Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia1617

a TAKA suknia?

Polecane posty

Gość No nie wiem, nie wiem
Myślę że tak :) Jak na razie mam bardzo fajna figurę i myślę, że by mi ona pasowała :) a ja lubie dopasowane rzeczy i suknię też chcę taką mieć... tylko chciałabym tą suknię bez tego "ogona" tylko mam nadzieję że to nie zepsuje sukni....

Dokładnie, niby w salonach krawcowe poprawiają, ale róznie to bywa, chociaż moja mama się troche zna na szyciu to mowiła że suknia nie powinna się zmienić, ale też najwyzej zaniosę sobie do krawcowej :D A w razie czego mam jeszcze jedną upatrzoną, a ja tą bym dostała i by pasowała to byłabym mega szczęśliwa ;D

Gość klaudia1617
no własnie mi sie takie dopasowane koronkowe nie podobaja, wcale wlasnie nie sa proste tylko takie przesadzone te koronki...jakos nigdy mi sie taki styl nie podobal. a w tej mojej to nie bolerko przepraszam tylko czesc sukni,

Ja jakbym miała wybierać to połączyłabym fason drugiej z materiałem pierwszej :P Ale kształt dekoltu też wzięłabym z pierwszej. Wolę proste sukienki, nierozkloszowane, ale też nie przepadam za koronkowymi sukniami. Ale obie są naprawdę ładne, chociaż ja bym się na nie nie zdecydowała. Pierwsza ma bardzo ciekawą górę przy okazji ;)

Każdy ma inny gust :D Mnie się podobają właśnie z koronką i proste...

Ja osobiscie tez wolę koronki, to klasa sama w sobie, nigdy nie wyjdzie z mody;-) a sukienka, którą pokazalaś, Autorko, naprawdę ładna. Jeśli tylko fason pasuje do Twojej figury to nie ma przeciwwskazań:-)

Gość klaudia1617
dla mnie koronki sa takie cięzkie " i no napewno dodaja lat a raczej powagi. Wiem ze tu akurat tych dwoch sukienek nie da sie porownywac ale mimo to obstaję za swoja-pierwsza. bo jest taka dziewczęca, delikatna a zarazem elegancka. z koronkami to jest roznie. koronka koronce nierowna. wiadomo tansza-odrazu widac ""badziew".