Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uladana

Moja metamorfoza!

Polecane posty

Moim zdaniem ładniej bez okularów. W długich włosach jest Ci fajnie :)

Gość taki jeden facet28
..a masz jakieś inne zdjęcie fryza nr 2 ? w czymś bardziej kobiecym niż grzeczny sweterek

Gość uladana
Niestety nie mam :p

Gość Singielek...
ukladana Z szacunkiem do koleżanek forumowiczek, ale jeśli chcesz się przypodobać facetom to słuchaj opiń nas, mężczyzn.

Gość klasyka zawsze na topie
taki jeden facet - autorka chyba wpadła Ci w oko. Myślę ze to kwestia ubioru wywołuje odczucia, ze w swetrze wyglada na uczennicę LO. ja sądze że to maturzystka, albo studentka 1 roku.

Gość uladana
Singielek... Ilu mężczyzn tyle zapewne opinii. Komuś się podoba, tak a komuś innemu inaczej. Chyba ważne żeby się dobrze czuć w swoim ciele po prostu bo wtedy człowiek i pewny siebie bardziej jest i sympatyczniejszy, bardziej uśmiechnięty.

Gość takisegosciu
rwjkl "Na zdjęciu po lewej jak szara, cichutka myszka, która wtapia się w tłum, bezbarwna, okulary tylko pogłębiają ten efekt. Po prawej - super, ładna fryzura i widać w końcu ładne oczyska " zgadzam się w 100%

Gość halibuttek
haha, ile osób tyle opinii, bo nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba, jestes ładną dziewczyną, na obu fotkach jest ok, ważne jak Ty się czujesz, pozdrawiam :)

Gość palllalla
panowie, naprawdę wam się tak w okularach wygląda? Bo dla mnie autorka wygląda na tym pierwszym zdjęciu jak taka nieporadna sierotka. Autorko, bez obrazy oczywiście :) na drugim fajnie

Gość palllalla
miało być "podoba" a nie wygląda :p

Gość krabiankaz00
Duzo korzystniej na 2 zdjeciu!!! Ci, ktorzy Ci pisza, ze lepiej na I zdjeciu lza jak psy po to, zeby Ci dokuczyc i dopiec i pokazac bezsensownosc Twoich staran o lepsza siebie. Mnie tylko ciekawi skad nagle tyle wlosow? Bo na I zdjeciu wydaje sie, ze sa dosc rzadkie i cienkie, a na 2 jest ich calkiem sporo. Ladnie :)

Gość uladana
Może efekt jest stąd, że są zebrane na jedną stronę, no i wcześniej były okropnie ścięte (asymetrycznie: tył krótszy) i większość z nich była z tyły głowy, a z przodu miałam tylko kilka dłuższych pasm, które tak właśnie miernie wyglądały. Bo oczywiście nie są doczepiane. To moje własne włosy :)

Gość karolinka676839
Fajnie jest! Nie słuchaj, okulary mało komu dodają uroku. Może nie wyglądasz w nich tragicznie, ale na pewno lepiej ci bez.

ładnemu we wszystkim ładnie. chociaż długie włosy zawsze dodają uroku ;) w nowej odsłonie na pewno wyglądasz bardziej kobieco, ale nawet w poprzedniej wersji było widać, że urodziwa z ciebie dziewczyna :)

Gość robercikkkk333333
Taka pyza sympatyczna z ciebie na buzi ;)

Moim zdaniem w okularach dużo lepsze. Może to kwestia oprawek i fryzury a nawet zdjęcia. Trudno ocenić po jednym.

Gość uladana
fiku mikuuu "do twarzy Ci w okularach oraz długich włosach może taką kombinację zastosuj" chyba się nie skuszę :) komfort widzenia, noszenia jest nieporównywalnie większy jeśli chodzi o soczewki

Gość funnygamessss
autorko ile masz lat?