Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol z emeraldu

Najlepsze miejsca na romantyczny wypad na wakacje

Polecane posty

Witam Wszystkich:) Czy możecie polecić bardzo ciekawe i fajne miejsce na mazurach? Interesuje mnie wynajęcie pokoi dla 4 osób bardzo blisko jeziora( najlepiej żeby osoba która wynajmuje miała zejście do jeziora) b.blisko spływy kajakowe, miejsce na grill. Z góry dzięki za pomoc :) pozdr

Gość Jola888
Zdecydowanie Hiszpania. uper oferty znajdziesz poprzez wyszukiwarkę www.starnerja.com

Może nie w centrum Mazur, ale nad jeziorem jest hotel i spa w Głęboczku, na pojezierzu brodnickim. Można tam grillować, uprawiać sporty, ale i relaksować się w SPA :) każdy znajdzie tam coś dla siebie .

Gość Pannakota
Ja jestem miłośniczką naszych polskich gór :) Wypoczynek w górach to dopiero coś.. święty spokój, brak tłumów, a jakie widoki! Pełen romantyzm ;) No i koszty też groszowe.. jesli chodzi o noclegi w gorach to mozna znalezc naprawde magiczne miejsca za niewielkie pieniadze jak np. tutaj http://www.noclegi-relax.beskidy.pl/

Gość sama natura
spokojne romantyczne miejsce ,znam takie jedno poza gwarnym Berlinem

Gość Justynaaaaaa......
Prosponuje Chorwację. Mój mąż oświadczył mi się tam. zabrał mnie na plażę jak było ciemno i w blasku księżyca... Ach co za wspomnienia.

Gość fghnjmyhntbgfv
nienawidzemorza

Gość mam idealnego lekarza
kazdy ma swoje osobiste miejsce na ziemi

Gość tomss
Ja znów polecam miejsca które nie są zadeptane przez rzesze turytów takich miejsc jest bardzo dużo Zakopane to wypoczynek w aglomeracji miejskiej jest tam świetnie ale czy naprawdę idzie tm wypocząć od miejskiego zgiełki? na to pytanie musimy sobie sami odpowiedzieć. Ja jestem zafascynowany całymi Beskidami a zwłaszcza moim ukochanym Beskidem Żywieckim tam wiem że wypocznę i tam na mnie czekają piękna przyroda z malowniczymi krajobrazami dziesiątki szlaków turystycznych spacerowych jak i dla wytrwałych piechurów Szlaki nie są zaludnione co jest dla mnie wielkim plusem W Beskidach znajduje się wiele fajnych miejscowości Ja polecam Zwardoń latem miejscowość z bardzo dobrą komunikacją kolejową a ostanio z nowymi drogą ekspresową Dużym atutem tej miejscowości jest że leży na samej granicy polsko-słowackiej co sprawia że można też zwiedzić naszych południowych sąsiadów W miejscowości znajdują się szlaki turystyczne jest też kilka restauracji, karczma i ten nie powtarzalny klimat Zachęcam do dowiedzenia http://www.zwardon.eu Do zobaczenia na szlaku turystycznycm

Gość gość
dokładnie każdy ma swoje miejsce na ziemi, dla każdego będzie to coś innego. Dla mnie takim miejscem jest nasze polskie morze, zawsze tam się będę dobrze czuć, a teraz odkryłam, że w Gdańsku jest bardzo ładny i elegancki hotel Dwór Oliwski.