Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vaillllllllla...

Facet powiedział mi że jetem ładna ale nie piękna...

Polecane posty

Gość vaillllllllla...
Ma trochę pozytywnych cech, zmienił się trochę dla mnie a na jak długo ? Czy na stałe nie wiem, póki co oceniam, wcześniej nie zwracałam mu uwagi na takie słowa i to był błąd. Chciałam to zakończyć już kilka razy ale on twierdzi że się zmieni że będzie lepiej. Że chce się zmienić dla mnie. Macie niestety rację, tkwię w tym ale nie wiem jeszcze ile wytrzymam, mam dużą cierpliwość, i wiem że nie należy się kierować sercem a rozumiem bardziej, bo serce potrafi zgubić, trzeba patrzeć na wszystko realnie.

Gość dcesfefef
bo mzoe dla niego piekna nie ejstes, widocznie dla niego jestes tylko ladna, proste! nie musisz sie wszytskim podobac tak samo

Gość vaillllllllla...
jarek6776 zgodzę się z Tobą ? Ale kto pozwoli sobie żeby facet tak traktował kobietę, czy nie sądzisz że to oznaka braku szacunku ? Nie poszanowanie uczuć ?

Gość vaillllllllla...
Mam to gdzieś czy jestem piękna czy ładna czy brzydka, sobie się podobam a opinię mam gdzieś. Chodzi o to że facet nie powinien mówić takich rzeczy swojej kobiecie którą kocha, ze względu choćby na szacunek do niej. Skoro nie szanuje teraz później może się to pogłębiać, niby głupota ale taka prawda.

Gość anielitkaaa
ja mam faceta który zewnętrznie specjalnie mi się nie podoba. Ogólnie nie jest w moim typie, ale bardzo lubię jego oczka i kochany wyraz twarzy i tego się trzymam:) ale i tak w życiu bym go nie zamieniła na żadnego przystojniaka gdybym miala okazje, bo takiego dobrego faceta to ze swieca szukac. Myślę,ze dorosłych dojrzałych ludzi nie będzie trzymać razem ze sobą wygląd, ale coś więcej. A co do TWojego chlopaka - moze on nie wie,ze Cie w ten sposob rani? NIektorzy faceci sa tacy gruboskorni i i nie maja wyczucia. No i mimo wszystko chce byc tez z Toba szczery.. moze porozmawiaj z nim o tym. A moze sie okazac,ze to zwykly cham i prostak, ktory lubi w ten sposob sie nad Toba znecac po prostu to wtedy po prostu najlepiej byloby zakonczyc ten zwiazek..

Gość KRAKÓW 30 + :)
dorosły facet a siedzi na fotce i w obecności swojej kobiety komentuje biusty innych ? dla mnie to nie do pomyślenia,po pierwszej takiej akcji usłyszał by ode mnie pare gorzkich słów i ultimatum , przy drugiej...no trzeciej by nie było.

ja tu nie widze przyszłości.do niego by pasowała pyskata cholera po której wszytko spływa, tylko taka potrafi ten typ faceta ogarnąć, ktoś kto będzie menadzerem tego związku, obroni przed obcymi ale porozmawia się w domu

Nie wiem może jestem dziwna, ale oczekuję szacunku. W tych czach kobiety zapominają czym jest szacunek do siebie a później płaczą że facet jest taki a nie inny. więc jak piszesz że oczekujesz szacunku, to się tego trzymaj i kopnij frajera w dupę. Jakby mój facet przy mnie powiedział, że jakaś ma lepsze cycki ode mnie to dwie minuty później jego rzeczy już by leciały przez okno

na ile byś oceniła (skala 1-10) jego atrakcyjność, nie tylko wygląd, ale wraz z tym inteligencję, obycie, styl, czyli mieszankę która by zainteresowała lub nie zupełnie obcą kobietę, np. na imprezie czy może jest to osobnik który ma wyjątkową strategię autoreklamy poprzez poniżanie innych?bo nie trzeba urosnąć żeby byc wysokim, wystarczy że inni się skórczą

Gość vaillllllllla...
Invicta dokładnie, kobiety dają sobie pomiatać, a gdy facet to widzi że tak można to sobie pozwala, na więcej, więcej, później się nudzi i zdradza, a facet powinien czuć respekt, faceta powinno trzymać się krótko, zawini, to olać i nie zaprzątać sobie nim głowy albo kopnąć w dupę .

Gość jyjkukkl
Szokuje mnie to, że kobieta, która czyta książki jest w związku z facetem, który uważa, że czytanie książek jest stratą czasu.

Gość vaillllllllla...
@zielona jego atrakcyjność, wewnętrzną i zewnętrzną oceniam na 8. zewnętrzną na 7 Rzadko mu się zdarza poniżać innych, tylko mnie od czasu do czasu, i wtedy nazywa to żartami, że to taki jego styl żartowania i nie powinnam tego brać serio.

Gość vaillllllllla...
jyjkukkl poważnie mówi mi po co wydajesz pieniądze na głupoty (chodziło o książki) ja tego też nie rozumiem. Wiem że on czytać nie lubi. Ale każdy ma prawo robić to co lubi.

Gość jyjkukkl
Nie, to nie jest kwestia lubienia. Każdy inteligentny człowiek czyta książki. Jak żeś się z tępym dresem związała to masz. Twój problem. 🖐️

czyli wysoko.niestety tacy atrakcyjni faceci są zbyt pewni siebie i mają zawyżone wymagania, cięzki orzech do zgryzienia w takim razie. ale bywają też nic nie warte sieroty które rosną na ponizaniu innych, w tym przypadku by było jedyne rozsądne rozwiązanie bez cienia wątpliwosci, znam takich całe mnóstwo

kopnij go w dupę. jak pisali inni, próbuje obniżyć ci samoocenę, żebyś czuła się niepewna siebie i myślała, że nikt inny cię nie zechce. typowa zagrywka zakompleksieńców. szkoda czasu na takiego palanta. twierdzi, że się zmieni? dostał już szansę. a teraz niech szuka tej z lepszymi cyckami.

poza tym dla mnie miałby wadę kretyczyną. książek nie czytają idioci. jeszcze jakby mi taki spróbował powiedzieć, że to strata czasu i pieniędzy, to jego ego zostałoby błyskawicznie zmiażdżone. zresztą, jakby mi się tylko do czegoś takiego przyznał, od razu straciłabym do niego cały szacunek. równie dobrze można się spotykać z małpą, ten sam poziom.

Gość uupupu upupup pupupu
upupui

Gość zostaw go. znajdz sobie faceta
w swoim wieku. Jezeli ma 30 lat i takie farmazony mowi, to on juz nigdy sie nie zmieni. Tak jak ktos napisal wybral sobie ciebie mlodsza, bo sie chce dowartosciowac, bo kobieta 30 letnia zapewne go przerasta intelektem.

Gość uupupu upupup pupupu
paparmamara

"Szokuje mnie to, że kobieta, która czyta książki jest w związku z facetem, który uważa, że czytanie książek jest stratą czasu. " Hahahaha dokładnie, po takim tekście, facet byłby u mnie skreślony forever. Ja też nie jestem pięknością, dużo mi brakuje ale od obecnego faceta a także od byłego z którym byłam dość długo słyszę i słyszałam jedno: dla mnie jesteś najpiękniejszą kobietą na świecie. I wiem, że jest to szczere bo dla mnie mężczyzna, którego kocham też jest najprzystojniejszy na świecie, tak jakoś już jest zrobione, że miłość nam klapki na oczy zakłada. Jak widać, temu twojemu te klapki albo spadły albo co gorsza, nigdy ich nie miał.

Gość powiedz mu-ze jest ci z nim
dobrze w łózku, ale są lepsi w te klocki :D

Gość nie wchodz w to dalej
bo jak bedziecie mieli dzieci, to co ci powie ? ze sie spaslas jak swinia?( mowie teraz o ciazy) to zakompleksiony dziad. Ma 30 a nawet zycia nie ma jeszcze ulozonego jak sie patrzy. Na fotkach siedzi? pogonilabym dziada! Jest z toba bo mu wygodnie bo jestes wyrozumiala. Mialam takiego dziada, ale pogonilam zbyt wysoko sie cenie by byc z takim chamem. Licz sie z tym ze w pewnym momencie zacznie ci robic przytyki przy znajomych.

Gość mala masz racje............
ja jestem srednia z wygladu a moj maz mowi ze piekna wlasny facet powinien uwazac ze jestes naj naj pieniejsza nie zadawaj sie z takimi ktorzy rania cie

Gość Darass
chciał być szczery, a wyszło jak zawsze... wydaje mi się ze Ty trochę gwiazdorzysz w zwiazku i chcial Ciebie sprowadzić na ziemie!!!! gdybyś nie była w jego typie to by sie raczej nie meczył i odszedł

Gość tjaaaa, Darass
a nie uwazasz ze chlopaczyna ma kompleksy wielkosci arbuza? to taki typ musi sie dowartosciowywac kims innym.

Gość powiedz mu-że jest ci z nim
no chyba,że kobita wierciła dziure w brzuchu " A jestem piękna czy tylko ładna . No powiedz,no powiedz, no powiedz" :) No to dostała odpowiedź ma na własne zyczenie

Gość zostaw dziada
Brak szacunku teraz nie wróży dobrze na przyszłość. Po co Tobie taki facet???? Zastanów się

Gość vaillllllllla...
Nie jestem osobą która pyta jestem piękna ??? To dobre dla idiotek, mam swoje osobiste poczucie własnej wartości. Po prostu powiedziałam że jedna z dziewczyn z fotki mi się nie podoba, a on na to że ma przynajmniej cycki, a ja nie jestem pięknością :o