Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol z emeraldu

Najlepsze miejsca na romantyczny wypad na wakacje

Polecane posty

Gość Singielek...
P.S. Ufam, że umiesz pływać ;)

Proponuję Ci zabrać ze sobą powiedzmy ze dwie koleżanki,ot tak dla wzajemnego ubezpieczania się. W tym mieście gdzie Sting ma występować (gdzie to było?) chyba są problemy z noclegiem; jakieś kwatery zdaje się można wynająć na obrzeżach,ale to takie zad...ie,że łatwo się zgubić,zwłaszcza po zmroku. I gdzie tam można coś normalnego zjeść?Bo faktycznie,karma dla królików nie napawa mnie optymizmem.Koncert będzie 29.06... trzeba sprawdzić,jaka będzie pogoda; jak będzie gorąco,to w tym przepoconym tłumie może korzystnie będzie mieć dezodorant przy sobie? ;)

xT: F**k, zapomniałam o tłumie... :-O Dezodorant to pryszcz, ale jak będę stała ściśnięta w sardynkę, to mnie będą ludzie macać, z przodu, z tyłu, z prawej, z lewej - chyba tego nie przeżyję...!

Gość Singielek...
Intensywnie to mozesz mnie wspierać, ale na łódce ;) Wypływamy razem ;)

Lecę spać 🖐️ Singielek już zapewne dawno śpi, a pod jego posty ktoś się pewnie podszywa, myśląc, że się nie kapnę... 😴 Dżentelmen xT natomiast mógłby się wziąć w końcu do roboty, zamiast tutaj grać zazdrosnego ex, bo raporty same się nie napiszą... :P

Gość pushuuuupush
push

Gość chce zobaczyc swiatla gwiazd
To ja mam tez pytanie w temacie. Ktore biura podrozy polecacie? planujemy z narzeczonym tegoroczne wakacje, nie wiem czy nie za poźno, a teraz to juz nie wiadomo do jakiego biura miec zaufanie.

Gość dfkankkfe
posssty

Gość chce zobaczyc swiatla gwiazd
PS, Najbardziej odpowiadalby nam wylot z wroclawia, ma ktos jakies namiary?? z gory dziekuje

Ginger,to w takim razie ktoś odkopał temat o niezwykle ciekawej porze,dosłownie zaraz po tym gdy przeszło mi przez myśl by spytać,kiedy go odkopiesz? ;)

Drobna i "wiotka niczym puch", zapomniałeś dodać. v A w ogóle to chyba wystraszyłeś Pana Singielka! :-O jak ten wyjazd nad Złoty Potok nie wypali, to chyba jakiegoś śledzia wypatroszę z wściekłości! 😠

Nie mogę, bo nadal mi nie odpowiedziałeś na któryś z wcześniejszych postów, które miejsce nad morzem jest fajne. Oprócz tych, które napisałam, że mam wyzwiedzane.