Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślą że jestem nierób !

nie WYTRZYMAM już bez pracy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nie czytają lektur !!
20:16 [zgłoś do usunięcia] myślą że jestem nierób ! założyłam adres adekwatny do dobrobytu w jakim żyję tuskolandia@onet.pl

Gość wspolczuje bardzo..........
no wiem jestem idiotka ze wyrzucam jedzenie :-O wyrzucam czesto kartofle i owoce bo kupuje kilogramami i sie marnuja bo nie zjem. a tym kotow nie nakarmie. ale moge wyslac autorce makarony, ryze ,czekolade itp itd

Gość u mnie tez kiepsko
witam. jestem starsza od wiekszosci piszacych tu pan - nie wychowuje samotnie dziecka - ale tez stracilam prace,jeszcze nie mam zasilku za to kupe :P długów. maz jest przewlekle chory i potrzebuje duuuuzo kasy na leki i wizyty, odpowiednia diete itd. na temat tuskolandu nie bede sie wypowiadac bo by mnie cenzura zjadła ;) :D wymyslilam sposob na swoje dodatkowe dochody - robię kapcie z włóczki i sprzedaję za parę groszy na allegro i wsrod znajomych. mam zapasy włóczek z dobrych czasów a czasem kupuję w lumpeksie sweter za 2 zł, piorę,pruję i przerabiam. nie ma z tego kokosów, allegro swoje zabiera, ale czasem klienci zamawiaja dodatkowe pary ( inny kolor, rozmiar, jakieś dodatki itd) i zarobię na przysłowiowy kieliszek chleba;) myslalam o ubrankach dla psów, ale teraz zima sie konczy a ja psiarzy znajomych za duzo nie mam.ALE MYŚLĘ I SZUKAM ;) ja lubię robić na drutach/szydełku więc dla mnie to tez przyjemność. Może autorka umie/lubi robić coś na czym mogłaby zarobić? nie każe jej od razu zakładać działalności, ale np może ma dryg do fryzjerstwa, może lubi robić tipsy,może może;) przypilnować czyjegoś dziecka razem ze swoim , zrobić sąsiadce za parę groszy zakupy , wyprowadzić psa itd.może ma zdolności plastyczne i zajęłaby sie wyrobem bizuterii , kartek, decoupagem itd? jeśli ma znajome dziewczyny/kobiety i lubi pracę z ludźmi to moze jakaś dystrybucja kosmetykow?nie wymienię firm;) czasem ludzie ze swojej pasji robią sposob na zycie - a co jest lepszego niz zarabianie na tym, co sie lubi robic?;) WIEM, że potrzebny jest zawsze jakiś wkład, ale można zacząć od sprzedaży własnych/dziecka używanych ubrań, moze sie znajdzie ktoś, kto się powymienia( akcja"ciuch w ruch"? ) Najgorsze wg mnie jest zamkniecie i ograniczenie siebie - dlatego podrzuciłąm jakies dziwne moze pomysly - ktoś ma kolejne - ktos inny jeszcze cos innego moze wymysli;) moze ty autorko masz pomysły, ktos inny kase, ktos pomysl na rteklame? sorki ze tak chaotycznie, ale sie spisze. pozdrawiam, zjarze pozniej;)

Gość u mnie tez kiepsko
haha nie wiem czy zjarze, ale może zajrzę:P

Gość czekam tu
pewnie autorka juz tu nie zaglada, ale moze email sprawdza czasem tuskolandia@onet , moze ktos moglby prace zaproponowac,

Gość nie będę się logować
posłał ktoś chociaż paczkę ryżu autorce ?