Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DG111

AUDI A4. warto? panowie poradzcie.

Polecane posty

Gość DG111

hej! jestem kobitka i planuje kupic samochod. czy warto kupic audi a4 z 2004? nie bardzo mam sie kogo poradzic a kupowac bede w ciemno (w komisie). na co zwrocic uwage. ile dali byscie za taki samochod? wersja bez skory.

Gość 29,1
audi ogolnie sa ok. koszt okolo 22-25tys nie uszkodzony. lub troche taniej ale przed oplatami i wyjdzie po oplatach na to samo

Gość rysiekos
Szukaj raczej młodszego auta, bo przy tym wieku może już pojawiać się sporo napraw, chociaż zależy jak trafisz. Zobacz - http://www.premiumselect.pl/audi.html Najlepiej kupić kilkuletnie auto, masz sprawne technicznie auto, dalej masz również prestiż, a jednak w kieszeni zostaje kilkadziesiąt tysięcy!

Gość gość
Audi jako marka dobre auto. 2004 to już 11 lat i tak jak ktoś pisał musisz się liczyć że trzeba będzie naprawia a nie wiadomo czy będą to tanie naprawy. Pewnie nie bo części do audi to najtańszych nie należą. I przede wszystkim jako kobieta nie znająca się na samochodach nie kupuj w komisie! Na bank wpuszcza cię w maliny i pójdziesz z torbami. Do komisu trafiają największe trupy których ludzie nie potrafią sprzedać, komisiarze cofna licznik, coś tam podreperują żeby w miarę dobrze jechało i wyglądało i będą ci opowiadać jak to Niemiec płakał jak go sprzedawał temu dziadkowi który tu w Polsce tylko w niedzielę do kościoła nim jeździł.

Gość gość
Mam a6 z 2008r i bardzo bardzo sobie chwale. Wspaniale auto.

Gość gość
drogie w utrzymaniu i dużo pali .. jedno z gorszych aut na tynku jesli chodzi o koszty utrzymania .. Poza tym audi jest na drugim miejscu wsród aut najczęsciej kradzionych w Polsce CZy to auto ma jakieś plusy ? Jest dość wygodne i na tym plusy się kończą. Misnusy przeważają

Ja też jestem raczej za A6. Drogi w utrzymaniu to jest japończyk, a te samochody są mało awaryjne i nie palą więcej od innych. Jak ktoś chce tani samochód to niech sobie Matiza albo Tico kupi.

Gość gość
ha ha ha panowie poradźcie :-D a tu form dla kobiet a ona panowie poradźcie :-D jak większość kobiet :-D blondynka :-D

najważniejsze, aby odpowiadać na temat a ten chyba nie dotyczy stereotypów zacofanych polaczków-cebulaczków

Gość gość
Ja też jestem raczej za A6. Drogi w utrzymaniu to jest japończyk, CO ? Audi w brytyjskim rankingu varrianty direct zajmuje pierwsze miejsce w kosztach codziennego użytkowania.. CZyli jest najdrozszy ze wszystkiego co jezdzi po drogach . Dlaczego ? Bo w w takim seicento nie ma częsci które kosztują 10 tys zł najdrozsza czesc która moze sie popsuć w seicnento kosztuje 1 tys zł , a w Audi sama pompa to koszt 10 tys zł .. Wiec jak padnie to jest kaplica . .. Nie rób sobie jaj kobieto .

Gość gość
Mając wybór audi a4 lub inny to kupilabym volkswagena passata b5.

Gość gość
blondyna ma racje tylko polak cebulak kupuje takie guwienka jak audi

Gość gość
no to musze cie rozczarowac, bo PAssat zajmuje pierwsze miejsce w Polsce wsród najczęsciej kradzionych aut .. Lepiej go dobrze zamknij albo zostaw na parkingu strzeżonym

Gość gość
widać , że blondynka

Gość gość
czy multipla jest jedyną alternatywą dla guwnianego audi ? na rynku jest dziesiątki modeli do wyboru

Gość Beacisko
No chyba troche przesadzacie. Mam audi a6 c5 i jest to samochod idealny technicznie, blacharsko i jeśli chodzi o ekonomie tez nie narzekam. Wszystko zalezy od tego na jaki egzemplarz traficie

Gość gość
Mam a6 i to naprawde swietne auto. Cale wnetrze piekne, swietne wykonczenia, auto cichutkie, mielismy z 10 aut i nigdy jeszcze tak mi sie luksusowo nie jezdzilo. Mamy je ponad rok, nie zamierzamy zmieniac. Nic sie nie dzieje, na autostradach spisuje sie fantastycznie, pali normalnie, w trasie ok 7 8 l ropy.dla mnie same zalety. Niech nikt mi nie pisze o drogich czesciach itp, jak sie chce miec porzadny samochod to trzeba sie z tym liczyc. Gdybym patrzyl na takie rzeczy kupilbym jakiegos forda, reno czy mazde i daje sobie glowe uciac ze byloby z tym wiecej problemow. Przechodzilem juz przez te marki. zreszta dlaczego nowy ford mondeo z salonu kosztuje tyle ile kilkuletnie auto...porownajcie sobie srodek, mondziak plastik fantastik, wszystko byle jakie a nawet 15letnia audi a8 prezentuje sie wspaniale

Ja przeciwników Audi muszę trochę rozczarować, bo mam juz piątą audiczkę z rzędu i ich czarne prognozy dot. napraw , kradzieży się nie sprawdziły. Natomiast przerabiałam już też nissany, vw, ople i powiem tyle - nigdy więcej.

Gość gość
jak nie masz pieniędzy do unikaj audi . Jasne , ze to drogie auto w utrzymaniu

No to napiszcie jakie jest tanie, bo mam wrażenie , że rozmawiamy o różnych półkach i mamy odmienne oczekiwania.

Gość wanuioi
dobra przestańcie kłamać i sćiemniać .. Mój tata miał przez rok audi , ale sprzedał gdy okazało się , że pali więcej paliwa niż konkurencja .. 8 litrów benzyny w trasie , a w mieście potrafił nawet do 15 litrów sie zbliżać w korkach . Nigdy więcej audi .. .Były też problemy ze skrzynią naprawa 3 tys zł . Teraz ma normalne auto i w trasie pali mu poniżej 7 litrów benzynyy.