Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kas939

Beta HCG

Polecane posty

Witam. Czuje się ogólnie dobrze. Męczą mnie tylko mdłości i wczoraj zemdlalam. Ale dzisiaj już jest dobrze:) biorę witaminy zdrowo się odżywiam:) z partnerem często chodzimy na spacery wtedy się o wiele lepiej czuje :) bardzo mi pomaga i przeżywa wszystko razem ze mną :) a jak u Ciebie ?

odpowiedzcie mi proszę:( 13.02.2013. nie uprawiałam seksu z chłopakiem tylko on ocierał swoim penisem moją(...) nie miał wytrysku ale boje się, że ten Pelajkulat czy jak to się tam pisze mógł się dostać w okolice pochwy tylko nie tam do środka tylko w okolicach warg sromowych...robiliśmy to 4/5 dni przed prawdopodobną owulacją... 20 dni po tym zdarzeniu jednocześnie 14/15 dni po prawdopodobnej owulacji zrobiłam bete hcg i wynik był taki znak mniejszości i 0.100 dzień przed spodziewaną @jednocześnie 21 dni po zdarzeniu zrobiłam test płytkowy i wyszedł negatywny @spóźniła się 2 dni i była skąpa 2 dni obfitszego krwawienia i 2 dni mniejszego plamienia... po okresie miałam brązowe plamienie taki szary śluz pomieszany z mocnym brązem. Zrobiłam następny test ciążowy i negatywny... boje się, bo boli mnie w okolicy macicy częściej niż zwykle chodzę siku i mam lekkie mdłości oraz wahania gorączki... raz 36.5 a raz 37.1 Mogę być w ciąży ? proszę o normalną odpowiedź :(

Gość endo19
Witam Kobietki,trochę wcisnę sie w dyskusje ale juz nie wiem gdzie i jak szukac info,moze Wy mi pomożecie...otoz od ponad roku bezskutecznie próbuję zajs w ciążę...przedostatnie usg z 7 marca wykazało ze w koncu pojawił sie dosc imponujący pęchcerzyk 27 mm i endometrium 14 a tym samym pani dr wywnioskowała ze bede miała opoznioną owulacje i przez kolejne dni mamy"działac"...wiec zastosowałam sie do zalecen dzis miałam usg i wykazało ze pęcherzyk pękł.,czyli owulacja była przy czym endometrium powiększyło mi sie przez te kilka dni az do 19mm!!!od razu dostałam skierowanie na beta hcg...powiedzcie mi czy to wszystko moze swiadczyc o ciąży??pozdrawiam

Gość Ale co ma świadczyć
o ciąży? Miałaś owulacje to możesz być w ciąży a nie musisz.

Witam kochani okazało się iż jestem w ciąży z czego bardzo się cieszę a moje pytanie brzmi o wynik beta hcg otóż robiłam bete 11/03 wynik 40311,4 nastepnie powtorzyłam badanie 13/03 wynik 52880,8 czy to nie za mały przyrost