Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Foxy_Lady

Erotyczne mity do obalenia

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot
Lisiczka powinno być stereotypy zamiast mity. Poproś osobę moderującą żeby poprawiła błąd bo głupio to wygląda.:( Jak większość stereotypów bierze się z życia. Czyli patrz na siebie, zmieniaj siebie.:(

Gość ludzki przedmiot
Zapomniałem.:( Ciekawy temat.:(

Ludzki, inspiracje do topiku zaczerpnełam z ksiązki 50 wielkich mitów psychologii popularnej, autorstwa dwóch ametykańskich profesorów psychologii. Skoro oni nie wstydza sie uzyc słowa "mit" to i ja nie muszę. Poza tym... w treści pierwszego posta napisalam "stereotyp" więc powinienes być na wpół zadowolony :)

nie wiem co na to autorka, ale trudno :) .... cd.: 143 zagubieni w sobie gdy kochankowie zatracaja sie w sobie, mezczyzna gubi sie w kobiecie, a kobieta w mezczyznie.kobiety w ktorej zatracil sie mezczyzna, nie ma, poniewaz ona zatracila sie w nim; mezczyzny , w ktorym zatracila sie kobieta nie ma, poniewaz on zatracil sie w niej. oto wzajemna iluzja kochankow: on sadzi, ze ona istnieje, kiedy jej nie ma, a jej sie wydaje, ze on istnieje, podczas gdy nie ma go. jakze on moze zakladac, ze ona istnieje wowczas, gdy on istnieje o tyle, o ile istnieje ona, skoro oboje nie mysla o sobie, ze sa, ... a zatem ich nie ma? mezczyzna wowczas zatraca sie w sobie, a kobieta w sobie. jak kochankowie rozeznaja sie w tym, co jest, a czego nie ma, choc przeciez jest, i w tym, czego nie ma, a jest, ... choc nie istnieje? bylo to .... slowo na wtorek :D ....... Lady 🖐️

Gość ludzki przedmiot
Ale nie jestem. Następnym razem postaraj się. Wymagam. Lisiczka Androgen leży w stajni z penisem na wierzchu i jak chcesz to idź. Pójdziesz? Nie pójdziesz, bo nie uwierzysz.:( Amerykańskich czy meksykańskich?:( No tak, można powiedzieć że to samo.:( I tak nie zrozumiesz.:(

Ludzki, :) wlasciwie nie ma roznicy, bo granica nie ma wiekszego znaczenia :) to tylko linia na mapie.... w rzeczywistosci nie istnieje. trwa odwieczna zabawa w " raz dwa trzy baba jaga patrzy" i" na kogo popadnie na tego bec" .... raz pada na meksykanskiego, a raz na amerykanskiego... i nie wazne czy jest on profesorem ;) .... sztuka jest przezycie... i znowu wracamy do sztuki.... :)

Gość ludzki przedmiot
Frida dobry wieczór.:( Właśnie czy urzekł Cię jakiś obraz ostatnio?:( Może artysta?:(

Ludzki, czy Androgen Ci zbałamucił jakąś kobietę? :) Nie, nie pójde do stajni, ale nie martw się o jego penisa, z cała pewnością wzwód sie nie zmarnuje, nie brak mu chetnych :D

Sztuka. No jeśli o mnie chodzi to urzeka mnie Hieronim Bosch i jego twórczość. Pierwszy surrealista, który miał zdrowe odpały 400 lat przed pojawieniem się surrealizmu :-) Genialny jest np tryptyk "Ogród rozkoszy ziemskich". Hirek jest dla mnie absolutnie odjazdowy.

skoro chcac, nie chcac wyladowalismy w Meksyku... to tylko Frida Kahlo :) bez specjalnego zamowienia, specjalnie dla Ludzkiego... z cicha nadzieja, ze sie w koncu usmiechnie http://www.moma.org/collection_images/resized/317/w500h420/CRI_151317.jpg napis na gorze to slowa jakiejs piosenki mowiacej o kochaniu tylko dlatego, ze luba miala dlugie wlosy :) Bosch tez jest odlotowy... szczgolnie jego wizje piekiel. i aby tradycji stalo sie zadosc (autorka mnie nie obsobaczyla ;) )to: 147 dawaj delikatnie nie latwo jest przyjmowac, odslonic sie i otworzyc, zaufac i przyjac, a jednoczesnie pozostac jednoscia i pelnia w mocy czaru drugiego czlowieka. a zatem dawanie musi uwzgledniac ciezar przyjmowania. kiedy juz dajesz, rob to delikatnie - wowczas i dajacy i przyjmujacy korzystaja z jednego swiatla. przyjmowanie jest rodzajem dawania. dawajcie tak, jakbyscie wreczali dar. bylo to..... slowo na srode :D

Gość ludzki przedmiot
Lisiczka akurat dałem ciche przyzwolenie Androgenowi "na ruchanie" samicy Bó. I może z nią robić co chce. Jestem dobroduszny, dzielę się. Tak Bó. Milcz. Czyli mylisz się Foxy. Jak chcesz to też możesz brać do ust penisa Androgena. Jak Ci pozwoli. Co do sztuki. Androgen a co podoba Ci się w twórczości Boscha?:( Dzbanki w pupach, "klimat średniowiecza", syf, kiła, malaria,ogólne zepsucie?:( Też mi się bardzo podoba jego malarstwo. Pewnie znasz też Breugla, a jeżeli nie, to możliwe, że spodoba Ci się, bo podobne do malarstwa Hieronima. Zdzisława Beksińskiego obrazy podobają Ci się?:( Frida dziękuję za dedykację.:):( Kobieta z charakterem, wrażliwa, ale silna. Diego Rivera często ją zdradzał podobno.:( Godziła się. Bo Kochała?:( Też mi się podoba malarstwo Fridy. I Rivery.:( Frida dla Ciebie Paul Delvaux.:( Foxy lubisz malarstwo?:( Androgen lubię Cię i chcę Cię przytulić. Nie protestuj. Frida czy mogę Cię przytulić? Wiesz że Cię lubię.:( Foxy a czy Ciebie można przytulić? Bo Cię lubię.:( Stereotypem jest że mężczyzna nie lubi tulić się do innych. Jestem mężczyzną i lubię.

Gość KGB Jcf
Androgen czekamy na twoja opinia:classic_cool:

Gość z artyk. obok......
41% kobiet używa wibratorów, 26% kobiet jeszcze nie używa wibratorów, ale chciałoby, 8 minut i 7 sekund - tyle kobieta przeciętnie potrzebuje czasu, aby osiągnąć orgazm solo, 21 minut - tyle kobieta przeciętnie potrzebuje czasu, aby osiągnąć orgazm z partnerem, 56% kobiet jest zadowolonych z tego, jak często przeżywa orgazmy, 37% kobiet uważa, że zbyt rzadko przeżywa orgazmy, Dla 85% kobiet pieszczoty łechtaczki to najlepszy sposób na osiągnięcie orgazmu, Sama penetracja to najlepszy sposób na osiągnięcie orgazmu tylko dla 7,5% kobiet, 63% kobiet myśli o seksie przynajmniej kilka razy w tygodniu (23% myśli o seksie każdego dnia), 51% kobiet potrzebuje w sypialni więcej figlarności, 34% brakuje miejsca na swoje potrzeby, 30% marzy o urozmaiceniu seksu zabawami i grami erotycznymi, 26% pragnie więcej nowości i eksperymentów, 11% chciałoby bardziej celebrować seks.

Gość z artyk. obok......
Bardzo często kobiety oczekują od mężczyzn tego, że będą wiedzieli, jak im sprawić przyjemność. Oni nie mogą tego wiedzieć, ponieważ znają nasze ciała jeszcze mniej niż my same, dlatego nie otrzymujemy tego, czego oczekujemy i co daje nam radość.

Gość Prawda111111111111111111
mężczyzna w związku nie jest po to by opiekować się i wyręczać kobietę - to nie jego rola

W twórczości Boscha podoba mi się wyobraźnia, jak to u surrealistów. Fenomen jak dla mnie, bo w epoce, gdzie królowały pejzaże i portrety, on malował coś, co wykraczało poza wyobraźnię reszty artystów. Breugel w późniejszej twórczości czerpał właśnie z Boscha.

Ludzki, Beksinski- tak, Diego- nie :) za bardzo przypomina mi popularny niegdys nurt "wszystkie kobiety na traktory" oczywiscie, ze cie przytule.... spokojnie zmiescisz sie pomiedzy piersiami ;) miejsce chyba dosyc cieple i przytulne. no i oczywiscie - na odpowiednim poziomie :) nie wiedzialam, ze tyle kobiet chcialoby posiadac wibrator... chyba to nie jest jakas szczegolna trudnosc :) do wieczora 🖐️

W twórczości Boscha najbardziej podobaja mi sie wiertarki udarowe :) A tak serio... ludzki, przykro mi, ale nie jestem zbyt wrazliwa na sztuke, a na malarstwo juz prawie wcale. Gdybym miała kupic jakis obraz, to raczej cos nowoczesnego, abstrakcyjnego. Predzej urzeknie mnie jakas fotografia czy grafika. Taka juz nieczuła jestem...

Nie zauważyłam oferty przytulania - oczywiście, przytulaj, uwielbiam przytulanie. A co do penisa i ust, nie ma bata, żeby Andro sie nie zgodził. Kiedy mam ochote sobie possać, zawsze wkłada i nie marudzi.

Gość MC Drań
1) Kobieta po ślubie i urodzeniu dziecka traci zainteresowanie seksem, pomimo, iz wczesniej była aktywna seksualnie. Potrzebuje od niego tylko dziecka, kasy i załatwiania wszystkich spraw a jego potrzeby sie nie liczą. nie zauważyłem 2) Mężczyzna chce seksu zawsze, a kobietę wiecznie boli głowa teoretycznie tak, jak się jest młodym w miarę upływu czasu proporcje się zmieniaja :) 3) Bycie łóżkową "kłodą" to domena kobiet, mężczyźni zawsze czynnie angazuja się w seks raczej tak 4) Kobiety sa zaniedbywane w łózku przez partnera, mężczyzna nie dba o nastrój i o gre wstępną, liczy sie tylko to, żeby on spuścił z krzyża. hm, raczej dbam kupuje bieliznę której i tak nie zakłada :( 5) Kobieta nie ma ochoty na seks, bo jest przepracowana, partner nie zajmuje sie dziećmi i domem bo uważa, że to "baby są do garów" może to być ....... 6) Członek poniżej 18 cm nie nadaje sie do uzytku mam 13cm podobno jest ok ale może kłamie ??? 7) Wielkość piersi to główny atrybut oceny atrakcyjności kobiety nieprawda !! 8) Kobiety brzydzą sie brac członka do ust nie 9) Kobiety mają znacznie więcej stref erogennych niz mężczyźni, u których wrazliwy jest głównie penis. to na pewno :) 10) Przeciwieństwa sie przyciągają. nie mam zdania

Lady, tego sie wlasciwie moglam po tobie spodziewac :) zachwytu nad wiertarka udarowa ;) .... chyba jednak szczesliwie dla siebie, moge byc twoja kolezanka.... a nie facetem :) do tematu obok, zastanawiam sie, skad sie biora te wyliczanki procentowe i na ile sa one wiarygodne. moze... to tak, jak z dziecmi w przedszkolu, ktore na pytanie pani wychowawczyni: kto z was sprobowal alkoholu? .... zaczely odpowiadac: - ja polizalem kieliszek....- a ja wypilem cala resztke...- tak? - po taty imieninach zostaly kieliszki na stole i powypijalem z nich wszystko... a ja wypilem pol butelki... a ja cala ..... pani otrzymala 100% wiarygodna informacje. na wlasne zyczenie :) mezczyzna bywa kloda w lozku i nie zawsze chce seksu. potrafi takze cierpiec na bole glowy.... szczegolnie, kiedy glowa jest zajeta mysleniem o partnerce innej niz ta, ktora lezy obok ;)

Gość borsoook
i jak tu fridy nie miziać :P

Gość MC Drań
wiesz o czym myśli ?

o roznych rzeczach mysli... ;) .... wlasciwie nie mam nic przeciwko mizianiu... lubie sie miziac :)

Gość MC Drań
Frida wybacz nie było do Ciebie :)

ona mysli, ze on mysli.... on mysli, ze ona nie wie co on mysli... podczas gdy ona jednak mysli, bo jest myslaca - w koncu :) nie jestem gniewalska....:)