglądu na życie.

jeszcze duzo wody w rzekach musi uplynac zanim te konserwy pojde w cholere i bedzie normalnie...

Gość no przykro mi ale skoro
po ostatniej dyskusji na temat aborcji było to bardziej niż pewne, że tak własnie będzie

Gość Agresywna Kafeterianka
i bardzo dobrze, bo gdy takim poda się dłoń to chwycą całą rękę 🖐️ zacznie się od związków partnerskich, a potem będą żądać coraz więcej i więcej praw. analogicznie było z muzłumanami i teraz widzicie tego skutki, czują się w Europie jak u siebie, narzucają swoje prawa i kulturę, organizują muzłumańskie patrole i prześladują chrześcijan 🖐️ szkoda, że wujek Adolf nie żyje :(

Gość teka.p2
dobrze zrobili,bo pedalstwo rośnie w siłe

"będzie normalnie" - związek osób tej samej płci nie jest normalny 🖐️

Gość byebyeFU
dlatego ja i rodzicea wyjeżdżamy ztego kraju... nie szanuja nas i nie będziemy PŁACIĆ PODATKÓW na ciemnote i złodzieji !!!

Gość teka.p2
o tak! wielka szkoda,bo kiedyś cały ten syf był ukryty głeboko pod ziemią lub siedział we własciwym miejscu,a teraz wszystko wypełzło na wierzch

Gość teka.p2
kontrowersyjne to juz jest samo zajmowanie sie pedalstwem

Gość byebyeFU
Agresywna Kafeterianka płacenie podatkó na taką osobę jak ty już nie bedzie naszym obowiązkiem... :)

i vice versa, szerokiej drogi 🖐️ na pewno państwo zbankrutuje, bo kilka osób nie zapłaci podatku :D

Gość lady mary
Drogie dziecko ,to się nazywa demokracja.W demokracji to większośc stanowi prawo,a nie garstka dewiantów. A ciemnotę to Ty reprezentujesz nie wiedząc takich rzeczy.

Gość Lajla3232
a poza tym jak wy to nazywacie "pedalstwo" to calkiem mili i kulturalni ludzie. duzo bardziej inteligentni z tego co zaowazylam od tych "normalnych". ja nic przeciwko nim nie mam, jak ktos chce to niech se tak zyje, co mi do tego. ale niech sie kochany rzad wezmie w koncu za to co naprawde jest wazne- zeby ludzie mieli prace i mieli z czego zyc! jak juz to zalatwia to niech sie bawia w legalizacje aborcji, zwiazkow partnerskich itp.

nie rozumiem, co komu do tego,czy ktoś bedzie w związku partnerskim, czy nie - przecież to niczyja sprawa. Ktoś sam nie wstępuje w taki zwiazek, ale broni innym to chore. Kim oni są żeby mówić innym jak żyć?

Gość reg351c34f23
z pedałami to dajmy sobie spokój, na lesbijki chętnie bym popatrzył...

Gość bbq23
Rozumiem, że ciemnogród pokroju PiSdowców za związki partnerskie ma tylko związki homoseksualistów. No tak, czego się spodziewać po tych imbecylach, których jedynym źródłem wiedzy są gazetki informacyjne z Lidla 🖐️

a czy ktoś z nas pisał, że patrzymy na to przez pryzmat ruchania w dupę? sama to sobie dopowiedziałaś 🖐️ niech sobie robią w łóżku co chcą, ale niech nie starają się wmawiać innym, że to normalnie i niech nie propagują swojego stylu życia w tak bezczelny i nachalny sposób

Ja jestem wzorem abezczelności i taktu i tego samego wymagam od innych barany :) ❤️

Gość sahffsahgfiuas
NA KOCIĄ ŁAPĘ ŻYJĄ TYLKO TCHÓRZE !!! , KTÓRZY NIE POTRAFIĄ WZIĄC ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA SWOJE ŻYCIE!!!!!!!!!!!!!!

Na potęgę obżeram się orzechami laskowymi. Zjadam je z wielkim apetytem. W całości. W skorupach.

Robię za ludzką popielniczkę na dworcu centralnym w warszawie. Dzięki dzisiejszym strajkom mogę na szczęście popisać sobie tutaj z wami, dobrze mieć wolne :)

Gość ciekawet ze homoseksualisci
w francji terz nie chca zwiazków Francja się budzi z ateistycznego snu Francja pokazała światu, że budzi się z tego zakłamanego, ale promowanego zachowania, które pozbawione jest wszelkich wartości. Pokazała, że budzi sumienia. Francja dała przykład innym krajom i mam nadzieję, że inne narody pójdą w jej ślady i zaczną bronić instytucji małżeństwa, rodziny i przede wszystkim poczętych dzieci w swoich państwach. Organizatorzy podają, że w marszu uczestniczyło 800 tys. osób, w tym grupa Polaków. Jakie wrażenia ma Pani po wczorajszym wydarzeniu? Paryski Marsz dla Życia związany jest również z potężną manifestacją przeciwko projektowi legalizacji tzw. związków homoseksualnych i adopcji przez nie dzieci. Takie rozwiązanie francuski rząd ma zamiar przyjąć w pierwszym półroczu tego roku. Socjalistyczny rząd Francji chce wpisać do kodeksu cywilnego definicję małżeństwa w następującym brzmieniu: „Małżeństwo zawierają dwie osoby różnej płci lub tej samej płci. Francuzi nie zgadzają się jednak na takie rozwiązania. Projekt ustawy wywołał w ostatnich tygodniach silny sprzeciw w środowiskach religijnych i politycznych. Wystąpili przeciw niemu przedstawiciele wyznań monoteistycznych: chrześcijan, muzułmanów i żydów. Najbardziej zdecydowanie przeciw legalizacji takich związków opowiedział się Kościół katolicki. Przeciwna legalizacji małżeństw tej samej płci i adopcji dzieci jest główna siła opozycyjna w kraju, Unia na Rzecz Ruchu Ludowego (UMP). To centroprawicowe ugrupowanie zapowiedziało, że jeśli socjaliści przeforsują swój pomysł, to prawica po ponownym dojściu do władzy unieważni tę ustawę. Wielu francuskich merów ogłosiło, że w razie legalizacji małżeństw osób jednej płci odmówią udzielenia zgody na takie śluby cywilne. Mająca bezwzględną większość w parlamencie lewica może jednak samodzielnie przeprowadzić projekt, realizując tym samym wyborczą obietnicę prezydenta Hollande'a. Z sondażu, opublikowanego w weekend w tygodniku „Le Nouvel Observateur, wynika, że 56 proc. Francuzów popiera małżeństwa gejów, ale 50 proc. jest przeciwnych adopcji dzieci przez pary homoseksualne.

Wycięłam sobie lewą nerkę, żeby móc jeździć na ulgowych autobusami miejskimi w Dęblinie. Po zabiegu okazało się, że wycięto mi przypadkowo znaczną część płata czaszkowego.