Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vaillllllllla...

Facet powiedział mi że jetem ładna ale nie piękna...

Polecane posty

Gość huihui
inna, masz meza idiote..16stki sa dla niego glupie wiesz dlaczego? Bo nie ma u takich zadnych szans:D

Gość inna277
myslałam o rozwodzie, ale mam depresje, jestem nieśmiała i nie wiem jak poradzę sobie sama , nie mam przyjacioł, będe samajak palec

Gość vaillllllllla...
nie myśle że jestem piekna... każdy może być piękny wewnętrznie wygląd to dodatek... napisałam że jestem atrakcyjna i mam powodzenie a to różnica.

Gość kulka pulka
co za cham;/ Ja się zastanawiam czy wam by nie było przykro jakby facet wam mówił takie rzeczy. Ok, przecież żadna z nas nie jest głupia i wiemy że istnieją ładniejsze, zgrabniejsze, mądrzejsze... ale facet raczej nie powinien nam wypominać naszych małych niedoskonałości? Bo kobiety bardzo biorą to do siebie, to tak jakbyśmy my facetowi mówiły np. fajną zrobiłeś tą altankę ale sąsiad to dopiero potrafi zrobić, no całkiem nieźle ptowadzisz, ale Artur ode mnie z pracy to przy tobie mistrz kierownicy, o kochanie przecież wiesz że uwielbiam twojego ptaszka chociaż ten Patryka na zdjęciach które pokazała mi Baśka wyglądał bardziej imponująco... No który facet by to wytrzymał i jeszcze przyklasnał "jak dobrze kochana że jesteś ze mną szczera" ???

Gość vaillllllllla...
kulka pulka dokładnie masz rację, święta prawda...

Jest zakompleksionym chamem, prostakiem i burakiem, pogoń dziada !!!Jest wiele porządnych MĘŻCZYZN, którzy potrafią się zachować z klasą ;-)

Gość vaillllllllla...
Pijany kierowca :D :D hehehe dobre to :classic_cool:

Gość oklachom
upopopoop

Gość odejdz od niego
taki typ nie zmienia sie nigdy. Ewentualnie na gorsze.

Gość 123132132
a mi raz na imprezie pracowej jeden taki zafafluniec powiedzial "jak ty to robisz Anka, ze wszyscy za toba lataja? przeciez nie jestes jakas piekna tylko taka zwykla -ja mu na to zeby sie odwalil, a on - ze o co mi chodzi maoze nie jestem piekna ale on tez jakos nie moze opedzic sie od mysli na moj temat... co za baran.