Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol z emeraldu

Najlepsze miejsca na romantyczny wypad na wakacje

Polecane posty

Gość Singielek...
Karol z emeraldu Byłem tam na 1 dzień z tamtą dziewczyną. Miałem kilka, tak mi sie wydaje, ciekawych propozycji, które nie zostały jednak zrealizowane. Bo jej nie bardzo się podobało to, bo tamto... Mimo, że zwiedziłem te miejsca to jednak nie tak jak bym chciał.

Gość Singielek...
W tej kwestii nie czuje się "spełniony".

Gość karol z emeraldu
A to chyba że tak :) No to nie widzę przeciwwskazań. Złoty Potok Edition 2013 - umowa? ;)

Gość Singielek...
Oto mój cyrograf na byczej skórze ;)

Gość Singielek...
Umowa stoi ;)

Gość karol z emeraldu
Deal :classic_cool:

Gość tu cie boli
Bora Bora, Punta Cana, Kaua'i, Nowa Zelandia. Polecam piękne plaże, ocean i cieplutko :-)

Gość Singielek...
karol z emeraldu Chyba masz zazdrosnego adoratora ;)

Gość karol z emeraldu
Singielek: Lepiej tego nie mogłeś ująć, uśmiałam się :D

Gość karol z emeraldu
xT: Czy Ty aby nie miałeś się wziąć do pracy, czy coś? i proszę mi tutaj nie rujnować opinii, już sobie zapisałam Złoty Potok w kalendarzu na lipiec (może być lipiec???), i nie zamierzam teraz kreślić przez Ciebie!

Czy ja Ci bronię gdziekolwiek jechać? Spokojnie,coś sobie zorganizuję na lipiec (koniec czerwca już... cholera,to gdzie Ty w końcu będziesz 29.06?Bo nie wiem,czy rezerwować bilet) :P

Gość Singielek...
xXxXxXxTtTtTt Puszczają Cię nerwy i żre zazdrość, że to nie Ty będziesz z Nią w tym Złotym Potoku i nie tylko ;)

Gość Singielek...
xXxXxXxTtTtTt Jak byś zorganizował kobiecie czas, żeby było dla niej ciekawie. Nutka pomysłowości ;)

Gość karol z emeraldu
Nie no, teraz to leżę i kwiczę :D v Idę wziąć romantyczną kąpiel w wannie pełnej atłasowej piany o zapachu cytrusów, a Wy to załatwcie między sobą po męsku; nie wiem, co jest teraz na topie: szpady...?

Gość Singielek...
Tylko odpuść już sobie Świnoujście z Trójmiastem....

Gość Singielek...
Gra w szachy :p

A do kąpieli bierzesz tamto co mówiłaś? :P Ty to lubisz kafeterian podpuszczac na siebie... x Singielek,dlaczego ma mnie żreć zazdrość?Śmieję się jedynie widząc,jak Ruda rwie z Ciebie łacha (cholera,zepsułem jej akcję,zaraz mi przytnie pewnie) ;)

Gość Singielek...
Aż gryzie mnie ciekawość skąd w Tobie uroiło się to przekonanie, że ona naprawdę nie miałaby ochoty na tą eskapadę?

Wracam z kąpieli, pachnąca i zrelaksowana (xT: oczywiście, że zabrałam to, o czym mówisz!), zacierając ręce, że trup w tym wątku będzie się ścielił gęsto, a tu lipa normalnie... :-O pfff.... Zawiedliście mnie. Zero ducha walki... :(

Wzajemnie! Jak mogłeś insynuować, że nie pojadę nad Złoty Potok?! 😡 v I nie nazywaj mnie Ruda, żesz! Ruda na Kafe jest tylko jedna, i to nie jestem ja! 😠

Oczywiście,Ginger. Może jednak tam pojedziesz,ale czy z nim? No i współczuje Ci trudów wyprawy na koncert Stinga; myślałaś już,gdzie będziesz nocować?

Gość Singielek...
xXxXxXxTtTtTt Wyślemy Ci ze Złotego Potoku pocztówkę razem z usmażonym pstrągiem. Byś mógł zaczerpnąć choćby nutkę Naszej przyjemności. Resztę przyjemności zachowamy dla siebie ;)

xT: Co do koncertu Stinga: jej, nie wiem właśnie, gdzie przenocuję - na pewno wezmę namiot i śpiwór, może gdzieś zabiwakuję. Może nawet namówię koleżanki, żeby pojechały ze mną...? Bo samej to tak trochę strach jechać, jeszcze się przyczepi jakiś wielkolud, zacznie bajerować, że niby jest nieszkodliwy i można mu ufać, wpakuje do samochodu, zaprosi na kolację i zamiast przyzwoitego jedzenia zamówi jakąś karmę dla królików - nie no, szkoda życia na takie ryzyko.

Gość Singielek...
Lipiec może być ;) Aczkolwiek miej na uwadze, że najpierw te pstrągi sami będziemy musieli złowić, w łódce na środku stawu ;)