Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutrokto

Jak bezpiecznie kupić mieszkanie

Polecane posty

Gość jutrokto

Znalazłam odpowiednie, pasuje mi lokalizacja i wstępnie uzgodniona cena 1/ oglądnęłam - wizualnie zadbane, światło, woda jest 2/ sprawdziłam księgę hipoteczną w internecie I co dalej? Poproszę krok po kroku...

Gość idziesz do notariusza
i on tobą pokieruje :)

Gość gochas
g...pokieruje. Powininen, ale zdarza się, że nie sprawdza dokładnie. Może być tak, że wpis w tym dziale, który dotyczy zajęć pojawi się po tym, jak ty sprawdzisz hipotekę. Po wprowadzenie go do ksiąg trwa

Gość xaferra
świeżak który nie ma pojęcia jak mieszkanie sie kupuje no i co z tego że jest światło i woda ? ja kupiłam mieszkanie z odciętym prądem i co zabronisz mi ? podpisałam nową umowę z energetyką i mam nie zesrałam sie

Gość gość
Najlepiej znaleźć zaufanego dewelopera. Sprawdzić wszelkie opinie i dodatkowo sprawdzić dokumenty dotyczące budowy danego mieszkania czy domu. Jak to mówią, przezorny zawsze ubezpieczony. Ja kupiłam mieszkanie od sprawdzonego dewelopera i nie narzekam http://europacific.pl/. Pozdrawiam

Gość Marta21

Najlepiej skorzystać z oferty dewelopera ja tak zrobiłam i jestem zadowolona także polecam przeglądnąć oferte firmy vantage-sa.pl