Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Foxy_Lady

Erotyczne mity do obalenia

Polecane posty

182 bez pytania zamiast tego, by mezczyzna bral kobiete albo kobieta mezczyzne, niech wezma siebie nawzajem. kiedy w obu cialach wzbudzi sie pozadanie, nie trzeba niczego zaczynac, nie ma pytan ani odpowiedzi, znika niepewnosc. ksiazki nie moga tego nauczyc. slowa udzielaja falszywych odpowiedzi. kiedy zaczynasz myslec, jest juz za pozno. zapytasz, a zabrzmi odpowiedz "nie". woda odnajduje swoja droge, nie myslac. pory roku wypelniaja rok bezwiednie. zblizcie sie do siebie tak, jak spotykaja sie wody, jak nadchodza pory roku. nie szukajac.... odnajdzcie sie. gdy nie ma pytan... odpowiedz brzmi "tak". bylo to .... slowo na czwartek :)

nie podaruje sobie: 196 pozwol na wszystko kochajac sie, pozwol drugiemu na wszystko. jesli nie otrzymacie tego od siebie nawzajem, to skadinad? kazde cialo jest uczta dla drugiego. jako gospodarz - czestuj wszystkim, co posiadasz. jako gosc - przyjmuj z radoscia. 197 rzeka ma czas rzeka plynie sama z siebie. bez pouczen... odnajduje wlasna droge do morza. nurt madrosci, wiodacy w doliny, unosi wszystko ku wjednoczeniu w pelni. plyncie zatem w dol, bez pospiechu, dajac sobie duzo czasu - jak rzeka. wiedzcie, ze pragnienia i goraczka krwi dazy ku wielkiej wodzie polaczenia. pamietajcie wiec kierunek: w dol. i zaufajcie madrosci rzeki. bylo to... slowo na piatek :)

Gość ludzki przedmiot
Frida rzeczywiście, Diego zbyt eksploatuje kobiety. Nie podchodziłem tak do tego, ale po zgłębieniu podzielam Twoje zdanie. Panie Diego, Panu to podziękujemy. Tak się nie traktuje płci pięknej.:( Frida lepsza. Frida od kiedy malujesz? Bo malujesz, prawda?:( Ciepło i przytulnie. I jak miękko.:( Dziękuję.:( Androgen podoba mi się Twój gust malarski. Poproszę o jeszcze.:( Przynajmniej jednego jeszcze artystę i nie będę zawracał Ci już głowy.:( Foxy nie każdy musi być wrażliwy na sztukę. I nie każdy musi być czuły.:( No to Foxy uważaj teraz. Przytulam.:( MC Drań Vincent Van Gogh zawsze będzie wielki. Za życia podobno sprzedał jeden obraz, albo żadnego jak co niektórzy twierdzą.:( Stereotypem jest że mężczyzna w sukience to zboczeniec, albo homoseksualista.:( Nie. Samiec może chodzić w czym chce, kiedy tylko chce i sam uznawać czy jest homoseksualistą czy nie.

Ciekawe stereotypy...zaciekawiło mnie kilka.Mianowicie jeśli między kobietą i mężczyzną jest uczucie i chemia to zawsze i wszędzie będą siebie pragnąć.Fakt jest taki że wystarczy członek o dł.5cm,żeby dogodzić kobiecie liczy się jakość nie długość,mężczyźni mają mnóstwo stref erogennych,przeciwieństwa się przyciągają,ale nie na dłuższą metę jeśli nie mają wspólnych zainteresowań poglądów z czasem zaczyna to drażnić to przeciwieństwo...poważnie to oddala od siebie ludzi bedąc dłużej w związku...

Coś zupełnie odmiennego: Rembrandt. Zobacz sobie obraz "filozof medytujący". Zobacz co on w tym obrazie zrobił ze światłem, klimat tego obrazu. Dla mnie geniusz. Edvard Munch - nie będę oryginalny i powiem, że ulubionym obrazem jest "krzyk". Z surrealistów to oczywiście Salvador Dali. Jego obrazy wszystkie są odlotowe. Ale szczególnie upodobałem sobie zegary. Lubię oczywiście Beksińskiego. Piter Breugel jest genialny. Nigdy natomiast nie rozumiałem obrazów Picassa. I nie bardzo mnie kręci impresjonizm. Lubię jeszcze Lautreca :-)

Gość ludzki przedmiot
A to ciekawe. Nie rozumiesz obrazów Picassa?:( Też był ruchaczem jak Ty, więc wydawać by się mogło bratnia dusza. Picasso to również geniusz. W wieku parunastu lat malował jak wielcy.:( Może przekonasz się do jego malarstwa oglądając te z okresów: błękitnego, różowego.:( Bo kubizm to rzeczywiście. Syntetyczny się wydaje i odrzuca. Ale tu chodzi o inne spojrzenie.:( A dlaczego tak się uśmiechnąłeś przy Lautrecu? Czy chodzi o wzrost? Bardzo podoba mi się Twój wybór Androgen.:( Od dzisiaj dostaniesz lepsze łoże do spania.:P Proszę wymienić siano Androgenowi. Dziękuję.

Gość leniwa lama
Kolejny mit: prostytutki nie mają orgazmu, tylko udają. Jak jest naprawdę? Prawdziwa historia opisana przez Bart w "Sekswirówce".

Prostytutki nie mają orgazmów w seksie z klientami. Zdarza im się kochać na włąsny użytek, wtedy mają orgazm. Często się masturbują w samotności.