Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna__

usg lublin! ważne, mam problem z częstomoczem po porodzie

Polecane posty

Gość martyna__

Witam, potrzebuje dobrego specjalisty od usg ginekologicznego w lublinie. Jestem 10 mcy po porodzie, mam problem z częstomoczem. Czuje ciągłe parcie na pęcherz. Czy któraś z Was miała może taki problem? Byłam u urologa, zalecił sprawdzić sprawy kobiece, kogo polecacie w lublinie do wykonania usg?

Gość vinceeeeeeeeee_
rodziłas zapewnie naturalnie? ja tez od porodu często sikam, własciwie od ciazy, gdy brzuch był juz większy i czułam ciągłe parcie i sikałam co chwilę, to nie zmieniło sie to bardzo a rodziłam ponad 3 lata temu :o musze czesto sikac, zdarza mi się nawet czasem popuscic jak mi sie bardzo chce a np. wracam skąds do domu to jak juz jestem w łazience i szybko sie rozbieram, to zdarzy mi sie w momencie zdejmowania np spodni popuscic w majtki :o mam problem zeby wyjsc na dłuzszy spacer, bo zaraz musze wracac do domu, gdzie nie pojade, od razu lece do łazienki i w ogóle :o siedze duzo w domu, wiec w domu nie jest to takie upierdliwe ale gorzej jak gdzies jade czy ide :o czesto w drodze powrotnej nie moge zrobic juz zakupow bo musze jechac do domu bo jak zwykle mi sie siku chce :o po co ja rodziłam naturalnie :o niestety nie bardzo miałam wybór, urodziłam przed czasem, a wiadomo jak jest w Polsce z cesarkami, jak sie nie załatwi to robią dopiero w ostatecznosci, jak dziecko sie zdazy juz poddusic albo matce coś grozi:o nigdy wiecej rodzenia naturalnego, jak mam okres to do tej pory czuje blizny, ciągną mnie, do tego to sikanie :o

Najlepiej USG w całym Lublinie robi prof. Wieczorek. Przyjmuje on w TopMedicalu na Zana. Mają też najlepszy sprzet w całym województwie. Polecam

Gość mama Mateuszkaa
a ja uwazam, że najlepszym specjalistą jest dr.Bartosiewicz, przyjmuje prywatnie na chodźki , ale i szefuje też na Jaczewskiego w szpitalu, ja go polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest naprawde super facet i zna sie na rzeczy.