Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Areoslaw89

Spotkałem kobietę bliską ideału, jest urocza, kobieca,

Polecane posty

Gość Finskaczarownica_
Być może tak będzie. Właściwie to powinnam spróbować, zobaczyć jak będzie, w końcu ciągnie nas do siebie i już dawno wymyka się poza ramy czystej przyjaźni, ale ja rzecz jasna nadal się okłamuję... Karol : nie, wręcz przeciwnie, jestem góralką z okolic Żywca i Bielska - Białej i raczej wolę panów o jaśniejszych włosach ;)

Karol z emeraldu: nie lepiej zająć się organizacją wyjazdu urlopowego? Bo nowy towarzysz urlopu zdaje się odczuwa niepokój ;) Ciekawe,czy z tych planów wyjdzie to samo co z pikniku...

Gość karol z emeraldu
popycham

"Karol : nie, wręcz przeciwnie, jestem góralką z okolic Żywca i Bielska - Białej i raczej wolę panów o jaśniejszych włosach" x I fantastycznie! Zresztą karol zapomniała,że już masz kogoś na oku; może teraz trochę powstrzyma konie ;)

Gość karol z emeraldu
Finskaczarownica: Szkoda, ech... Już miałam nadzieję, że zeswatam Cię z obecnym tu panem xT, żeby się czymś zajął i przestał marudzić, lecz skoro jesteś góralką to odpada - góralki są bardzo temperamentne, chyba by nie podołał (a masz!) :P v No i jak wolisz blondynów, to całkiem sprawa się rypła :(

Ruda,już Ty się o mnie nie martw,jak będę tego potrzebować,to sam się z kimś zeswatam :P Ty stań lepiej mocniej na ziemi,bo póki co zbyt latwo się od niej odrywasz :P

Cicho bądź. Ten jest fajny, nie chciałam go stracić. Ale widać podszywy dzisiaj są w mało zadziornym nastroju - aż trudno uwierzyć w ten spokój i porządek na wątku!

Gość hazo
czy wy ludzie ślepi jesteście? 89 jak bys sie jej podobał to oczka by sie jej same swieciły i pipa mokra tak kazda dziewczyna wycisnie nawet poł godziny na spotkanie z jej "napietego" harmonogramu chocby sie waliło i paliło jestes dla niej powietrzem dziabnij se piwo i szukaj innej

"Cicho bądź. Ten jest fajny" x Tak jak...?No dobrze,nie zdradzę tych kilku innych :) Zamierzasz ich jeszcze uzywać,poza głównym?

Ha, wiedziałam, że nie dasz rady! :P z nałogu tak prosto się nie wychodzi :P Ale znalazłam Ci idealną partnerkę, widziałeś??? jupi jupi! niestety blondynka, co poradzić - na szczęście można nad tym popracować, rude farby są w każdym sklepie :P

Powiedział ten, który żegnał się ze mną tragicznym "żegnaj!" już dobrych kilka razy... :P Gdzie Twoja silna wola i niezłomność, Rycerzu? :P

Gość Białe meduzyyyy
Jeśli wróci pan Areosław, to będzie mile zaskoczony tą waszą konwersacją :)

Białe meduzyyyy: Taaak, wróci i nas zgłosi do modków, i nas wypieprzą z kafe na dobre, i wtedy skończy się nasze romansowanie na dobre, i system zrobi za nas to, czego my nie umiemy :P