Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vaillllllllla...

Facet powiedział mi że jetem ładna ale nie piękna...

Polecane posty

Gość vaillllllllla...

Wasi faceci też tak mają ? Nie uważam się za brzydką czy przeciętną. Nie wiem dlaczego tak powiedział że inne są ładniejsze, skoro nie jestem w jego type niech znajdzie sobie lepszą. Nie wiem po co takie stwierdzenie. Jeśli ludzie są ze sobą w związku nie powinni się ranić...

ale ty jesteś pusta. A on jest najpiękniejszy według ciebie? Czy związek opiera się wyłącznie na urodzie?

Gość vaillllllllla...
nie, ale takie stwierdzenie może zranić kobietę. facet chce być sprawny seksualnie dla swej partnerki a kobieta piękna dla swojego mężczyzny. nie wiem po co stwierdzenia inne są piękniejsze.

Gość vaillllllllla...
to tak jakbym ci powiedziała że jesteś słaby w łóżku... inni byli lepsi ot tak.

Gość Przemyslaf21111
Obiektywnie Cię ocenił i szczerze. Więc nie wiem w czym widzisz problem. Ty uważasz że od niego nie ma przystojniejszych ?

Gość vaillllllllla...
Wiesz, on tego nie powiedział pierwszy raz, ogląda sobie te durne zdjęcia dziewczyn z fotki, ja mówię że jedna jest brzydka a on ale ma lepsze cycki od Ciebie. Czasami naśmiewał się z mojego sposobu bycia, z moich żartów, z tego że czytam książki a to strata czasu :o Czy tak wygląda związek by się ranić wzajemnie ??? To dla mnie oznaka braku szacunku.

a ja sie dziwie bo wpierw chcecie szczerego faceta a jak sie pojawia to zle...

Gość Jozef i na
No i czego chcesz od nas?

to jest złe porównanie. Uroda przemija a wnętrze człowieka pozostaje. I tutaj trzeba doszukiwać się atrakcyjności na cale życie.facet powiedział że są ładniejsze a wybrał ciebie dlaczego?bo masz coś więcej w sobie niż tylko urodę?

Gość Jozef i na
W sumie to zacznijmy od ustalenia 2 podstawowych rzeczy. Po 1 ile macie lat? Po 2 ile jesteście razem

Gość vaillllllllla...
Ale po co to ? Tym bardziej że zwracałam mu uwagę że takie stwierdzenia mnie bolą ???? Mogę przemilczeć 6 razy ale w końcu człowiek wybuchnie.

Gość vaillllllllla...
Ja mam 24 lata on 30 ...

Myślę, że macie po 18 lat. Normalna, dorosła kobieta nie zwróci na to uwagi. I co z tego, że inne mają lepsze piersi? Takie jest życie, nie wszystkie wyglądamy jednakowo.

Gość Jozef i na
Dobra dobra Arecki ja wiem ze chcesz dobrze ale przyznaj, że facet to cokolwiek dzieciuch, i chasla typu ze dziewczyna ma fotce ma lepsze cycki są delikatnie mówiąc szczeniackie i prowokują do powiedzenia, w takim razie szukaj sobie innej panny.

Gość poszkodowana 2
takie sprawy się przemilcza bo robią przykrość.mnie jeden kolega niby zainteresowany mną bardzo, a ja nim wcale powiedział że nie jestem ani ładna ani brzydka, taka pospolita (normalna, hehe) ale dla niego wygląd nie ma znaczenia a jak kiedyś mówiłam że ide do kosmetyczki to powiedział po co ci to?i tak nikogo twój wygład nie obchodzi Myślicie że to było miłe?nie chodzi tu o szczerosć i prawde tylko o pewną gruboskórność i związane z nią niezainteresowanie uczuciami drugiego człowieka.Może i wyglą nie powinien mieć znaczenia, ale to tak jak dostać na urodziny zamiast perfum kg schabu (w tej samej cenie), bo to ci sie lepiej przyda, ugotujesz obiad a perfumy są dla ładnych kobiet

faktycznie źle się zachowuje. Ja do żony po tylu latach nigdy bym niepowiedział że tamta ma ładniejsze cycki

Gość Jozef i na
Vailla uważaj, mi to wygląda na niedowartosciowanego 30 letniego dzieciucha i niesttetty chama. Gdyby on miał 20 lat to jeszcze można by liczyć się z tym ze dorośnie ale 30 latek, zastanów się czego chcesz od związku i czy z nim możesz to osiągnąć

Gość huioo
Pytasz dlaczego on z Tobą jest skoro inne uważa za ładniejsze od Ciebie. To chyba oczywiste dlaczego: bo masz inne cechy - wewnętrzne które mu się bardziej podobają niż innych dziewczyn. On nie patrzy tylko na urodę.

Vaillllllla :) Jak się jest zakochanym i się kocha, to wszystko inne i wszyscy inni wypadają blado przy tej jedynej, przy tym jedynym :) Takie jest moje zdanie :) Ze swoim facetem jestem 6 lat i szczerze powiedziawszy podoba mi się tak samo jak na początku i uważam, że jest najprzystojniejszy na świecie :) Owszem, mam ładnych kolegów, ale widzisz...brakuje im tego czegoś, co sprawia, że odpadają przy nim :) :)

Gość vaillllllllla...
Jak dla mnie to brak szacunku. Jeśli szanuje partnera nie mówię że kto inny jest lepszy, w czymkolwiek, bo wiem że może go to zranić. Szanuje jego uczucia, szanuję Jego tutaj tego nie było. Nie wiem może jestem dziwna, ale oczekuję szacunku. W tych czach kobiety zapominają czym jest szacunek do siebie a później płaczą że facet jest taki a nie inny. Jeśli nie szanujesz siebie nie poszanują Cię inni to moja maksyma. Nie uważam że jestem prymitywna.

Gość Jozef i na
Jakby faktycznie był takim świetnym facetem nie patrzącym na urodę to by nie porównywał walorów partnerki z walorami panienek ze zdjęć.

Gość poszkodowana 2
chyba dużo starsi tak mają, wybrał ciebie ponieważ jesteś młodsza a to wg facetów niweluje brak urody, inna ładniejsza dużo młodsza zapewne by go nie chciała, a on preferuje brzydką wg niego 24 latkę niż ładną 30 latkę, no cóż, nie można mieć wszystkigo ja bym takiego dziada kopnęła na pożegna nie aż by pofrunął nad miastem

Gość poszkodowana 2
skoro wybrał ciebie ze względu na cechy charakteru to na temat wyglądu powinien przymknąć japę na wieki

Gość vaillllllllla...
Mnie pasuje stwierdzenie że jest niedowartościowany bo mi to kiedyś wyznał. Że ma kompleksy, dla mnie bezpodstawne, moim zdaniem powiedział mi to po to by utrzeć mi nosa ( tylko nie wiem po co wytłumaczcie mi to ). Bo jestem naprawdę atrakcyjna, i mam duże powodzenie, i on jest często o to zazdrosny.

30 lat i takie teksty do wybranki? Stanowczo odradzam.to typ babiarza. Będzie miał okazję te ladniejsze cycki podotykać to zrobi to bez wachania. A ty dołączysz do grona zakładjących topiki na temat.. Jaka ja nieszczęśliwa. Ogarnij się dziewczyno.

Gość Jozef i na
I tu się zgodzę. Z Areckim, 30 latek i takie hasła, a fe Gdy przeczytałam pierwszy post to pomyślałam że oboje macie po 20 lat, Ty trochę przewrazliwiona a on niedojrzały dzieciuch który musi mieć trochę czasu, ale stary 30 letni chłop o takie chasla? No to bym się poważnie zastanowiła, najnormalniej w świecie próbuje obniżyć Ci samoocenę żeby nie być zbyt mocna w słowach odrobinę przemoc psychiczna

dokładnie, a z biegiem czasu będzie się to pogłębiać, skoro ma kompleksy to wybrał sobie wrażliwą dziewczynę jako ofiarę na której może się wyżywać.jeśli nie chcesz zwariować, zakończ to Czy on ma jakieś dobre cechy które trzymają cię prz nim i przeważają nad nieprzyjemnymi tekstami?takie wypowiedzi świadczą o jego uczuciach wobec ciebie

Gość co za facet
radzę go kopnąć na pożegnanie... facet zakochany w dziewczynie nigdy nie powie jej że inne wyglądają lepiej..

Prawdziwe piękno kobiety to jej wnętrze i osobowość. A nie wdzięk czy urok. Urok z wdziękiem z czasem mija a to co piękna osobowość w człowieku zostaje na zawsze. Przyjaźniłem się kiedyś z bardzo piękną koleżanką. Cóż z tego jak nie miała w sobie za grosz ludzkich cech wrażliwości czy sumienia. Dziś jest sama z dwójką dzieci i każde z innym facetem.

Dla niej największą wartość w życiu ma kasa i kariera. Mimo swojego piękna nie ma tych dwóch argumentów do których tak dążyła.