Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniellamijja

prawdziwe przyjaciolki

Polecane posty

Gość aniellamijja

dziewczyny! czy jest wśród was chociaz jedna ktora nigdy w życiu nie miała prawdziwej przyjaciółki?

Gość sxd,mefckngr
Ja. Były osoby, które uważałam za przyjaciółki, ale życie zawsze to weryfikowało.

Gość Miliana23
Ja! Zawsze za mocno i za dużo dawałam z siebie a jak pojawiło sie w moim życiu dziecko to wogóle zostałam sama.

ja, mam kilka bardzo bardzo dobrych koleżanek,na ktore zawsze moge liczyć ale przyjaciółkami bym ich nie nazwała. Przyjaciel to osoba, ktora wie o Tobie wszystko, a moje koleżanki wszystkiego nie wiedzą i nigdy sie nie dowiedzą

Gość ja miałam przyjaciółki
jak im pomagałam i dawałam teraz zostałam sama bez nikogo w dodatku chora przyjaźń nie istnieje :o

Gość lopo
Nie mam prawdziwej przyjaciółki:( mam koleżankę, ale tylko dobrą koleżankę

Gość grsiSa
nie, nie mam nikogo takiego, kto wie o mnie wszystko i mogę na taką osobę bezwarunkowo liczyc. Mam sporo znajomych, dobrych znajomych- ale żadnej nie nazwalabym przyjaciółką

Gość aniellamijja
no ja wlasnie tak sobie siedze i mysle co jest ze mna nie tak?? Nigdy nie mialam nawet dobrej kolezanki na ktora moglabym liczyc. ostatnio sie dowiedzialam ze jedyna moja niby dobra kolezanka ktora uwielbialam nie byla w stosunku do mnie zupelnia szczera.. zazrdoscila mi pewnych rzeczy. A z innymi tez tak mialam ze dawalam i dawalam ale one i tak tego nie docenialy. z dziewczynami to chyba jest tak, ze one wola po prostu trzymac sie z tymi laskami przebojowymi i wrednymi?? takimi ktorym ''nie da sie w kasze dmuchac'', przez co wbudzaja tym w nich respekt i wydaja sie fajniejsze??

Gość aniellamijja
sorki za nieskladnosc moich zdan,ale jestem troche zmeczona ;p

Gość kijuhyg
Po prostu ludzie to egoiści i obchodzi ich tylko to, żeby im było dobrze. Chce im się iść na imprezę - wyciągają tam Ciebie. Chcą się komuś wyżalić - dzwonią do Ciebie. Ale jak trzeba komuś pomóc, to uznają, że to nie ich sprawa.

Gość aniellamijja
no ale jednak wszyscy w okolo kogos maja.np. MOja siostra ma tyle dobrych kolezanek i jeszcze mi robi wyrzuty z tego powodu czemu ja nikogo nie mam? wlasciwie juz sie do tego przyzwyczailam, ale mimo wszystko to dolujace jest troche..

coś w tym jest, ludzie tak mają,że jak komuś jest dobrze to zazdroszczą a jak źle to sie cieszą:( dlatego nigdy nie ufam nikomu!

Gość pytaniaaaaa
prawdziwi przyjaciele nie istnieją, to romantyczny mit

Gość hejahoohej
tez nikomu nie ufam, a chcialabym..

Gość Jednym słowem mówiąc
Myślałam że to jest przyjazń, jednak zawiodłam się.Od tej pory nie ufam nikomu!

Gość Przykre ale prawdziwe
Nie wierze w żadne przyjaznie. Przekonałam się o tym! Jak jest dobrze to OK ale gdy potrzeba wsparcia, dana "przyjaciółka" odwraca się plecami. Teraz wiedzie mi się lepiej, to chce nawiązać ze mną kontakt,jest namolna.Teraz to ja ja w dupie.

Gość katk170gmailcom
Nie uogólniajcie. Są osoby na które można liczyć zarówno w tych złych jak i dobrych sytuacjach. Trzeba tylko mieć trochę szczęścia by trafić na taką osobę no i z siebie również coś dać:)

Gość oilnuby
Z drugiej strony zadajcie sobie pytanie, czy same jesteście dla innych oparciem, jak mają problemy. Czy potraficie im pomóc, nawet jak mówią, że nic im nie jest? Czy umiecie dbać o przyjaciółkę bardziej niż o siebie samą? Nie mówię, że na pewno nie, ale po prostu same sobie to przemyślcie, zanim zarzucicie coś innym. :)

Gość aniellamijja
ja czesto o tym mysle, czy jestem w porzadku itp. No i nie, nie zawsze jestem ok, ale to daltego,ze jestem troche roztargniona osoba i przez to nie zawsze mozna liczyc. Ale jak oge to daje. I jestem szczera, uczciwa i mam dobry charakter, zadna ze mnie sooka jak te panienki dookola;p tylko te wlasnie sa bardziej szanowane przez swoje kolezanki niz ja przez swoje. I z moich doswiadczen wynika ze nie warto sie po prostu dla nikogo poswiecac. //

Gość aniellamijja
to dobre masz chociaż to:) bo ja to i w rodzince mam egoistów, kocham ich i wogole no ale wiadomo..

Gość fbrgdhnmjrrrsftat46
ja myslałam, że mam przyjaciółkę. Po 11 latach wbiła mi nóż w plecy z czystej zawiści i zazdrości. Teraz mam tylko dobre koleżanki.