Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślą że jestem nierób !

nie WYTRZYMAM już bez pracy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

ciągle jakieś śmieciówy na tydzień dwa , pózniej przestój na miesiąc , kilka dni ulotki , przestój miesiąc , jakieś sprzątanie na jeden dzień i tak od roku !! O pracy w zawodzie mogę pomarzyć , nawet na kasie w biedronie nie ma wakatów , nie daję już rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr z chorym dzieckiem) dwa psychicznie , jestem na skraju załamania ,coraz częściej myślę jak zejść z tego padołu,małe miasto układy układziki plecy plecki , wyjechać nie ma za co , szkolić się nie ma za co ,up pokazuje fuck Jak tutaj dalej żyć ? ludzie powiedzcie no jak ?

Gość marlenka jest dla mnie
ctz rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?

Gość btebfefw
Tuskolandia :O

Gość bnbonnn
jakie woj.?

Gość dlatego ja się zawzięłam w
sobie i wyjeżdzam za granicę. Adie🖐️ nawet nie obejrzę się za sobą.

no właśnie ,kolega powyżej też nie rozumie i pisze że jestem leń , a gów...prawda bo jak tylko jest możliwość to i pójdę snieg odgarniać czy psie kupy zbierać ,nie ma takiej pracy do której bym nie poszła (moralnej) ponieważ jestem sama z chorym dzieckiem ,a swoim dyplomem to sobie niebawem tyłek podetrę bo nawet na szary papier nam brakuje ot co . I nie nie siedziałam sobie w akademiku i nie bawiłsam sie wieczorami tylko od 3 roku pracowałam ,rok temu mój szef zwinął biznes i tyle go widzieli. rrrrrrrrrrrrrrrrrrr - klawiatura mi siadła.

podkarpackie dziadostwo psia mać!

a ja kuzwa nie mam za co wyjechać , są organizowane wyjazdy do niemiec ,to znów języka nie znam , do angli fajnie tylko mam brać chore dziecko i jechać z 50 złotymi ?

Gość wdfqwfqwfqf
wiele osób zadaje to pytanie. Staraj się odnaleźć w swoim zyciu plusy a i praca się znajdzie jakas.

Gość piękna czarnulka ale..70 kg
na mazurach to samo ,ludzie pod sufit skaczą jak mogą dorobić 100 zł ,koszmar ta polska ,getto, gułag !!

Gość warkot
Zapisz sie do Lomociarzy. Oni nawet calkiem niezle placa.

Gość Też bym
wyjechała ale sama się boję. Szukam pracy od lat, pracuję jako niania za psie pieniądze, ale muszę dziecku dać jeść. Rozumiem cię też sama wychowuję dziecko, koszmar. Chcę ale się nie da. W moim mieście jest 25% bezrobotnych.

ja już nie wytrzymuję ,kolacja chleb najtańszy ,delma i cebula albo co tam z przeceny ,owoce warzywa ? moje dziecko nie pamięta jak to smakuje ,kotlet ? filet ? rosół na mięsie hehe marzenie. CHciałabym normalnie żyć ,pójść do sklepu po takie zwykłe rzeczy jak olej ( teraz smalec do smażenia) cukier ,upiec placka ,zrobić dobry wcale nie wykwintny obiad , zwyczajnie jak to mówią odżywiać dziecko racjonalnie ,bo ja tam pal licho .

Gość Też bym
Ja dla dziecka kupuje ale sama jak ty chleb ze smalcem, o słodyczach nie ma co marzyć, na wycieczki dziecko nie jezdzi, koszmar.

tak wiem że nie tylko ja tak mam i wiecie co ja myślę ,że będzie coraz więcej samobójstw , bo ileż można patrzeć na nędzę swoich dzieci , to psychicznie niewykonalne,u mnie w mieście jak pojawia się ogło np kasjer sprzedawca i wisi np od 1 h to jest już 800 wyświetleń,czasem wysyłam po kilka razy cv ,w nadziei że przeczytają ,narazie nie przeczytali , już ,gasnę ,jeszcze walczę resztką sił ale to już powolna agonia ,śmieszne ....ale czekałam na 21 grudnia jak na zbawienie ...

Gość aaz Pozan
podaj adres wyślę Tobie paczkę z jedzeniem -serio

Gość zyxxyz
wezcie nie pierd... farmazonów bo doicie od państwa i pierdzicioe w fotel przed tv i masz racje JESTEŚ NIEROBEM

aaz Pozan dzikuję jeśli to nie żart ,ale nie podam tutaj adresu !

Gość aaz Pozan
czekam

Gość aaz Pozan
no to znajdź sposób, zaproponuj jak mam pomóc

Gość tez rodzilam dwa razy
nie masz zadnej rodziny? bylas w mopsie? daja paczki zywieniowe, idz do ksiedza, tez rozdaje paczki. to nie wstyd. zalatw sobie w gminie, urzedzie miasta czy w spoldzielni, ze czynsz bedziesz odpracowywac np sprzatajac wokol bloku, koszac teawnik czy cos.

Gość nie jesteś nierób pamiętaj
ja wiem co to znaczy nie mieć nawet na podpaski i podkładać sobie papier i pewno mnie teraz zlinczujecie bo mam pracę po znajomości ,inaczej dałabym dzieciom śnieg z piachem na przystawkę , również chętnie wyślę kilka produktów spożywczych z dłuższym terminem ,może zostaw email ?

chodze do mops , rodziny nie mam , w kościele dają rzadko ,wszystko o czym piszesz zrobiłam ,miałam mieszkanie za dozorstwo ,ale zmienił się właściciel kamienicy i bay.

Gość do autorkiiiiiiiiiiiiii
Nie podawaj telefonu, załóż sobie tymczasowego maila.

Gość tez rodzilam dwa razy
i zasadnicze pytanie: a gdzie ojciec dziecka i jego alimenty?

Gość yyiikgfjghjj
jebane panstwo zniszczone przez komunistycznych zydow, czego sie tu spodziewac, wspolczuje wam, jedynie radze wam wyjechac gdzies za praca, sama tak zrobiłam

a w tym mopsie to się patrzą na mnie jakbym z innej planety przybyła ,zarówno pracownice jak i wątłej reputacji klientella, pani mnie się pyta za co ja sobie zęby wybieliłam skoro tak zle u mnie ,to jej mówię że nic nie wybielałam myję regularnie kawy wina soków nie pije ,nie palę i takie mam szkliwo ,to westchnęła i rzekła od niechenia ,no dobrze a ten płaszczyk to chyba drogi był ,dyplomatki drogie ....ręce mi opadają na te ich dziwne pytania ,czemu się kur.wa nie spytają baby co ma 6 dzieci dlaczego rodzi rok po roku skoro taka bieda ?

Gość yyiikgfjghjj
gdzie jest tatus? pewie tam gdzie zawsze... bajeruje inna juz, jak sie zachciewa samcow alfa to tak jest

Gość aaz Pozan
załuz e-maila, potem potwierdzimy jakieś hasło tu na forum aby ktoś sobie jaj nie robił- każdy kto chce wyśle co moze do jedzenia, moze chemia i trochę pociagniesz

Gość yyiikgfjghjj
podziwaim was ze dajecie sobie rade majac dziecko, ja narazie zyje sama wiec jest latwiej