Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rerere121

pomocy moja 3 latka uciełam sobie grzywke prawie na srodku głowu;(

Polecane posty

Gość rerere121

chwila nieuwagi i dorwała nozyczki do papieru i obcieła sobie wlosy,z tylu ma długie do ramion bo jej zapuszczałam a z przodu jak zakonnik, wyciete cała grzywke obciela prawie do zera:(co mam zrobic

Gość hhehe to musi niezle
wygladac hahha

Gość glhorgh
Wpierdol jej za kare

Gość to tak jak moja
wywaliła sobie z ukosa taką francuską he he :O Fryzjerka wyrównała jej ale hukowo teraz wygląda. Czekamy więc aż odrośnie .

Gość trop
zostawić i niech chodzi w opasce lub iść z nią do fryzjera może coś pomorze

Gość karrollajjjnaa
haha zrobilam to sobie w 4 klasie, potem chodziłam w ślicznej przepasce takiej achodzącej na czoło, w kolorowych bandamach :D szybko odrosną

Gość jedyna opcja do fryzjera
niech wyrówna i podetnie włosy i trzeba zapuszczac

spokojnie mialam podobnie z moją, jak bedziesz gdzies poza dom wychodzic z malą to nakladaj jej zwyklą szeroką opaske lub hustke wiązaną z tylu, cos w tym stylu jak miala w rodzinie zastepczej Alutka :)

Gość rerere121
do tak jak moja:)co to znaczy,ze hukowo teraz wyglada?:)

Gość rerere121
wyglada jak mnich i jak patrzy w lustro to p lacze,to mała dziewczynka,ale zwraca uwage na wyglad:(

Gość albo fryzjer
coś wykombinuje z grzywką żeby to uratować,albo ściąć resztę włosów na krótko żeby głupio nie wyglądała.na pocieszenie powiem że moja córka zrobiła to samo w wieku 13 lat,chciała być modna:-)

Gość Ewa spod siódemki
Włosy nie zęby, odrosną

Gość mamili
moja siostra zrobiła tak przed swoją pierwszą komunią św, zauważyłam to jak jechałam z nią do miasta, na przystanku, i ze śmiechu omal nie wpadłam pod autobus :) a siorka podczas komuni miała na głowie nie wianeczek, jak inne dzieci, ale WIENIEC :)

Gość mama dwóch dziewczynek
moja obcięła sobie grzywkę w wieku 6 lat, też króciutko ;-) poszłam do fryzjerki i zrobiliśmy grzywkę po prostu... wcześniej miała wszystkie włosy równe do pasa. Jeżeli ścięła bardzo krótko to zostaje odchodowywanie, może jakaś opaska czy coś... ozdobnego ;-)

ja bym na twoim miejscu sie smiala z tego z dzieckiem,stało sie, po co sie o takie duperele stresowac i do tego dziecko? Sama ze swoją podobny numer przeszlam,najpierw wpienialam sie i to jak, nie ukrywam ,ze emocje mną pokierowały,ale pozniej gdy nerwy osiadly mialam ubaw nielzy jak na nia zerkałam,jak zobaczyla ze co rusz smieje sie z tego to i ona juz taka zakolowana nie byla

Gość żelazko jestem
w obcinaniu cichaczem grzywki bylam specjalistka :) az mi sie przypomina :) czesto obcinalam grzywje siedzac pod stolem :) mama mi zawsze jakąś fryzurę ratującą wygląd zrobiła, a może nawet nie zwracalam na to uwagi ;) nawet kiedys sobie brwi obcielam :P

Gość mówi się trudno
ja, jak miałam 5 lat schowałam się za wersalkę i obciełam grzywkę nożyczkami do paznokci :D. Na szczęście dało się sytuację uratować:) Jak zabierzesz córeczkę do fryzjera to też coś fryzjerka wymyśli.

Gość to tak jak moja
ogólnie nie jest najgorzej,poprostu przyzwyczaiłam się do poprzedniego wyglądu córki, z normalną prostą grzywką było jej ładniej,ale niema co się martwić przecież włosy odrosną :)

Gość mmoja raz
wysmarowała się korektorem cała buzia rece nogi i włosy :o

Nie przykleisz-zapuszcaj od nowa A nożyczki wymień a takie z plastiku to w przyszłości nie obetnie nimi włosów.

Gość to tak jak moja
Mojego męża siostra jak była mała potkneła się i wsadziła łapy do lepiku a następnie z tego szoku przyłorzyła ręce do twarzy. Podobno teściowa pół dnia skrobała to przy pomocy masła :O

Sorry ale poplakałam się że śmiechu jak przeczytałam post autorki:-D Wyobraziłam sobie wizualnie ten fryz :-D Nic już nie zrobisz, na szczeście jest zima to czapka zakrywa ten szał, a w gościach zakładaj jej chustę albo opaske..... Haha nie mogę przestać się śmiać:-)

Gość rtyrty
Ja bylam taka glupia jak mialam jakies 16/17 lat (jakies 10 lat temu ;)). Sylwester, impreza, poklocilam sie ze swoim owczesnym chlopakiem. Bylam troche wstawiona, wzielam nozyczki, glowa w dol, wlosy w kucyka i obcielam jak najblizej glowy ;) Tego kucyka co mi w reku zostal rzucilam mu w twarz ;p. Włosy miałam wtedy do pasa ;p z przodu została mi dlugosc na wysokosci uszu, z tylu do szyi. 3 miesiace chodzilam w bandamie zanim troche podrosly, pozniej poszlam do fryzjerki, po jej dziwnym spojrzeniu powiedzialam, ze to akt desperacji ;) Dzisiaj sie z tego smieje, ale wtedy nie bylo mi tak do smiechu ;) (z chlopakiem bylam jeszsze ponad 2 lata ;))

Gość ja za obcięcie sobie
włosów jak byłam mała dostałam wpierdol od matki. I jak patrzę, jak na to reagujecie jeszcze bardziej się przekonuję, że mam matkę frustratkę :O

Gość lghj;oug;uogt
oj tam, oj tam... ja mam prawie 30 wiosen i czasem jak mnie poniesie to próbuje sobie podcinać grzywkę... kończy się to zawsze wkur..em i wizytą u fryzjera:)

moja starsza córka ( 5 ) też bawiła się we fryzjera i obcięła sobie i młodszej córce ( 2 ) włosy :D o dziwo sobie obcięła grzywkę bardzo równo :) tyle , że młodszej już nie tylko grzywkę, ale i tył i tu już było gorzej z jej precyzją :)