Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Seks z moim mężem.

Polecane posty

klagr no i w końcu ktoś inteligentny. Ja dzisiaj wpadłam przypadkiem na forum,

No więc przestań się tłumaczyć, tylko ciesz, że życie nie zmusiło Cię do tego, abyś stała się tak złośliwa i zawistna jak inni wypowiadający się w tym miejscu. Ciesz się Mężem, płodź dzieci bo z tego co piszesz macie dobre warunki, a resztą się nie przejmuj bo po prostu nie warto. Po co dyskutować z bandą szczeniaków, albo nieudaczników wyszczekanych z zza monitora. Jeśli są tacy nieufni i podejrzliwi, to nie są w stanie stworzyć normalnego, szczęśliwego związku...

Nie którzy mają po prostu taki przykład, że facet musi zdradzać kobietę. Jak np. ojciec zdradzał matkę, albo teść teściową no to mają takie myślenie. Ja mam inny przykład mój tato nigdy nie zdradził mamy, a teść teściowej, mój dziadek babci. Więc ja nie mam myślenia typu - jesteśmy małżeństwem no to musisz mnie zdradzić.

Gość Bilajda
,,Ja uznaje zasadę. Pierwszy był mąż, a później dziecko. Gdyby nie mąż nie byłoby dziecka. Więc jeśli będziemy mieli dziecko to dlaczego nagle ma być na pierwszym miejscu dziecko. Na pierwszym miejscu powinien być mąż i będzie.'' Zatem jesteś skończoną idiotką i nie powinnaś mieć dzieci.

Gość załamana......kobitka......
Zazdrośni są.